+1 oy
53 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (119 puan) tarafından

Merhaba kızlar 2 yaşında bir oğlum var ilk doğduğunda gelişimi gayet iyi ilerliyordu daha sonrasında hep zayıflamaya başladı aile hekimine götürdüm kilo alması için iştah açıcı şurup istedim o direkt kalbine baktı ve kalbinde ritim sorunu olduğunu söyledi oradan bulunduğumuz ilçedeki devlet hastanesine yönlendirdi beni oraya gittik orada da yine aynı şekilde sorun olduğu söylendi sonra Adıyaman'a şehirdeki hastaneye yönlendirdiler oraya gittik holter çekimi yapıldı daha henüz sonuçlarımızı almadık ama çocuk hiçbir şekilde gelişmiyor 2 yaşında ve 10 kilo boyu da çıkmıyor başına gelen var mı ne yapabilirim herhangi bir şey yedirsem kilo alır mı tavsiyeleriniz neler naçizane fikrinize muhtacım şu anda

2 Cevaplar

0 oy
önce (101 puan) tarafından

Eğer kalbindeki ritim bozukluğu sebebiyle kilo alamıyorsa önce onun tedavi edilmesi gerekiyordur belki de canım. Çok geçmiş olsun 

-Reklam-
0 oy
önce (1,149 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım onun sonucuna göre doktor tavsiyede bulunur. Sen ilikli kemik suyu kaynatıp yemeklerine kat. Tahin pekmez yedir. Günlük iki yumurta yedir muhakkak. Aynı şekilde yoğurt yedir 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 552 göst.
17 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedadz (955 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 249 göst.
0 oy
5 cevap 124 göst.
+2 oy
1 cevap 95 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gurmeanne (759 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,616 soru

23,832,466 cevap

318,943 kullanıcı

...