+3 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (1,329 puan) tarafından

Dini bilgisi olan bu konuda bilgisi olan özelikle cevaplayabilir mi on yedi sene oldu babami kaybedeli rüyamda görememiyorum bende o da birbirimizi cok seviyorduk diger ölmüslerimi net görüyorum.ama babami var olarak göruyourm sadece ama simasını falan göremiyorum neden böyle oluyor bilen var mı

5 Cevaplar

+1 oy
(162,862 puan) tarafından

@Nur_Ay hocam bilir

-Reklam-
+1 oy
(22,030 puan) tarafından

Nuray bilir inşallah görür hayır olsun diyelim 

0 oy
(1,022 puan) tarafından

Bol bol Kur'an-ı Kerim oku canım hayir yap babana inşallah görürsün. Ölmüş kişiyi ruyada görmek dua ister diye yorumlanir net olup olmaması farketmez

0 oy
(773 puan) tarafından

Rüyada ölmüşlerimizi gormek hayır ister derler bizde bende Urfa'da babamı iki yıl oldu kaybedeli.iki kere gördüm bı hocaya sormuştum hayır yap onun için demişti.Bide bana sabun al dağıt demişti çok ilginç gelmişti yani sizede demek istedim.hayir ve dua ister rabbim mekanlarını cennet eylesin 🥺

(1,329 puan) tarafından

Hayır da yapiyrm duamı da ediyorum canim ne bilim 

(773 puan) tarafından

İnsan ölünce ardında dua eden hayır yapan evlatları oldumu amel defteri hiç kapanmamış elinden geldiğince yap

0 oy
(791 puan) tarafından

Yeteri kadarı ile görmek istemiyor olabilirsiniz. Bak annem ve ananem ikiside vefat etti annem vefat edeli 9 sene oldu anenem 3 sene miras kaldı ev araba aldık ve 5 -6 aydır anılarımızı her gün yad ediyorum çünkü ikisininde hayalleri vardı onların hayallerini ben yaşıyorum buda bana çok ağır geliyor ve hasretleriyle yanıyorum ve imansız ölmekten tamamiyle öbür dünyada onları görememekten ebedi ayrılıktan çok korkuyorum bunun için bir vakit namazı dahi kaçırmak istemiyorum hakikatten eksiklerim var mı çok var Allahın rahmetiyle cennete girmek istiyorum yoksa diğer şekilde amelim yok ki amellerime güveneyim ve istisna illa ki var her hafta rüyalarıma giriyorlar şükran lillah. 

• Rüya için hacamat yaptır.
  • Çok salavat çek. Salavatı Fethiyye olur Düğümleri çözen salavat olur bunları günlük sayı belirle oku.
  • Babanın Ruhuna 70 bin La ilahe illAllah çek hediye et. 41 Yasin olur yolla ruhuna. 70 bin İhlas çek yolla o biraz zaman alır olsun fakat önceliğin kelime-i tevhid La ilahe illAllah olsun.
  • İşrak vaktinde yani sabah namazından sonra abdestin olsa dahi abdestini tazele kerahat çıkınca Hacet namazı kıl yatağını kıbleye döndür sağ tarafına yat salavat çekerek uyu.

Tüm bunları yaptın yine göremedin günlük 1000 Estağfirullah el Azim çek. Rabbimin izniyle görürsün. Bunlar benim evliyaullahın sohbetlerinden dinlediklerim ve Kendi hayatıma geçirip tesirini gördüm notlar. Kaydedin siz yapmasanızda durumunuzda paylaşın. İlim paylaştıkca bereketlenir. Son olarak abdestsiz gezmeyin, abdestli olan her daim ibadet ediyor hükmündedir. Abdestli ölen şehit olarak ölür. Abdestli ölenin cenazesine Cebrail Aleyhisselam teşrif eder denmiştir yine de en doğrusunu Allah bilir. Gayret biz den tevfik Allah'tan.

(1,329 puan) tarafından

Tesekkür ederim bilgilendirmeniz icin 

(791 puan) tarafından

Ben teşekkür ederim.

• 🌹Salat-ı Fethiyye

*Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin'il fâtihi limâ uğlika ve'l hatimi li mâ sebeka nâsır'ıl hakkı bil hakk. Vel hâdi ila sırâtıkel müstekîm ve alâ âlihi hakka kadrihî ve mikdârihil azîm.*

• 🌹
    _Düğümleri çözen kıymetli salavat:_

*Allahümme Salli ve Sellim ala Seyyidina Muhammediv ve ala alihi ve sahbihi Salaten tehullu biha ugdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tungizu biha min vahleti ve tugilu biha asrati ve tagzi biha haceti ve tubelligunu biha emniyyeti*

_Ey Allah'ım Efendimiz yarimiz Muhammed'e onun ehli beytine ve sahabesine öyle bir Salat ile Salatü Selam eyle ki onun vesilesi ile düğümümü çözesin. Onun hürmetine sıkıntımı açasın. Düştüğüm bataklıktan onun sebebiyle beni kurtarasın. Onun hürmetine hatalarımı gideresin. Onun vesilesi ile isteğimi yerine getiresin. Onun bereketine beni Muradıma arzuladığım şeye eriştiresin. Amin ya rabbel alemin._

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 219 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 478 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 74 göst.
+1 oy
3 cevap 66 göst.

Kategoriler