Aynısı benim oğlum 12 gündür tuvalet eğitiminde yız su klozetler varsa sesli ışıklı onlardan aldım 3 ay önce biliyordum birden oturmayip korkacagini bende 3 ay önce alıp her gittiğimizde banyoya gel düğmeye bas diyordum basıyordu.sonra hadi otur çişini yap kapağı kapat sifona baş diyordum yapıyordu .
12 gündür de ilk gün asla yapmadı klozete götürüyordum ,yapmıyordu kalkıyordu ağlıyordu içeri gelince altına yapmış oluyordu ilk gün full altına yaptı ikinci 3.gunde öyle sonra ben boyama kitapları ,su su balonlari varya ufluyorsun balon çıkıyor onu filan koydum banyoya götürüyordum.oturuyordu hiç abartısız 50 dk oyun oynayıp yapmasıni bekliyordun yapıyordu teşekkür ederim başardın diyordum içeri sonra 3 gün böyle geçti .şimdi götürüyorum oturuyor direk yapıyor kalkıyoruz artık maksimum 10 dk bekliyoruz .
Ama asla cçisim geldi demiyor çişin mi geldi diyorum hayır diyor .bende gözlemledim eliyle pipisini tuttuğu zaman çişi geldiğini anladım .
Şuna gelince ilk gunler altını bezlemeden uyuttum uyutmadan iki saat önce yeme içme işini kestim .birgün kacirmadi ikinci gün kaçırdı baktım olacak gibi değil 2 gündür bezle uyuyor ve evet oğlum asla bezi kuru uyanmadi dolu dolu uyanıyor .şükür şimdi en azından itiraz etmiyor götürdüğümde yapıyor ,ama asla söylemiyor goturmezsem altına yapıyor .kakayi halen daha çözemedim yakalayamadım altına yapıyor onu onuda cozebilseydim iyiydi .
Ben sabah uyanır uyanmaz götürüyorum yapıyor kahvaltıdan hemen sonra , 20 dk sonra.
Su ictiyse biseyler yediyse 15,20 dk sonra ,yemekte yapsam hep gelip kontrol ediyorum eliyle pipisini tutuyorsa anlıyorum geldiğini götürüyorum bazen gelmek istemediginde sayıları renkleri söylüyorum öyle gidiyoruz.oglum halen akıcı şekilde konuşması yok ama derdini anlatabiliyor