Biraz uzun olcak ama Ben anlatmak istedim ama once lanet cekeyim ben sosyal medya uzeri tanidim o siralar 18 yasindaydim gezinirken bi sayfada esimi gordum cok begendim asik oldum resmen sonra msj atmaya basladim bi turlu farketmedi beni en sonunda istek attim oda kabul etti ole bole konusuyoz ayni memleketliyiz ama sohbet uzun surdugu icin bi turlu soramadk ole git gel konustk ettik konu memleket oldu nerdeyse akraba cikiyoduk neyseki cikmadik sonra arkdslarima anlattim iddaya grdik dedim bu cocugu ayarlamakla kalmaz koca yaparim kendime ben nerden bikeyim o an şom ağzimi actimi 1 sene boyunca konustuk hic bisekilde bulsmadk iltifat bile etmedik birbirimize is ciddiye bindi gel iste dedim bir kere bulustuk baktk anlasiyoruz hafta sonu cikip geldiler ve sozlendik ve sozlendigim gun beni sevdigini soledi zaten hep diyodu seni istemeye geldigimde yuzune karsi sevdigimi soylicem ve soyledi cok mutlu oldum her seyden once cok guveniyodum esime 12 gun sonra evlilik yil donumu ben ogun komple siyah giyincem evde yas ilani cikarcam saka maka ama cok seviyom ya sizlerde uzun uzun anlatrmisiniz
Benim arkadaşım onunda yeğeninin düğününde göbek atarken tanıştık
Okulumun çıkışına gelmiş park vardi ordan geçerken tanıştık
Bi ğün babaannemğilde ğün var oğün Allah tarafından Bi süslendim süsledim anlatamam topuzu yaptım uzun küpeleri taktım bol bol dekolteli verdim ğiydiğin kıyafetten altına kalem etek altına tek şeritli ayakabı babaannemle biz çok yakınız annem kase yetmedi almaya indi bianda geri koşarak geldi hazırlan ğörücü geldi diye herkeste Bi heyecan ama ben uçuyorum sebebsiz ama istemiyorumda çıkmıyıcam diye tutturdum sonra neyse ğörümcemle eşimin halası geldi beğendiler sonra kayınvalideyi çağırabilir miyiz dediler çağırdılar geldi sonra bunlar 1 hafta aralıksız geldiler en son kayınbabam geldi ama babam eşimin çoçukluğunu biliyormuş ama ben hiç ğörmedim eşimi karşı karşıya dükkanlarımız ama yok ğörmedim bize dediler ya verirsiniz ya kaçırırım tanışlardı babamla eşimin yengesi samimi oldukları için dedi namusundan olmak istemiyorsun ver oğlum akşamına kayınbabası alıp gelicez dediler neyse akşam Bi geldiler 5 teyze kayınbaba ğördüm kaynana ellerinde Bi buket çiçek 2 tepsi baklava ben şok neyse ama ben oğlanı hala ğörmemişin vermez beni babam diye umutluyum mutfakta en son duyduğum şey nasipse oldun ben böyle sabahına eşim geldi kayınvalidem o ğün beni çarsiya ğötürdü kıyafettir takıdır hepsi alındı oğlan hala meydanda yok farklı memlekette ğörevden geliyor akşam ilk defa ğördüm ama ne ğörüş kalpler fırladı ğözümden iyiki de olmuş 2017 nin en koyu ğörücü usulü evliliğine ben imza attım yani:DD
1,493,187 soru
24,397,736 cevap
349,890 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın