Kaç günün yorgunluğu var üzerim de ev taşıma temizlik yarın da misafirlerim var anca oturdum..
Benim de o yorgunluktan var iki gundur temizlik.yapiyorum sagolsun bebem biraz once ortaligi aglatmis tekrar supurdum topladim aksama misafirim var hazirlik yaptim bulasiklik bosalcak ama.benim mecalim kalmadi uzandim az onu halletcem
Bi an kendimi gördüm bu yorum da 🤭 Allah kolaylık versin canım
Kurabiyenin şeklini dondurma kaşığıyla mi verdiniz birde güzelse tarifini atarmisiniz
Evet dondurma kaşığı ile şekil verdim tadı da on numara pastane kurabiyesine bin basar
200 gr tereyağı ( yada margarin ) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 1 su bardağı mısır nişastası ( buğday nişastası da olabilir ) 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Aldığı kadar un (tahminen 3, 5 - 4 su bardağı) 1 çay bardağı damla çikolata
Ay bende tarif soracaktım çok güzel görünüyor afiyet olsun bende denicem 😍 kurabiye tariflerine bayılırım
Teşekkür ederim canım
Acıktık kızımda mantı istedi keyif yapıyoruz
Aboo eline sağlık afiyet olsun
Çok güzel olmuşlar kız ellerine sağlık
Teşekkür ederim
Ellerine sağlık afiyet olsun bnde kocayı ise gönderdim oğlan uyuttum şimdi yerine yatircam sonra kahve içerim bir dünyada bulaşık var başım ağrısı geçince mutfağı haledicem inşallah
Allah yardımcımız olsun kadınlar olarak işimiz zor
Amin amin dayanamayıp ilk önce mutfağı halletim dolap dıslarininida sildim oh mis oda aradan çıktı 😂 kahve mide içtim allahtan mutfak ufacık iki üstte iki altta dolap var birde çekmeceler 😂😂
MaşâAllah sana
❤🌸❤🌸❤🌸❤🌸
Canim çekti oldumu şimdi uşam dusecek şaka şaka hamile değilim de bu aralar as eriyorum her şeye
Ayy hakkını helal et kardeşim
Helal olsun canım ellerine sağlık 🥰❤️
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Bizimde ev kira boya yaptı ev sahibi. O pislikle bırakmış gitmiş. Sabahtandır eşimle temizle temizle bitmedi. Hamileyim 38+5 çok yoruldum da çıktı gidip geliyor arada yalancı sancılar.
İşin büyük bir kısmını bitirdik zaten çoğunu da eşim yaptı ben yapamıyorum.
Biarkete gidip geldik eksikleri aldım doğumdan önce. Geldim yemek yaptım. Hala işlerim var kıyafetler var 2 sepet serilecek. 1 sepet katlaıcak. Perdeleri takmadık esimi bekliyorum gelip takması için. Ayak üstü gidip geliyorum etrafı topluyorum bile çok yoruluyorum karnımında alt kısmı çok ağrıyor.
Bakalım artık eşim gelince birlikte yaparız ayaklarımın altı ağrıyor. Çok yoruldum
Ay canım benim keşke yardım edebilsem sana İnşâAllah hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini
Allah razı olsun inşAllah ilk gebelik bı yandan heyecan bı yandan korku bakalım ne zaman doğum olacak :)
Kiz bunlar ne masaAllah hazir gibi eline koluna saglik bizde kaynanadan geldik cocugu uyutuyorum
Ayy teşekkür ederim bende bebeği uyuttum yeni mutfağı toplayıp çamaşır ser iş bitmiyor ki
1,492,932 soru
24,393,565 cevap
349,479 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın