0 oy
442 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (137 puan) tarafından

Arkadaşlar merhaba ayrı eve çıkmam Bir ay oldu 7 senedir ailesiyle yaşıyordum eşimin ailesi ile yaşıyordum yani haftada bir kez gidiyordum yani bir sokak üstünde oturuyorlar iki gün önce gittim işte yemek falan yaptım orada yemek yedik falan hiçbir sıkıntı yoktu bugün kaynanamı arıyorum ayakkabı almaya gideceksin dedi eşim söylemiş işte annemle falan kaynanam bana kalkıp diyor ben gelmeyeceğim falan diyor sonra diyor ki zaten kayınpederin buraya eve gelmeni istemiyor buraya gelmeni istemiyor dedi yani siz olsanız ne yaparsınız acaba arkadaşlar bir daha o eve girer misiniz yani hiçbir sıkıntı yok dediğim gibi hani adam demiş ki gelmesin istemiyorum evime yani

12 Cevaplar

+3 oy
(24,210 puan) tarafından

Ee gitmem. Ne yapılabilir ki başka. Herkrs kendi yoluna deyip gecersin mecburen. Yaparsın edersin. Yıllarca kahırlarıni çekersin. Sonra bı kendi istediğini yaptığın zaman da suçlu olursun. Salla gitsin 

(137 puan) tarafından

Aynen dediğin gibi 7 sene onlarla yaşadım bı aydır ayrı eve çıktık bı mahalle üstümde bana  gelme kayınpederin istemiyor gelmedi dedi bana ortada bişey yok iki gün önce ordaydim yemek yaptım geç saate kadar kaldım orda

(24,210 puan) tarafından

Kendi evini düzenini istemen suç olmus işte. Boşver. İyi olmuş. Sen de gidip gelmek zorunda kalmazsin. Sen şimdi belki de tasindiniz diye kendini suçlu hissedip gidip evlerini temizleyecek sabahtan akşama kadar zırt pırt orda duracsktin. İyi olmuş. Boşver. Günah senden gitmiş 

-Reklam-
+2 oy
(12,316 puan) tarafından

Ee madem istemiyor gitme bacım daha iyi. Tam anlamıyla kurtulmuş olursun 

(137 puan) tarafından

Eveg bende insanlık yapiyoyeum hastalar onlarda mutlu olsunlar diye gidiyorum 

+1 oy
(202 puan) tarafından

Daha ne istiyorsun ki keyfine bak gitsn içine dert at sonrada derler bizm ahımz çıktı derler ama kızları hasta oldu mu ah vah diye söylenirler kızmın şansı yoktr bilmem ne ....en iyisi olmş boşver sen git yap yap işlerini yap arkandı döndüğün gbi arknda knşrlar boşver valla 

(137 puan) tarafından

İki gun ince gittim yaptım ettim dün aeadim anne gel ayakabi alalim sana dedim bana gelme eve eşim istemiyor dedi 

+1 oy
(26,166 puan) tarafından

Biri bana böyle dese şükür namazı kılarım hiç kötü değil aram ama istemiyorlarsa açıkça söylemeleri iyi ki eşimin hatrı bahanesiyle görüşmek zorunda kalmam 

(137 puan) tarafından

Aynen öyle eşim gitmiyorsun demesin diye zaten  gidiyordum kalkıp gelme eşim istemiyor dedi bana

+1 oy
(7,401 puan) tarafından

Asla bir daha gitmem ne bayram ne seyran sorrsalar istemiyo gitmiyorum net

+1 oy
(1,836 puan) tarafından

Siz de gelmezsinjz olur biter der kapatirdim. Bir daha da adım atmazdm

+1 oy
(5,383 puan) tarafından

Allah razı olsun 7 yılda doydum zaten size daha da adımımı atmam derim. Eşime de konuşmayı aynen aktarırım. Gelmesin demesine rağmen gidersen dünyanın en yüzsüz insanı ilan edilirsin gözlerinde

+1 oy
tarafından

İstenmediğin yere gidilmez ki

Ben de gitmiyorum istenmedigim yere

+1 oy
tarafından

Niye istemiyomus beyefendi 

0 oy
tarafından

Oh dünya varmış derim ve Birdaha gitmem. Ağlama uzlme numaralari yaparım. Bunu hatta.msj yoluylada kanıtlarım. Ay işte sevin otur yerine

0 oy
(2,003 puan) tarafından

Tabiki de gıtmeyeceksin. Acaba zoraki mi ayrıldınız? Ayrılmanızı istemişler belli. Kendilerini istemediğinizi düşünüyor bence

0 oy
(1,514 puan) tarafından

Yani kayın pederin gelme demesinde ki sebep ne? Bir de kaynanam dedi yazmışsın sen git önce kayın pedere baba bana bir daha gelmesin demişisn kusurum neydi ki de bakalım belkide kaynanan boşboğazlık etti adam aslında bişe söylemedi.. 

(137 puan) tarafından

İkisinde istemiyor boyle ayrı eve ciktikyaa ondan bana kinliker ama oğlu istede sanki benim istememlemi oldu 

(1,514 puan) tarafından

O zamn gitme bacım gelme demişler eşine söyle anlat olanları gitme 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 276 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,187 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.
0 oy
8 cevap 425 göst.
13 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayazmoms (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 761 göst.

Kategoriler

1,491,324 soru

24,370,196 cevap

347,968 kullanıcı

...