+2 oy
864 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kıl tüy işi bıktırdı beni yaa sadece bacaklarım cok rahatsız ediyor çabuk çıkıyor sivilce oluyor epilasyon aleti kullanıyorum olmucak mı pürüzsüz bir bacaklarım yaaa sevmiyorum kısa giyinmek bu yüzden

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Ankara etimesgut tarafı varsa öneri lazer bakım kızlar yaa

(18,780 puan) tarafından

Tam nerdesin canım Emirlerdeyim ben  kuaforumu tavsiye ederim

tarafından

Orası neresi etimesgut'ta biyerse bulurum canım iyimi kaç seans gittin bitti mi tüyler

(18,780 puan) tarafından

A life hastane tarafı canım sincana giderken seansim kaç oldu bilmiyorum ama büyük rahatlık diyebilirim %80 falan azalma var 

tarafından

Giderim oralar yakın bize ne kadar canım ücretler

(18,780 puan) tarafından

Bölge 300 diye biliyorum canım hafta içi gidicem konuşurum senin için yazarım özelden sana

-Reklam-
+12 oy
(4,814 puan) tarafından

Allah da sevmiyor kısa giyinmeni canım. :D 

Amannn boşver giyme sen de. Gizli olan özel ve güzeldir.

Selametle 🥰

tarafından

Saol canım diz altı elbiseler bulursam niyetim öyle bende sevmiyorum ama denize fşn girince rahatsız oluyorum yaa

(4,814 puan) tarafından

Canım mutlakaki nefsimize ağır geliyor zaten ama airabbim sonrasında selamet sunuyor inşallah. Hani klasiktir ama imtihan olmadan cennete gireceğinizi mi sanıyorsunuz...

Rabbim hepimize güzel ahlak ve örtünme nasip etsin inşallah. İslamı taşıyabilmek... Günün hayr olsun.

0 oy
(3,598 puan) tarafından

Lazere git imkanın varsa 

0 oy
(10,625 puan) tarafından

lazere git kurtul. ben öyle yaptım. kısa veya uzun giy hiç farketmez. kıl tüy sevmem

tarafından

Bende işre sevmıyom duşa giriyorum cık uğrasma istiyorum ama nerdee

0 oy
(1,286 puan) tarafından

Para biriktir lazere git. Bikini bölgem kaldı bi ona da gitmeye utanıyorum

(2,024 puan) tarafından

image

bu şekilde ince tüyler var sadece
tarafından

Hangi tip lazer iyi bacaklar dan bıktım ben sadece kolda olur ince ve az olsa razıyım bide geç çıkması

(2,024 puan) tarafından

Ben en iyi sonucu buz lazerden aldm

tarafından

Hangi şehir Ankara ise bakım

(2,024 puan) tarafından

Yok Antalya da yaptırmıştım ben

0 oy
(8,360 puan) tarafından

Çok şükür hiç öğle sorunum yok kılsız tüysüzsüm  etek zaten giymen düğün bayram olursa elbise giyerim oda uzun olur zaten 

0 oy
(27,625 puan) tarafından

Benimde bacaklarım boru gibi ama en kısa kıyafetim midi boydur o yüzden sorun olmuyor bacaklar kıl tüy içinde en iyi çözüm lazer 

tarafından

Hangi tip canım

(27,625 puan) tarafından

Buz lazer değilde öbürü adını tam bilmiyorum yüzde yüz bitirmedi ama tek tük çıkıyor şimdi 

0 oy
(3,494 puan) tarafından

Sadece 2 seans buz lazer almıştım sonra hamile olduğumu öğrendim. Ona rağmen kıllar tüyler azaldı ve inceldi. Lazere git kurtul canım. Kökünden alınan her işlem kıl dönmesi ve sivilce yapar. Ben de uzun süre epilasyon aleti kullandım sonra da jilet denedim ama asla istediğim görüntüyü elde edemedim. Çözüm lazerde

tarafından

Hangi tip lazer canım Ankara'da fln gidip nemnunsan bakım

(3,494 puan) tarafından

İstanbul'da yaşıyorum. Soprano titanyum buz lazer canım. 3 farklı dalga boyunda da atış yapıyor. Ankara'da da vardır orijinal cihazlarla hizmet veren yerler. Her makinede girilmez bazıları sadece tüyleri uyutuyor. Seanslar bitip birkaç ay geçince geri çıkıyor tüyler. Ben 7 ay önce son seansımı aldım hala çıkmadı dökülen tüyler.

0 oy
(12,841 puan) tarafından

Bende nefret ederim giy çık elbiselerim var bir süru ama sırf bu yüzden bazen giyemem. Emzirme bitsin lazere gitmeyi düşünuyorum

tarafından

İştee aynı anıyorum beş gün sonra uzuyor bıktım

0 oy
(4,285 puan) tarafından

At kılı fırçası kullan birde  pleeng uygula.

tarafından

Peeling varmı kullandığın

(4,285 puan) tarafından

Ben eşek sütlü sabun aldım üstünde kabak lifide var.daha gelmedi ama yorumları çok iyi.yanında ruşur taşıda var hepsini beraber kullanacam.birde çilekli peelingi de tavsiye ederim onu kullananlarda çok memnun.düzenli kullanınca sonuç veriyor.

0 oy
(133 puan) tarafından

Boş ver ya iki günlük dünya ne takıyorsun o kadar da takma benim de bacaklarımda çilek görünümü var çok isterdim pürüzsüz bir bacağım olsun ama kendim artık böyle kabullendim ve böyle seviyorum aileme toplu para geçerse lazer yaptırır o görüntüyü de aldırırım

tarafından

Doğru diyosun bazen öyke diyorum bende şükür etmek lazım lazer işe yarıyor mu v cidden yaa. 

0 oy
(3,246 puan) tarafından

Lazere git diyorum nokta 🤸🏻‍♀️🤐

tarafından

Hangisi Ankara'da varmı önerin

(3,246 puan) tarafından

Yok malesef İstanbul dayım

0 oy
(1,754 puan) tarafından

Bende evde bıcır bıcır gezebilmek için lazer alicam çok öven var denemeye değer bence

tarafından

Valla tüysüz kılsız olsaydım rahat giyinirdim bazen bilekte pantolon bile giycek olsam tereddüt ediyorum varmı uzadımı acaba dşye

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 677 göst.
20 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sinem48300 (682 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,116 göst.
0 oy
1 cevap 115 göst.
0 oy
2 cevap 218 göst.
16 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,512 soru

24,532,949 cevap

360,053 kullanıcı

...