+1 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (196 puan) tarafından

Göğüsum çok ağrıyo ve kızarmış internetten biraz baktım mastit deniliyo acaba şimdi acile gitsem bir şey yaparlar mı bu arada emziriyorum da

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Banyoda sicak suyla ovala goguslerini tarakla üsten Alta doğru tarıyor gibi yap rahatlamazsan hastaneye gitmen iyi olur  

(196 puan) tarafından
+1

Ay Allah razı olsun canim deniyeyim yarın çünkü boncuk gibi sert

tarafından
+1

Senden de Allah razı olsun canım geçmiş olsun

-Reklam-
+1 oy
(27 puan) tarafından

Acile yada sağlık ocağına git ilaç krem falan yazıyorlar, evde rahatlatmaya çalış emzir devamlı süt birikmesin birde mastıtin ağrısı vücuda vuruyor öyle olmaz inşAllah

(196 puan) tarafından

Kesinlikle ateşim var ve öyle bir ağrıyor ki Rabbim kimsenin başına vermesin sık sık emziriyorum bu sefer diğer göğsüm şişiyor acıyo yarın bir duş alicam olmadı sağlık ocağına gidicem

0 oy
(3,989 puan) tarafından

Ters emzir o biraz rahatlatiyor sürekli emzir ve elinle sürekli sık gelmese de ovarak sık. Yapabilirse eşin çeksin o tıkanıklık açılmadan rahatlamaz muhtemelen kan gelir açılana kadar. 2 aydır haftada 3 4 kez başıma geliyor bebeğim 10.5 aylık. 1 memem sürekli öyle. Geçen hafta her gün oldum. Bu hafta da ödüm kopuyor

(196 puan) tarafından

Dayanılmaz bir acısı varmıs Allah acil şifalar versin canım benimde 4aylik inan görsen minnacık o sütü içse gelişecekte işte bana da kendinde böyle yapıyor

(3,989 puan) tarafından

Allah yaedimcin olsun bacım 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 26 göst.
9 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cikolatamm (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
1 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almilayla (1,402 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 54 göst.
+2 oy
4 cevap 155 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,582 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,070 soru

23,892,630 cevap

321,887 kullanıcı

...