+5 oy
199 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (4,430 puan) tarafından

Selam kizlar bayadir buraya giremiyordum. Yaz gelirken bende buraya geliyim dedim ☺️ nasılsınız bakalım napiyosunuz ? Ben keyif kahvesi ile guno diyorum 🩷

image

10 Cevaplar

+2 oy
önce (771 puan) tarafından

Ne yazi ya daha hala kış buralar yaz gelmiyor bir türlü 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,823 puan) tarafından

Anam sen nerdedir heee sen nerdesinnnnn😁 hoşgeldin canım benim Günaydın nasılsın afiyet olsun bu arada minnoşunda çok tatlı 🤗

Vallahi geçen de aklıma geldin dedim bu limon kayboldu gitti 😁 Allah kolaylık versin canoo💜

önce (4,430 puan) tarafından

Teşekkürler balım sen nasılsın bebiş nasıl 🥰 kız daha yeni kar yağmış sizin oraya ben şok 

Bende iyiyim çok şükür canım Allah razı olsun bebiş de tepiniyor yaramazlık peşinde gerçeği koca dana oldu 😁😁

Yağmış yaa dün yenge de söyledi Allah sonumuzu hayır etsin inşallah 🤷‍♀️

Oyy maşallah sağlıkla büyüsün 🥰

Amin canım cümlemizin inşallah 💜

+1 oy
önce (21,875 puan) tarafından

Günaydın ne kadar güzel bir fotoğraf böyle bayıldımmmm

Teşekkürler şekerim 🥰 

+1 oy
önce (8,906 puan) tarafından

Günaydın limonlu kekim afiyet şifa olsun ☺️

Günaydın balım nasılsın ♥️

önce (8,906 puan) tarafından

Elhamdülillah iyiyim kuzum sen nasılsın 🌺

Çok şükür diyelim canım benim uğraşıyorum çocuklar ev filan 

+1 oy
önce (708 puan) tarafından

Aleyküm selam ❤️ 

Günaydın ☀️ Afiyetler olsun.kedinin güzelliği 🥰💕

+1

Teşekkürler canım minik pırpırımız🥰

+1 oy
önce (2,363 puan) tarafından

Günaydınlar günaydınlar 🌞🌞

Hoşgeldin özlettin kendini 🫶🏻

Afiyet olsun ☕

Bende eskisi gibi çok giremiyorum girsem bile fazla yorum yapmıyorum.

Hoşbulduk şekerim 🥰 öyle oluyor ya iş güç okul filan olunca insanın pek vakti kalmıyor ☺️ ben de özledim 

+1 oy
önce (90 puan) tarafından

Aaa adapazarı ciracilarda mi oturuyorsun:))

Hayır canım İstanbul karşıdaki bina çok eski öyle bir Vibe veriyor sanırım☺️

önce (90 puan) tarafından

Allah depremden korusun seni :)

+1

Hepimizi insallah benim oturduğum sağlam duruyor ama tabi büyük bir depremde İstanbul tuz buz Allah korusun nerden aklına geldi sabah sabah deprem filan daha yeni unutmaya başlamıştım 

+1 oy
önce (1,767 puan) tarafından

Ben o kediyi ısırmak istiyorum 🥰

Isırmak serbest yolluyorum 🥰🥰

+1 oy
önce (705 puan) tarafından

Bende öyle yaa 3 4 aydır yoktum bugün girdim  öyle bi

Sende hoşgeldin o zaman ☺️

önce (705 puan) tarafından

Hoşbuldum beybim

♥️♥️♥️♥️

0 oy
önce (16 puan) tarafından

<!--StartFragment-->Değerli Anneler,  Bu mesajı, henüz 2 hafta-12 ay içinde ilk kez doğum yapmış annelere ulaşıp, onların önemli deneyimlerini öğrenmek amacıyla yazıyorum. Tez çalışmamın bir parçası olarak, sizlerin bu süreçteki deneyimlerini anlamak ve daha iyi bir destek sağlamak için bir çalışma düzenliyorum. Çalışmanın amacı: Bu anket, annelerin ilk doğum süreci ile ilgili yaşadıkları duygusal, fiziksel ve psikolojik değişimleri anlamaya yöneliktir. Katılımınız, bilimsel çalışmalara değerli bir katkı sağlayacak ve gelecekteki annelere daha iyi hizmet verebilmesi için önemli bir temel oluşturacaktır.  Çalışmanın süresi: Anketi doldurmanız yaklaşık 10-15 dakika sürecektir. Verdiğiniz cevaplar tamamen anonim olacak ve sadece bilimsel araştırmalar amacıyla kullanılacaktır.  Neden katılmalısınız?  Değerli deneyimlerinizi paylaşarak, toplumda diğer annelere faydalı olabilecek bilgilerin bir parçası olabilirsiniz. Katılımınız, bilimsel çalışmaların daha sağlam temellere dayanmasına yardımcı olacaktır. Anket anonimdir ve kişisel bilgileriniz asla ifşa edilmez. Katılım tamamen isteğe bağlıdır, bu yüzden ne zaman isterseniz katılmayı sonlandırabilirsiniz. Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8S69jRV-9z4OywNrYbNgLup0h22cuKdJc_RAbJT68_Fny-Q/viewform?usp=header  Eğer sorularınız olursa, çekinmeden bana ulaşabilirsiniz.  Şimdiden zaman ayırıp katıldığınız için teşekkür ederim. Tez çalışmamda sağladığınız katkı, başta diğer anneler olmak üzere birçok kişiye fayda sağlayacaktır.  Saygılarımla, Psikolog Azra Ceren Kibaroğlu [email protected]  

Merhaba ben yüksek lisans yapıyorum ve tez çalışmam için katılımcıya ihtiyacım var. 2 hafta 12 ay içinde doğum yapanlar, anketi doldurabilir mi?

<!--EndFragment-->

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 318 göst.
0 oy
3 cevap 233 göst.
1 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 220 göst.