+5 oy
340 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,054 puan) tarafından

Altın küpe 

Robot süpürge

Tablet

Telefon

Bunları aldırdım şimdiye kadar. Haziranda doğum günüm aklıma bişi gelmiyo. 

Birşey aldırmak zorunda değilsin demeyin erkeklerin bir tabağını kırıcaksın s.çan tatlı oluyo tecrübe ile sabit.... 

27 Cevaplar

+11 oy
önce (25,863 puan) tarafından

Yazdım geri sildim:)

Bizimmkiler hediye alır ama eşleri hediye almayan nice kadinlar okuyordur bunu. İster istemez uzuluyorlardir:(

önce (5,949 puan) tarafından
+1

İşte bu inceliği seviyorum. ❤️

❤️❤️❤️❤️

Hiçbir kadın üzülmesin 🥲

önce (1,130 puan) tarafından

Onlardan biri de benim 🫡😁

😁

Bos zaten hediye canim sevsin deger versin en onemlisi o. 

önce (1,130 puan) tarafından

Ama bazı kadınlar hediye ve jestlerden hoşlanır kocaları biraz hödük olur işte onlardanım 😁

-Reklam-
+7 oy
önce (7,328 puan) tarafından

Sen aldırdığın zaman o hediye olmuyor ki. İhtiyacını gidermek oluyor. Hediye içten gelerek alınan bir şeydir. Ev eşyası bana hediye olarak gelmiyor onlar zaten alınması gereken şeyler.

Eşim şimdiye kadar, kolye, saat, çiçek aldı. Son zamanlarda çiçek alıyordu ama bana göre çiçekte aşırı saçma 😄 iki günde solup gidiyor ve dünya kadar para veriliyor. O yüzden çiçek alma artık dedim onun yerine çikolata al daha iyi 

+5 oy
önce (5,545 puan) tarafından

Eve alınan eşya bana hediye gibi gelmiyor canm ya şahsi şeyler alır eşim bileklik kolye tarzı gümüş yüzük almıştı bu doğum günümde 

önce (1,054 puan) tarafından
+1

Takı takmayı sevmiyorum 

+3 oy
önce (4,847 puan) tarafından

Bu sene stand mikser ve kahve makinası almıştı 

önce (1,054 puan) tarafından
+1

Mutfağım küçük ama işte

+3 oy
önce (4,011 puan) tarafından

Birsey aldırmak icom dogum.gunumu beklemem genelde :) indirimde yakalayinca veya ihtiyac oldugunda aliriz. 

Yani dogum gününde birsey istemem, o incelik ona ait olsun. Emrivaki yapilmaskni dogru bulmuyorum, genelde yemeğe gideriz

+1 oy
önce (1,148 puan) tarafından

Kurutma makinesi aldırdım bende bu sene😁 geçen sene robot, bir önceki sene airfryer aldırmıştım. Daha önceki seneler takılarımı almıştı zaten

+1 oy
önce (826 puan) tarafından

Hicbri şey almıyor 

+1 oy
önce (9,561 puan) tarafından

Benimki almaz genelde hep özel günlerde sıkışık oluyoruz pasta alır sadece mum üfler reaim çekiniriz tamam😅☺️

+1 oy
önce (1,764 puan) tarafından

Ben aldırmıyorum kendi ne isterse onu alır siparişi sevmem

+1 oy
önce (455 puan) tarafından

Hiç birşey aldırmadım ona da hiç bişey almadım bugüne kadar. Bir pasta alır bir fotoğraf çekiniriz hatıra olarak yetiyor :) hatta bu sene pasta da almadım o da almazsa neden diye sormam üzülmem de böyle şeylerde beklentim yok ihtiyacım olanı alır bende ona alırım zaten, özel günleri sadece sözlü kutlamakla geçiştiririz sevgi saygı olsun da maddi şeyler olmasa da olur.

+1 oy
önce (3,106 puan) tarafından

Ev eşyasının doğum gününde, yıl dönümünde alınması aşırı saçma geliyor. Genelde şunu al demem ama neye ihtiycım varsa ona göre alır

0 oy
önce (499 puan) tarafından

Genelde ihtiyaçlarımı alır bir sene tunik almıştı baya da güzeldi hala giyerim bir senesi hamileydim çiçeksepetinden çikolatalı peluş eşek göndermişti kızım doğana kadar yanımdaydı sonra ona oyuncak oldu geçen sene de siyah deri eldiven almış tarzımı da biliyor artık. Bana bir şey almasa da olur bir pastayla çıksın gelsin o gün desin ki bütün gün senin istediğini yap özgürsün alsın çocuğumu mesela dünyalar benim olur o gün.

0 oy
önce (1,217 puan) tarafından

Bu sene isikli kar kuresi almis icinde gelin damat var😂🥰pasta aldi bide parfüm

0 oy
önce (438 puan) tarafından

Kocam da kocam saat almayı çok istiyordum bir de bu çikolata kutularından çok hoş bir saat ve çikolata kutusu aldı 🥰

0 oy
önce (6,701 puan) tarafından

Eşim her özel gunumuzde hediye alır neyim eksik ise onu alır genelde 

0 oy
önce (14,538 puan) tarafından

Bırak bisi almayı kutlu olsun bile demiyor artık. Kısasa kısas bu saatten sonra bende.

Ama eğer bisi almasını isteseydim önce yıkama makinesi isterdim. Ben ev için istiyorum çünkü temizliğim rahat olsun derdindeyim.

Yıkama makinesi

Buharlı temizleyici

Kurutma makinesi

Islak-kuru şarjlı dikey süpürge

Şuan ilk önceliklerim bunlar benim. Sende kendi önceliğine göre karar verebilirsin

0 oy
önce (21,503 puan) tarafından

Ben eşime anneler gününde hamur yoğurma makinesi al dedim. Eşimde sağolsun almadı zaten de evde eksik bir şey kalmayınca durup durup yeni bir şey buluyorsun dedi :)

0 oy
önce (6,523 puan) tarafından

Tunik + disarda yemek +evde dogum gunu kutlamasi

5 taş + dısarda yemek + evde dogum gunu kutlamasi

Airfrey + disarda yemek + evde dogum günu kutlamasi

Bu sene arabayi yeniledik hediye yok + disarda yemek +evde dogum gunu kutlamasi

Sevgiliyken de kolye nisanliyken de saat + kolye almisti

0 oy
önce (7,492 puan) tarafından

Pırlanta baget

Pırlanta bileklik

Pırlanta beştaş ☺️ 

Onun dışında kıyafet filan aldı 5 yıllık evliyim ☺️

Normalde hava atmayı sevmem ama böyle postları açanlar olunca gbarasım  geliyor 😂😂

önce (3,823 puan) tarafından

Eeee olsun o kadar anam mühendis aplama da pirlanta yakışır tabi altında ne 😂😂

😂😂 abla gece gece evde kahkalar atıyorum sayende 

önce (3,823 puan) tarafından
+1

Gül kız hep gül gülmek hoştır güzeldir 😁😁 her zaman ağlayacak değiliz yaa gülmek bizimde hakkımız yaşasın gülmek yasasin yemek yemek 😂😂😂

Yemeksiz olmaz 😂 bu araalr ev taşıma stresi iş bulma stresi delirmek üzereyim 

0 oy
önce (14,093 puan) tarafından

İstemem kendi bilir . Konu doğum günü ise kuyumcunun yolu görünmüştür 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 500 göst.
+2 oy
33 cevap 677 göst.
27 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ...Hilal... (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 706 göst.
27 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,058 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 857 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,394 soru

23,844,062 cevap

319,484 kullanıcı

...