0 oy
844 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (450 puan) tarafından

Biraz uzun olcak ama Ben anlatmak istedim ama once lanet cekeyim :D ben sosyal medya uzeri tanidim o siralar 18 yasindaydim gezinirken bi sayfada esimi gordum cok begendim asik oldum resmen sonra msj atmaya basladim bi turlu farketmedi beni en sonunda istek attim oda kabul etti ole bole konusuyoz ayni memleketliyiz ama sohbet uzun surdugu icin bi turlu soramadk ole git gel konustk ettik konu memleket oldu nerdeyse akraba cikiyoduk neyseki cikmadik sonra arkdslarima anlattim iddaya grdik dedim bu cocugu ayarlamakla kalmaz koca yaparim kendime ben nerden bikeyim o an şom ağzimi actimi 1 sene boyunca konustuk hic bisekilde bulsmadk iltifat bile etmedik birbirimize is ciddiye bindi gel iste dedim bir kere bulustuk baktk anlasiyoruz hafta sonu cikip geldiler ve sozlendik ve sozlendigim gun beni sevdigini soledi zaten hep diyodu seni istemeye geldigimde yuzune karsi sevdigimi soylicem ve soyledi cok mutlu oldum her seyden once cok guveniyodum esime 12 gun sonra evlilik yil donumu ben ogun komple siyah giyincem evde yas ilani cikarcam :D saka maka ama cok seviyom ya sizlerde uzun uzun anlatrmisiniz :)

12 Cevaplar

0 oy
(748 puan) tarafından

Benim arkadaşım onunda yeğeninin düğününde göbek atarken tanıştık :D

(450 puan) tarafından
Hahahahah sonrada kendi dugununuzde gobek attiniz :)))
(748 puan) tarafından
1 hafta içinde evlilik teklifi söz 6 ay sonra nisan 1 sene sonra düğün şimdide 16 aylık oğlumuz var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim arkadasimin ailesi vesile oldu valla nasipmis evlendik:))
(450 puan) tarafından
Takdiri ilahi iste
0 oy
tarafından
Kisaca görücü usulu ask bizimki❤❤❤
(450 puan) tarafından
Ne guzel hep mutlu olun
tarafından
Amin insallah canim
0 oy
(532 puan) tarafından
Vala uzun anlatacak bişey yok görücü usulü oldu bizim

Bir annem geldi şu köyden seni istiyen biri varmış geleceklermiş dedi bende sinirlendim yürü git ya dedim ne işim olur benim orda Bi o köy eksikti dedim.... Ve bir hafta sonra geldiler konuştuk görüştük eşim beni orda Hemen beğenmişti yengesi ne söyledi tamamdır diye bende farketim tabi... Sonra biraz naz niyaz bende kabul ettim. 

Şimdi 3yıl oldu evleneli
(450 puan) tarafından
Benide istemeye gelenler olurdu senin verdigin tepkiyi verirdim
0 oy
(640 puan) tarafından

Okulumun çıkışına gelmiş park vardi ordan geçerken tanıştık :D

(450 puan) tarafından
Ne guzel ya bizimki okuz biraz sonlendikten sonra msj atmis guya evlilik teklifi lan evlensene benle bnde dedim lan deme lan baabam kizar lan die
(640 puan) tarafından
Ahahahha allah iyisini versin buda guzelmis adamı kötüleme sonuçta teklif etmiş sus kız :D
(450 puan) tarafından
Kiz insan bi hediye alir  zaten 3 aylik evliydk dogum gunumde gitmis kirmizi renkte saat alms gordum smdi dedim ya ya Allah askina millet karisina sevglisine kirmizi araba alir sen gitmissin ayakli saat almissin tamam hos rengi ttutturdun ama hediyeyi tutturamadn yemin etti daha hediye almam die ne zamn hediye istesem kirmizi saati hatrlatiyo bana
(640 puan) tarafından
Ahahahah haklisin canım bundan sonra hiç almicakmiss o daha kötü olmuş
(450 puan) tarafından
Ya ama insan kirmizi ayakli saat mi alir gidip kocaman bi cerceve yaptrsaydin ki okadarda hediyeyi belirttim ona neyse 12 snra yil donumu bakim bisi alcakmi gecen araba almisti bana dedi evlilik yil donumu icin kiz ticari aranaya napcam bn kafa buluyo resmen dayak yicek
0 oy
tarafından
Ah bnmkı çok uzunnn... Başlıyorm

Ben tekstilde caslyordum o günde mesaideydim 10 kadar eşimde boyacı boya yapmaya gelmişler ben ise dalmışım tabi kimseyi görmuyor gözüm bide konustm biri var o aralar neyse bu ortak arkdastn beni sormuş  varmı konuştu falan diye olduğunu duyunca vazgeçmiş tabi aradan iki ay sonra bu arkadsn  dügnü oluyor tabi bende gittim eşim orda beni görüyor   bu arada ayrıldık sevgilimden  neyse oynamaya kalkiorm düğünde gelip gidip çarpıyor ben yanlışlıkla sanıyorum tabi neyse aksm oluyor eve gidiyorum tam yatcm feceden Bi mesaj eşim upuzun mesaj atmış çok güven verici tabi kendimi ağrıdan aliorm yazmıyorum hala yazıyor  sonunda yazdm tanıdım ama tanımamış gibi  oda anlatı işte ben dugundeki çocuk bayadr takip ediyorum seni falan  tabi bayada yakışıklı şimdi bnmde gönlüm kayıyor ertesi günü yine düğüne gitim dans etik falan  olaylar böyle geliştiii :)) 
(450 puan) tarafından
Hmmm tekstil ortami mukemmel ya bnde calistim
(450 puan) tarafından
Esin demk kestrmis seni gozune ve almis
(2,518 puan) tarafından
Allah mutlulugunuzu daim etsin
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Futbol sebep oldu tanışmamıza ben asiri seviyordum futbolu şimdi hic sevmiyorum soğudum neyse ozamanlar adana demirsporu turion köyü demirsporluyum formalar atkilar maça gitmeler erkek gibiyim neyse arkadaş dedi benim bi arkadaş demirsporda oynama ihtimali var hemen tanıştım kendisiyle 3 5 gün konustuk teklif etti bende ondan once 1 kişiyle sevgili olmuşum 3.5 sene görüşmüşüz 7 ay olmuş anasi yüzünden ayrılmışız biraz ona inat dedim ben ole sevgili olamam ananı babanı al gel iste beni dedim o an uni okuyom bu arada dedi anam babam bosanms babam akli yerinde degil anam evlenmiş Kocasi bırakmaz neyse ole konuşmaya başladık sonra beni akrabam istedi bende akrabaya gitmemek için kaçtım esime 6 sene oldu :D 
(2,518 puan) tarafından
Vayy rabbim mutlu etsin seninde degisikmis
(3,615 puan) tarafından
Annemden uzak kalamam ben ona sözüm var ölene kadar yanında olcam dedim
(450 puan) tarafından
Bn onceden istanbuldaydim arada yarim saat 44 dk mesafe vardi smdi ankaraya geldim gelmez olaydim cok ozledim istanbulu ya
(3,615 puan) tarafından
Geri gitme sansnz yok mu
(450 puan) tarafından
Keske olsa
0 oy
(2,518 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.............
(450 puan) tarafından
Rabbim mutlu etsn
(2,518 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Benim eşim Facebooktan bana istek attı bende resimlere baktım yakışıklı çocukmuş dedim kabul ettim isteği ama baktım ne msj attı ne birşey dedim bu süs biberi gibi ne duruyor facemde çıkardım arkadaşlıktan sonra aradan biraz zaman geçti en yakın arkadaşım tlfn açtı bana bir çocuğun ona aşık olduğunu canlı yayında ağladığını söyledi tabi o zamanlarda benim sevgilim vardı yeni başlamıştık ilişkiye neyse merak ettim dedim kıza resmini at bana dedim bir attı resmi aaa o çocuk ben şok geçiriyorum tabi dur konferans yapıcam dedi yaptı baktım çocuk içmiş kafa güzel neyse mrb vs konuştuk bana arkadaşımı nasıl sevdiğini anlattı ama arkadaşımın sevgilisi olduğu söyledi acı çektiğini falan sonra beni sevgilim aradı bende onu konferansa aldım oda onla tanıştı tabi eşim diyor sevgilime gamze benim dünya ahiret bacımdır diye sonra arkadaşımla bunlar sevgili oldular tabi ben sevgilimle ayrıldım neyse bunlar hep konferans yapıyor benide alıyorlar hep beraber konuşuyoruz eşimi tanıdıkça ona acımaya başladım çok iyi biriydi ve arkadaşım onu kandırıyordu başkasının resimlerini atıyordu benim diye evliydi bekarım diyordu kandırıyordu onu neyse anlatmak istedim eşime bana kızdı kavga ettik konuşmadık bida sonra geldi özür diledi barıştık zaman geçtikçe ben buna aşık oldum meğer oda bana aşık olmuş ama söyleyemiyormuş çünkü en yakın arkadaşımın sevgilisi baktım aşk acısı çekiyorum damar paylaşımlar yaptım oda geldi sordu bende anlattım seni seviyorum dedim oda bende seni seviyorum dedi ve biz sevgili olduk arada arkadaşım vardı vijdan azabı çekiyordum eşim ondan ayrıldı biri gitti söyledi bizim sevgili olduğumuzu geldi birton laf etti kavga vs şuan evliyiz şükür 1 sene 4 aydır ve 23+2 haftalık hamileyim eşimlede iyiki evlenmişim çok seviyorum eşimi ❤️❤️
(450 puan) tarafından
Rabbim mutlu etsin sağ salim bebeginize kabusursunuz insaallah
(1,345 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(320 puan) tarafından

Bi ğün babaannemğilde ğün var  oğün Allah tarafından Bi süslendim süsledim anlatamam topuzu yaptım uzun küpeleri taktım bol bol dekolteli verdim :Dğiydiğin kıyafetten altına kalem etek altına tek şeritli ayakabı babaannemle biz çok yakınız annem kase yetmedi almaya indi bianda geri koşarak geldi hazırlan ğörücü geldi diye herkeste Bi heyecan ama ben uçuyorum sebebsiz ama istemiyorumda çıkmıyıcam diye tutturdum sonra neyse ğörümcemle eşimin halası geldi beğendiler sonra kayınvalideyi çağırabilir miyiz dediler çağırdılar geldi sonra bunlar 1 hafta aralıksız geldiler en son kayınbabam geldi ama babam eşimin çoçukluğunu biliyormuş ama ben hiç ğörmedim eşimi karşı karşıya dükkanlarımız ama yok ğörmedim bize dediler ya verirsiniz ya kaçırırım tanışlardı babamla eşimin yengesi samimi oldukları için dedi namusundan olmak istemiyorsun ver oğlum akşamına kayınbabası alıp gelicez dediler neyse akşam Bi geldiler 5 teyze kayınbaba ğördüm kaynana ellerinde Bi buket çiçek 2 tepsi baklava ben şok neyse ama ben oğlanı hala ğörmemişin vermez beni babam diye umutluyum mutfakta en son duyduğum şey nasipse oldun ben böyle :Osabahına eşim geldi kayınvalidem o ğün beni çarsiya ğötürdü kıyafettir takıdır hepsi alındı oğlan hala meydanda yok farklı memlekette ğörevden geliyor akşam ilk defa ğördüm ama ne ğörüş kalpler fırladı ğözümden iyiki de olmuş 2017 nin en koyu ğörücü usulü evliliğine ben imza attım yani:DD

(450 puan) tarafından
Hahahahha Rabbim mutlu etsin
(320 puan) tarafından
Amin canım teşekkürler sizide♥️
0 oy
tarafından
Ben uluslararası bi şirkette çalışıyordum. Sürekli otellerde uluslararası toplantılar yapiyoduk. Tabi öğrenciyim üniversitede okul tatilken çalışıyorum. Yurtdışından gelen misafirleri karşılıyorum otelde falan. Benimki de kalkınma bakanlığında uzman. Kendi toplantısını yapacak. 3 gün sürecek bi iş geldi gittim 3 gun otelde geleni gideni karşılıyorum her ülkeden katılımcı geliyor Her şeyleriyle  ilgileniyorum falan. Toplantı günü geldi benimki otele geldi toplantılar gün boyu sürüyor o sırada benimki sürekli beni görüyor. Is bitti falan derken bir hafta sonra benim çalıştığım şirkete bi tekefonlar gelmeye başladı . Işte bakanlıktan birileri ariyor beni soruyor falan. Derken bakanlıkta çok sevdiğim bi özgül abla vardı bu toplantılar sırasında tanistigim. O söyledi bana böyle böyle senin telefon numaranı istiyor sende düşünürsen konuşun dedi öyle konuşmaya başladık 4 ay nişanlı kaldık tanistiktan toplam 7 ay sonra evlendik:))
(450 puan) tarafından
Rabbim mutlu etsin :)
tarafından
Amin canım sağol hepimizi inşallah  :)
0 oy
(164,069 puan) tarafından
Kiz cok uzun hikaye yazmaya usendim şuan başka zaman yazarim ☺️

İlgili sorular

0 oy
59 cevap 1,883 göst.
0 oy
17 cevap 870 göst.
20 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Fatmanur789 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,906 göst.
15 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Mutlulugum6 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,106 göst.

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,736 cevap

349,890 kullanıcı

...