Eşim ve annesi aynı yerde çalışıyorlar ben de o sıralar iş arıyorum ne olsa yaparım kafasındayım artık. Zincir yemek rsstorantinda feencayzing almış bi dükkan düşünün çalışıyorlar bende hastaneye gidiyorum dertli dertli ulan keşke şurası arabada eleman vallahi girerdim be dedim . Kaynanami gördüm şu abla yapıyorsa ben hayli hayli yaparım ne var ki dedim. Hastaneye gittim geldim dükkanın o tarafa karşıdan gecicem bide baktım ki BAYAN ELEMAN ARANIYOR 😀😃. Dükkanın önünden düşünen dusjne çıktım o sırada eşimle gozgoze geldim o kişi ben olabilirim doğru dedim 😀 sonra tekrar aşağı indim ama biraz cesaretim kaçtı gibi 😀
Neyse girdim dükkana bıraktım numarayı eşime akşam telefon çaldı hadi gel başla. Koşa koşa gittim işe mutluluktan. Sabah eşim henüz gelmemiş tabi annesi orda hep sorsrlar sen nerelisin diye iş ortamında memleketi söyledim anaaaa bende dedi neresinde falanca yeri dedim anaaaa gel bakayım bende dedi hangi köyü derken kadın bi sevdi beni
Eşim geldi sonra bak bu bizim köylü felan dedi ki o sebepten biraz ısındı sanki eşim bana karşı güvendi felan. Sonra üzerinden zaman geçti bayağı bi zaman geçti eşime asılan bi kız geldi bende enerji gitti anladım ki sevmişim böyle yüreğim acıdı bee eşimde arkamdan sürekli bakarmış hep ben bakınca başka yöne tabi. Sonra dükkana eski iş yerimden bi arkadaş geldi parmağı kesilmiş dolmuşta ani durunca parmak gitmiş ama öyle böyle değil kanıyor. Sonra eşim kasadayken ben bahcedeyim geldi benden yardım istedi eşim bunu görmüş uzaktan cocuk gidince yüz sirke satıyor noldu dedim yok bisey diyor yakınım ile alakalı bihaber aldım diyor 😀😃 sonradan farkettim ki biseyler karşılıklı malesef ❤️ sonra sonra zaman geçti ve bi iddadan kahvaltıya gittik beraber ve orda herseyi anlattı. Azcık öküz duygu ifade etmede hep içinde yaşar biseyleri net söylemez ama olsun ben onu her haliyle seviyorum iyi ki de girdim o dükkana. Çok şükürr rabbime