+4 oy
283 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (463 puan) tarafından

Eve gelir eline telefon alir çocuk mu varmış ben mi hamileymisim Umru değil geçer mutfağa video izler valla yoruldum ya su ilgisizlikten artık bende ayrı takılıyorum ne sohbet var ne bisey paylaşmak iyice sogudum gozyaslarimu tutamiyorum

7 Cevaplar

+3 oy
(4,513 puan) tarafından

Boşuna ağlama canım 

Bende de var bi kütük 

Hep aynı dediğin gibi 

Bende alıştım artık bıktım da ne hali varsa görsün diyorum 

Anca kendimizi üzüyoruz 

(463 puan) tarafından
+1

Arkadaşlarımı görüyorum yada bazı fenomenleri ya ne kadar ilgili eş ve baba olan insanlar var biz neden böyle sansssiz ki

(4,513 puan) tarafından

Benim kadar şanssız birisi yoktur 

Tek şansım çocuklarım 

İkinci evliliğim bunda da yüzüm gülmedi 

(463 puan) tarafından

Ooooff offf yazık ya çok üzülüyorum vallahi

-Reklam-
+3 oy
(1,413 puan) tarafından

Yanlız değilsin bacım... 

(463 puan) tarafından
+1

Çok uzucu 

+2 oy
(498 puan) tarafından

Hamilelik yüzünden insan hem daha duygusal ve alıngan oluyor, hem de daha çok ilgiye ve sevgiye ihtiyacı oluyor, haklısın. Ona güzelce anlatsan bak böyle böyle yapsan daha mutlu olurum desen nasıl olur 

(463 puan) tarafından

Yarın konuşmayı denerim ama sanmıyorum 

+2 oy
(1,499 puan) tarafından

Aynii. 6 yıldır evliyim bir kere sahile gitmedik. Bı kere arabamız var güya. Hadi sizi surats goturim dememiştir. İttir kaktir bı kaç sefer parka gelmistir. Ondafa zevk alamıyor zaten. Bizle keyif almiyir gibi. Herseyo tek başıma yapıyorum . O sadece maddi kısımda. Ve evet çok sogudum

(463 puan) tarafından
+1

Bende maalesef aile olarak ben ve çocuklarım.  Oda evde yaşayan ayrı karakter bilseydim evlenir miydim hayır ne bileyim baskalari görünce valla özenmiyorum desem yalan atmış olurum ne diyim kıymetimizi bilmiyorla yazıklar olsun onlara

0 oy
(21,972 puan) tarafından

Aha benimkide 2 haftada bi geliyo geziyo geziyo eve geliyo telefon sinirim bozuluyo konuşmuyorum hiç ben konuşmayınca konuşmaya başlıyo işte

0 oy
(1,211 puan) tarafından

Aynı canım Kumam diyorum ben telefona 

0 oy
(18,926 puan) tarafından

Şu telefon bağımlısı öküzlere çocuk vermeyin üzülmeyin kendi başınıza takılın bişey beklemeyin şu ayıoğluayılardan bunlar değişmez adam olmaz kendinizi yıprattıgınızla kalırsınız

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 171 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 290 göst.
0 oy
8 cevap 373 göst.
0 oy
7 cevap 343 göst.
12 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (596 puan) tarafından soruldu

Kategoriler