0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (80 puan) tarafından

Buzluğa üzüm yaprağı koyacağım haşlayıp mi koyuyorsunuz yoksa hadlamadan mi 

Haslaniyorsa buzluktan çıkarıp buzu açılınca direk sarıyor musunuz hanimlar

6 Cevaplar

0 oy
(22,444 puan) tarafından

Haşlanmadan koyuluyo bildiğim kadarıyla öbür türlü salamura olur zaten

(80 puan) tarafından

Yengem haşlayıp suzduruyordu buzdolabı posetlerine koyup buzluğa atıyordu sanki öyle hatırlıyorum bı sorayim dedim sizede

-Reklam-
0 oy
(4,046 puan) tarafından

Cesit cesit yapan var hoşlamadan direk posekleyip koyan hosalayip poşetleyip koyan haslayip salamura yapan haslayip sarip pisirmeye hazir koyan her turlu olur ben her sene sarip koyuyodum ama yer kapliyo o tuzden haslayip demekleyip kare kare yapcam ya da yine demekleyip rulo yapcam mesela 10 tane yapragi ust uste koyup rulo sarcam oyle posetlicem cunku diger turlu cok yer kapliyo 

0 oy
(458 puan) tarafından

Üzerlerine sıcak su döküyorum sonra süzüp poşetleyip buzluğa atarım.

0 oy
(6,807 puan) tarafından

Haslamadan koyuyorum  cnm

0 oy
(6,807 puan) tarafından

Haslamadan koyuyorum streçleyip lazım olunca çıkarıp yapiyorum 

0 oy
(772 puan) tarafından

Ben üst üste yaprakları koyup büyük bir kaba koyuyorum. Sonra üzerine kaynar su döküp rengi değişene kadar bekliyorum. Sonra yaprakları azar azar alıp buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum. Çıkarınca buzunu eritip yıkıyorum. :) Herkes farklı yapıyor. Ben de böyle yapıyorum. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 152 göst.
0 oy
14 cevap 236 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 258 göst.
0 oy
11 cevap 604 göst.

Kategoriler


1,459,623 soru

23,936,025 cevap

324,424 kullanıcı

...