+1 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (167 puan) tarafından

Kızlar şimdi ben ingarma başka bi hesabıma giriyordum bunun için numarami yazıp devam etmen gerekiyor numarami yazdım bu hesap çıktı ama bu hesap bana ait değil tıkladım girdim yeni şifre istedi yazdım birşey hesaba girdim bu nasıl oluyor ve hesap yalancı ülkeye ait yani ordan biri kullanıyor bi kaç farklı numara da o hesapta vardı benim numaram da yazıyor birşey yapar mi sizce hesabı kalıcı olarak sile bastım 13 hazıranda silincek o süreye kadar o kişi giriş yapsa açılır hesap yine yani benim numarama nasıl erişti hesap bu oradaki numaralar da karaladgim benim güncel numaram kızlar ya 

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(533 puan) tarafından

O numaraları silemiyormusun öyle bir seçenek yokmu

(167 puan) tarafından

Yok hayır silinmiyor başka numaraya kod gidiyor o şekilde anca siliniyor numarma nasıl erişti acaba ya şuana kadar bi sorun yaşamadım ama bilmiyorum daha 

(533 puan) tarafından

Instagram kullanmıyorum ki bilemiyorum o yüzden 

-Reklam-
0 oy
(53,507 puan) tarafından

sen o bütün numaralari sil bide instagrama bildir şikayet et daha erken silerler hesabi

(1,528 puan) tarafından

facebookta sifre ve guvenlige gir bütun oturumu kapat sil sifreyi tekrardan degistir iletisim bilgilerinide sil yaparsin 

(167 puan) tarafından

İşte şifre değişmio kod farklı numara gidiyor

(167 puan) tarafından

Kapanmış galiba numarami yazdım Facebooka girmek için girmedi 

image

(1,528 puan) tarafından

telefon numaran kayitli deil mi bi ugras yaparsin belki e postayi numarayi degistir bak tel kayitliysa cozersin benm de steam hesabim calinmisti tel sayesinde kurtardim ugras biraz ama

(1,528 puan) tarafından

yarin yine bak kapandiysa iyi bari

0 oy
(1,332 puan) tarafından

Senin numaranın üzerine nasıl açmışlar sana kod gelmesi lazım senin o kodu söylemen lazım benim bildiğim o kadar kolay değil ki hesabı üst üste şikayet edersen kapanır 

(167 puan) tarafından

İşte kod fln gelmedi hiç yani tesadüfen bugün öğrendim bende ingrami sildim de 13 hazıranda silincek Facebook da kendi silmiş galiba giriş yapmaya çalıştım girmedi 

(1,332 puan) tarafından

Tanıdığın biri de yapmış olabilir 13 hazirandan önce tekrar giriş yaparsa hesap açılır 

(167 puan) tarafından

Ülke kodu yabancı ama giriş hareketi de yapanci ülke anlamdım ama daha şimdiye kadar bi sorun yaşamadım ama 

(1,332 puan) tarafından

Bu zamana kadar birşey olmadıysa bundan sonra da olmaz zannetmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 326 göst.
0 oy
2 cevap 846 göst.
12 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 58 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Onlygirl (410 puan) tarafından soruldu
+1 oy