+3 oy
513 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (890 puan) tarafından

Kız çocuğuna hamileyim nasıl bir his kızlar anlatırmısınız

25 Cevaplar

+6 oy
önce (4,587 puan) tarafından

Ya bence evladın hissettirdiklerini kız erkek diye ayırmak doğru değil ya :( Sormayın böyle sorular erkek evlatların hakkına girilir farkında olmadan. Evlat evlattır tadı, hissi nasıl farklı olsun :(

Maşallah Allah acısını göstermesin. Bu konularda karar verici anne olmalı. Emin ol ikinci çocuğun olacaksa o bir şekilde düşer senin gönlüne :)

Benim sağlık sorunum var, tüp bebekle bile olmaz durumda ama ben kendim de istemiyordum zaten tekrar çocuk. 

önce (7,459 puan) tarafından

Evet kesinlikle annenin kararı olmali hiç olmadı okula başlasın sonra diyorum bakalım ama nasipte ne var bilemem 

önce (11,465 puan) tarafından

@indigo nickini görünce önce artı verip sonra yorumunu okuyorum 😂😂

@-HoneySeptember- deli 😍 Klişe olmuşum demek ki hep aynı tarz yorumlar yapa yapa 😂

önce (11,465 puan) tarafından

Hahah klişelikten ziyade hep haklı ve doğru yorumlar yaptığn için olabilir.🥰

-Reklam-
+3 oy
önce (1,893 puan) tarafından

Anlatılmaz yaşanır o denli 🩷

+3 oy
önce (597 puan) tarafından

Kız çocuğu kadar guzel bisey yok heleki 2. Bebegin ve kizsa diceksin ya kiz çocuğu cok farkli biseyyy

+2 oy
önce (10,958 puan) tarafından

Nasıl anlatalım ki bunu doğunca anlarsın:) tarifi yok bana göre aynı şekil.erkek anneside olmaninda tarifi yok ikiside hem çok farklı duygu. ikiside hem çok benzer bir duygu. Ayy tarifi yok işte 😁

+2 oy
önce (226 puan) tarafından

Kızım 3yaşında pembe hastası süslü her gören kız çocuğu farkı diyor yani evlat işte bir farkı olmaz ki 😊 ama doğurunca anlarsın tam bir babacı babayı görsün anında satış parkta babası sallasın dışarda babası gezdirsin babası elini tutsun babası ile oyun illa bana o kadar yapışık olsa günler nasıl geçer bilmem😅😅

+2 oy
önce (1,070 puan) tarafından

Tam tam bir kız evlatçıyım. İkinci bebeğime erkek dedi doktor. Yani korktum açıkçası sevemez miyim acaba diye. İlk bebegim kızdı belki alışkanlıktır ama sonradan buna da kız dedi doktor. Belki Allah bildi de vermedi bilmiyorum 😂 kız çocukları çok farklı sevimli, düşünceli bilmiyorum ya ben kizciyim😂

önce (3,317 puan) tarafından

Kaçinch haftada erkek dedi sonra değişti devlet mi özel mi merak ettim

önce (1,070 puan) tarafından

Özelde 11+3 de pipi gibi bişey gördü baya da netti erkek dedi. 16 haftada kız dedi. Şuan 27 hala kız 

+2 oy
önce (1,204 puan) tarafından

image

Eşsiz bir duygu yaşayıp görmen lazim ama hayatın boyunca görüp görebilecegin en güzel duygu olduğuna emin olabilirsin
önce (7,459 puan) tarafından
+1

Maşallah rabbim bağışlasın canım ilk çocuk mu 

önce (1,204 puan) tarafından

Evet ilk 

+2 oy
önce (688 puan) tarafından

İçim çok dolu şuracıkta durayım az biraz ağlamak istiyorum 🥺

Allah razı olsun çok saol biliyorum ama bazen gönül yorgunlugu çöküyor işte 

Sen urfalimisin

önce (104 puan) tarafından

Evet Urfaliyim

Eşimde siverekli ondan sordum 

önce (104 puan) tarafından

Hm anladım canım 

+2 oy
önce (2,927 puan) tarafından

Çok güzel bir duygu dört kızım var 

+1 oy
önce (416 puan) tarafından

2 erkek bir kızım var hepsinin yeri çok farklı ya 💕

+1 oy
önce (622 puan) tarafından

Çok güzel bir duygu ❤️

Benim de bir kızım var herşeyim dünyam ona baktıkça kendimi görüyorum.ikizimi doğurmuşum💞

Anlatılmaz yaşanır ✨

+1 oy
önce (9,501 puan) tarafından

İlk oğlum oldu Allahım 5 yasına kadar cinnet gecirdim

Bedenim sag ama ruhum yok odenli ama tombiş bir tatlı sevimli ball🥰 Allah saglık versin.. 

ammmaaa kızım varya prenses gibi❣️ var yok gibi şirinem gibi aşk gibi aşkkk ❣️ 

+1 oy
önce (1,557 puan) tarafından

Kızım var ben kız çocuğunu daha çok seviyorum 🥰🥰🍉

+1 oy
önce (3,539 puan) tarafından

Bambaşka bir his anlatılmaz ancak yaşayınca görürsün canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤗

+1 oy
önce (11,638 puan) tarafından

İlk kızım olmuştu o his anlatılmaz ikinci oğlum oldu oda aynı ikiside bambaşka ❤️

+1 oy
önce (577 puan) tarafından

Bazı şeyler anlatılmaz yaşanır. O kadar güzel bir duygu ki

+1 oy
önce (41 puan) tarafından

Çokkk güzel 💖 ilk çocuğum erkek sonra kız oldu yalan yok tabi öncelikle sağlıklı olmasıydı ama kız olsun istiyordum rabbim verdi çok şükür kızlar daha bıcır bıcır oluyo daha çok sevdiriyor kendini saçı tokası herşey çok renkli💖 oğlumu da çok seviyorum sevgi de değişiklik olmaz ama kız neşesi varya işte o başka bişi 🥰umarım anlatabildim 

+1 oy
önce (14,016 puan) tarafından

image

şöyle bir duygu❤️için hep bahar bahçe. İyi ki varsın annem diyor ya kalbim cennete dönüyor. 
+1 oy
önce (941 puan) tarafından

Aşk bu olsa gerek.

Ben eşime aşığım sanıyordum, hatta ilk oğlum doğduğunda değişir sandım ama değişmedi.

Şimdi kızım 5 aylık oldu, bir gülümsemesine MAŞALLAAAHHH diye yükselip dibinde bitiyorum. Ben seviyorum diye elhamdülillah oğlum da sevmeye başladı.❤️❤️❤️❤️❤️✨

Gülen gözleri, çıkardığı sesler… Bunlar oğlumda da vardı hatta o erken doğum olduğu için dip dibeydim hep, onu korumak zorunda hissediyordum. Ama kuzumda hiç öyle olmadı, emekleyememesine rağmen daha çok o benim dibimde gibi. 

Oooyyuyyyyy✨❤️❤️✨❤️🥹❤️✨❤️🥹❤️❤️🥹🥹

0 oy
önce (668 puan) tarafından

Bir tane çocuğum var oda kız erkek annesi nasıl bilemem ama şuan kızım 28 aylık bana arkadaş beraber yapıyoruz herşeyi yemek temizlik bulaşık çamaşır balkon yıkama aklınıza ne gelirse hepsini beraber yapıyoruz bana yoldaş arkadaş oldu 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,250 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
35 cevap 735 göst.
17 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Italya (26 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,043 göst.
20 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nilsu83 (262 puan) tarafından soruldu
+4 oy
15 cevap 350 göst.