+3 oy
586 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (4,696 puan) tarafından

Kızım uyuyordu ben de uyuyacaktim üstteki yerine benim zile basmış kargocu kızım uyandı daha da uyuyacağıni sanmıyorum 🥺 tüm hayallerim suya düştü 

Kapiya çıkıp kargocuya avazım çıktığı kadar bağıracaktim vazgeçtim 🥴

18 Cevaplar

+19 oy
(27 puan) tarafından

Kargocu nerden bilsin? O işini yapıyor bence bayılmıyor şu sıcakta kapı kapı dolaşmayı ama MECBUR. Ekmek parası. Evet çocuklar hassas hemen uyanıyor ama burda kargocunu bir suçu yok 

Eğer o kargo gecikseydi o zaman tepesine binerdiniz yazık adamın 

(86 puan) tarafından

Leblebi benim cocugum var ve zor uyuyan bi bebekti ama leylayla ayni fikirdeyim. Kargocu ne bilecek bebek uyudugunu adam isini yapiyo iste. Oldu olacak mahkemeye verelim kargoculari.. ulke olarak neden bu kadar tahammulsuzlestik pireyi deve yapmayi basladik anlamadim

(9,613 puan) tarafından

Konuşmalarınıza göz misafiri oldum bayanlar evde cocugunuz var ise ve bu sebeple kargocu olur yada komsu vs olur cemkirecegine zili iptal edebilir @leyla

Nın dediği gibi müneccim deil kimse bilemez .Ama sinir bozucu bir an yasanmış benimde basıma geldi ve zili iptal etmiştim 

(6,357 puan) tarafından

Evet adam isini yapiyo. Benim kargom olsa sorun etmem. Ama benim olmayan bi kargo icin neden zilime bassin beni rahatsiz etsin ? İsini yapiyosa dogru daireyi bulacak dogru zile basacak. Bende sirf bu zil meselesi yuzunden eve kargo istemiyorum esimin is yerine gider bizim kargolarimizda. Yani komsunun kargosu icin niye zilim calinsin.  

Ayrica bizim eski bina maalesef zil iptal edilemiyo. Kargocu icinde farkli cozum buldum. Zaten onun harici gelen kisilerde haberli gelir ararlar. 

(86 puan) tarafından

Tamam haklisin da yanlislik olabilir felan yani. Biz de 4 4luk isler yapmiyoruz hayatimizda.

(6,357 puan) tarafından
+1

Tabi ki yanlislik olabilir. Ama bu durumu 1 kez yasamadim. Hatta kargonun bitanesi israrla bizim zile basardi ama bi alt kata gelirdi. En son sert bi sekilde uyardik. Daha once kibarca soylemistik ama pek umursamadi. Sanal marketten siparis verir zili calma,temassiz teslimati seceriz. Aciklamaya buyuk harflerle zile basmayin bebek uyuyo yazariz. Ama inatla zile basarlar hepte ayni kisi. Daha dikkatli olmali bu işe girerken neler yapmasi,neler yapmamasi gerektigi falan acikca belirtiliyo.

-Reklam-
+18 oy
(1,351 puan) tarafından

Bayıl istersen feriha  ne abartıyorsunuz herşeyi hepimiz insanız yanlışlıkla basmış adam

+6 oy
(9,464 puan) tarafından

Al terliği kovala bacım ne duruyorsun !!!

+6 oy
(5,436 puan) tarafından

Apartman girişindeki zilin üzerine isminizi ve daire numaranızı yazabilirsiniz,kapınızın önüne isminizi ve daire numaranızı yazabilirsiniz. Onun dışında ev kapısına bebek uyuyor yazabilirsiniz. Zilin sesini kisabilirsiniz,ya da en kötü ihtimalle zilin mekanizmasını bozabilirsiniz.

Bu yazdıklarımı yaptığınız halde hala kargocu anlamıyorsa o zaman dediğiniz gibi bağırabilirsiniz,ama yine de pek insancıl olmaz.

+5 oy
(3,860 puan) tarafından

Bu kadar hassas oldugun bi konuysa kizinin uykusu o zaman zili sokseydin keske anliyorum cocugunun uyanmasi senin dinlenememen can sikici ama cikipta bi yanlislik icin avaz avaz bagirmak da sacmalik olsbilir boyle yanlisliklar normal bizim burda da muzigi acmis arabalar geciyo manav arabalari sutcu kornaya basa basa geciyo 

+4 oy
(1,949 puan) tarafından

Ben bu yüzden zilin üzerine bebek uyuyor zile basmayın yazıp bantladım. Kapıyı tıklatıyor gelenler. ☺️

+2 oy
(2,658 puan) tarafından

en üst katta oturuyorum. kargocu, sucu falan neyse görevini yapıyor. evinin numarasını bilmeyen ya da misafirliğe gelen benim zile basıyor. kafayı yicem bütün apartmanla kavga edecem az kaldı 

+2 oy
(3,092 puan) tarafından

Yapmışlığım var, komşum çalıştığı için benden habersiz kargosu için bana bırakmasını söylemiş. Yeni doğum yaptım, bir oldu, iki derken , indim aşağı bağırdım, bir daha basma diye ekledim. Gitmiş komşuya şikayet etmiş bir daha gelmedi

+2 oy
(197 puan) tarafından

Benimde öyle kim gelse benim zile basıyor bı ara sütçü geliyordu sürekli bile bile ben süt almadigim halde benim zile basıyordu kaç kere söyledim evde bebek var benim zilime basma su zile baş şu katta vericegin kişi diye sürekli uyaniyordu bebekti o zaman bu inatla basıyordu birgün çıktım balkona bunu bı azarladim avazım çıktığı kadar bağırdım yeter artık bir daha gormiycem böyle devam edersen beni rahatsız etmekten seni şikayet edicem dedim bir daha asla basmadı kapı zilini bile sokmeyi düşündüm bir ara hala gelen basıyor ama açmıyorum otomatiği zaten çocukta büyüdü artık 

+2 oy
(374 puan) tarafından

İnsanız hepimiz hata yapabiliriz.Allah baska dert vermesin...

+2 oy
(961 puan) tarafından

Ne kadar fevrisiniz.bizim binamzdada komşumuz evde yok komşuya bırakmasını söyler ve biz alırız.bnmde 3 çocuğum var .ne olacak sanki komşuluk insanlık öldü mü yani.bnde evde olmadığım zamn komşuma derim .komsumda binanın karşısında terzi hiç bir zaman demez isim var müşterim var diye bütün binanin kargolarini alır.

+1 oy
(2,622 puan) tarafından

Vazgeçmekte iyi yapmışsın insanlık hali nolucak

+1 oy
(3,112 puan) tarafından

Büyük çocuğum 8 yaşa girmesine az kaldı. Nerdeyse o kadar zamandır zilim yok. İnsanlar halden anlamayınca bende bu çözümü buldum. İkizlerimin gündüz uykusu bitince taktıracam ☺️Dene istersen 

+1 oy
(85 puan) tarafından

O da bir çalışan bilememiş, evet sinir bozucu bir durum ama asla bağırmayı gerektirecek konu değil canım. 

+1 oy
(2,492 puan) tarafından

Adam bunu huy edinip her seferinde size bassa tamam haklısınız da bir kerelik bir şey olmuş. Ben önceden 1. katta otururken herkes rastgele basıyordu o zaman sinirleniyordum çünkü bir değil iki değil.

(4,696 puan) tarafından

Yok ya bir değil iki değil. Yukarıya gelen misafirler de basıyor 

+1 oy
(3,208 puan) tarafından

Kargocuya hiç bir tepki veremezsin canım ne yazık ki sonuçta bilemez çocuğu mu var uyuyor mu diye kargoyu hızlı vermesi gerekiyordu belki de o anda yanlışlıkla sana basmış olabilir . Madem bu kadar hassasın zilin üstüne zile basmayın yazabilirsin 

+1 oy
(22,335 puan) tarafından

İşini yapıyor oda insan bilememiş olabilir ya 

+1 oy
(4,590 puan) tarafından

Ben sırf bu yüzden zil yerindeki kabloyu çıkardım, kargoyu da arıyorum hastaneye iş yerime getiriyo o durumu çok yaşadığım için sinir bozucu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 426 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 634 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 250 göst.

Kategoriler

1,457,891 soru

23,914,313 cevap

323,170 kullanıcı

...