Kıl tüy işi bıktırdı beni yaa sadece bacaklarım cok rahatsız ediyor çabuk çıkıyor sivilce oluyor epilasyon aleti kullanıyorum olmucak mı pürüzsüz bir bacaklarım yaaa sevmiyorum kısa giyinmek bu yüzden
Ankara etimesgut tarafı varsa öneri lazer bakım kızlar yaa
Tam nerdesin canım Emirlerdeyim ben kuaforumu tavsiye ederim
Orası neresi etimesgut'ta biyerse bulurum canım iyimi kaç seans gittin bitti mi tüyler
A life hastane tarafı canım sincana giderken seansim kaç oldu bilmiyorum ama büyük rahatlık diyebilirim %80 falan azalma var
Giderim oralar yakın bize ne kadar canım ücretler
Bölge 300 diye biliyorum canım hafta içi gidicem konuşurum senin için yazarım özelden sana
Allah da sevmiyor kısa giyinmeni canım. :D
Amannn boşver giyme sen de. Gizli olan özel ve güzeldir.
Selametle 🥰
Saol canım diz altı elbiseler bulursam niyetim öyle bende sevmiyorum ama denize fşn girince rahatsız oluyorum yaa
Canım mutlakaki nefsimize ağır geliyor zaten ama airabbim sonrasında selamet sunuyor inşallah. Hani klasiktir ama imtihan olmadan cennete gireceğinizi mi sanıyorsunuz...
Rabbim hepimize güzel ahlak ve örtünme nasip etsin inşallah. İslamı taşıyabilmek... Günün hayr olsun.
Lazere git imkanın varsa
lazere git kurtul. ben öyle yaptım. kısa veya uzun giy hiç farketmez. kıl tüy sevmem
Bende işre sevmıyom duşa giriyorum cık uğrasma istiyorum ama nerdee
Para biriktir lazere git. Bikini bölgem kaldı bi ona da gitmeye utanıyorum
Hangi tip lazer iyi bacaklar dan bıktım ben sadece kolda olur ince ve az olsa razıyım bide geç çıkması
Ben en iyi sonucu buz lazerden aldm
Hangi şehir Ankara ise bakım
Yok Antalya da yaptırmıştım ben
Çok şükür hiç öğle sorunum yok kılsız tüysüzsüm etek zaten giymen düğün bayram olursa elbise giyerim oda uzun olur zaten
Benimde bacaklarım boru gibi ama en kısa kıyafetim midi boydur o yüzden sorun olmuyor bacaklar kıl tüy içinde en iyi çözüm lazer
Hangi tip canım
Buz lazer değilde öbürü adını tam bilmiyorum yüzde yüz bitirmedi ama tek tük çıkıyor şimdi
Sadece 2 seans buz lazer almıştım sonra hamile olduğumu öğrendim. Ona rağmen kıllar tüyler azaldı ve inceldi. Lazere git kurtul canım. Kökünden alınan her işlem kıl dönmesi ve sivilce yapar. Ben de uzun süre epilasyon aleti kullandım sonra da jilet denedim ama asla istediğim görüntüyü elde edemedim. Çözüm lazerde
Hangi tip lazer canım Ankara'da fln gidip nemnunsan bakım
İstanbul'da yaşıyorum. Soprano titanyum buz lazer canım. 3 farklı dalga boyunda da atış yapıyor. Ankara'da da vardır orijinal cihazlarla hizmet veren yerler. Her makinede girilmez bazıları sadece tüyleri uyutuyor. Seanslar bitip birkaç ay geçince geri çıkıyor tüyler. Ben 7 ay önce son seansımı aldım hala çıkmadı dökülen tüyler.
Bende nefret ederim giy çık elbiselerim var bir süru ama sırf bu yüzden bazen giyemem. Emzirme bitsin lazere gitmeyi düşünuyorum
İştee aynı anıyorum beş gün sonra uzuyor bıktım
At kılı fırçası kullan birde pleeng uygula.
Peeling varmı kullandığın
Ben eşek sütlü sabun aldım üstünde kabak lifide var.daha gelmedi ama yorumları çok iyi.yanında ruşur taşıda var hepsini beraber kullanacam.birde çilekli peelingi de tavsiye ederim onu kullananlarda çok memnun.düzenli kullanınca sonuç veriyor.
Boş ver ya iki günlük dünya ne takıyorsun o kadar da takma benim de bacaklarımda çilek görünümü var çok isterdim pürüzsüz bir bacağım olsun ama kendim artık böyle kabullendim ve böyle seviyorum aileme toplu para geçerse lazer yaptırır o görüntüyü de aldırırım
Doğru diyosun bazen öyke diyorum bende şükür etmek lazım lazer işe yarıyor mu v cidden yaa.
Lazere git diyorum nokta 🤸🏻♀️🤐
Hangisi Ankara'da varmı önerin
Yok malesef İstanbul dayım
Bende evde bıcır bıcır gezebilmek için lazer alicam çok öven var denemeye değer bence
Valla tüysüz kılsız olsaydım rahat giyinirdim bazen bilekte pantolon bile giycek olsam tereddüt ediyorum varmı uzadımı acaba dşye
1,502,512 soru
24,532,949 cevap
360,053 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın