+4 oy
332 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,841 puan) tarafından

image

Kizlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ? 

İsim 12 gibi bitti lahana dolması verdim üstüne oglumada makarna yaptım uyanınca vericem bende dinleneyim azcik💕

13 Cevaplar

+2 oy
önce (226 puan) tarafından

Ben hali yikadim simdi indim asagi asiri yorgunum canim

önce (8,841 puan) tarafından

Kolay gelsin canım 💕 

önce (226 puan) tarafından

Allah razi olsun insallah🤲

-Reklam-
+2 oy
önce (12,664 puan) tarafından

Ohh afiyet olsun canım bende anlık ocak başındayım bir yandan da şarkı son ses dinliyorum 🥰

image

İçim açıldı kız 

önce (12,664 puan) tarafından

Tşk ederim canım benim ❤️ 🥰 

+2 oy
önce (4,111 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ohhh ellerine kollarına saglik şimdiden afiyet şifa olsun çok şükür bugünümüze 🤗

İşlerim bitti kahvemi içiyorum bende.

önce (3,194 puan) tarafından

image

Dün Sinop'a gelirken Gastamonu'dan geçtik seni yâdettim Hülyoş 😻 afiyet şeker olsun 😽
+1

Aha Taşköprü canım Sinopta yakın rahmetli kaynanam oralı 😁 çok teşekkür ederim canım benim tatile mi gittiniz 🥰

Evet canım kayınbabamın yazlığı var eşim izin aldı iş yerinden kaçamak yapalım dedik 😹 

Allah rahmet eylesin canım benim kaynanana da🤲

+1

Amin canım benim Allah razı olsun 🤲💜

Yaa en güzel kaçamak vallahi en iyisini yapmışsiniz tadını çıkarın canim😁

+2 oy
önce (3,454 puan) tarafından

image

anlik boyle sekerim ♥️

Yol calismasi tam gaz devam ediyo🤭 kazdiklari yere tas doktuler ustune de kum doktuler ucmasin diye sanirim islatmislar yolu baya yikanmis gibi yokus yukari cikiyolar millet camasir falan sermis valla dedim bende sileyim camlari napayim aman 

Aksam musluklardan cok kotu camur akti baya akittim makinalari bos calistirdim bulasik makinasi tikanmisti esim gelince tamir etti yatti tekrardan mutfagi topladim yerleri falan iyi sildim makinani arkasini onunu bi posta camasir attim makinada bekliyo cocuk uyuyo balkona acilan odada giremiyorum yatak odasinda esim uyuyo ayyy bende bos kaldim napiyim cay iciyorum 

+1 oy
önce (11,044 puan) tarafından

image

bende oğlumu jimnastik kursuna getirdim bekliyorum içim sıkıldı 

Oh ne güzel maşallah paşaya 

+1 oy
önce (6,179 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

Şaka gibi ama gerçek 11 vücuda kadar uyudum bugün ve yeni bir kararla bundan sonra adamı işe yollayıp çocuklar uyuyursa uyuycam varsın evi geç toplayim canımdan gidiyor 

Şimdi küçüğü sallıyorum büyüğüm yemek yiyecek akşama ne yapsam diye düşünüyorum 

Fırsatım olursa dün pazardan parça tül aldım ona lastik dikicem pusete sineklik yapicam derse gittiğimizde sinekler minigimi rahatsız ediyor pusette diye 

Doğru karar almışsın canım çok yorma kendini 💕

+1 oy

Oh afiyet olsun 😻 ben de Sinop'ta yazlıktayım benim de artık manzaram var😹

image

+1

Oh ne güzel keyfini çıkar 

+1 oy
önce (3,003 puan) tarafından

Sabahtan beri temizlik yapıyordum üstüne bebeleri yıkadım pert oldum attım kendimi mindere biraz oturup hayatı sorguluyorum 🌝sanada afiyet olsun canısı ❤️ ☺️ 

image

Teşekkürler canım yorgunluk üstüne dinlenmek terapi gibi geliyor 

önce (3,003 puan) tarafından

Rica ederim canısı ❤️ Ayn öyle oluyor valla 😌✨

+1 oy
önce (456 puan) tarafından

Afiyet şeker olsun canım. Sebzeli bulgur pilavı yapmıştım balkon yıkamaya çıkmıştım unutmuşum yanmış altı baya:(

+1 oy
önce (1,023 puan) tarafından

Afiyet olsun 6 da kalktım sarhoş sarhoş dolanıyorum mutfağında bulaşığı var çamaşırını serilevek bi tane daha dolacak amaaan isim cokk

önce bi çay içerim yandim

Sonradan is🤭

+1 oy
önce (5,578 puan) tarafından

Afiyet olsun çiçeğim de çay açık değil mi kizzz şöyle tavşan kanı olacak çay dediğin 😁😁😁😁

Açık çay bende sevmem köklü çay bu biraz açık oldu ama resim çektikten sonra dinlendirdim daha koyulasti😃

önce (5,578 puan) tarafından
+1

Ohhh afiyet şifa olsun 

0 oy
önce (3,187 puan) tarafından

12 gibi nasıl işiniz bitiyor canım 2 çocukla ben kendimi tükenmiş hissediyorum heryere koşmaya yetişmeye çalışıyorum iki çocuklu oldum olalı hiiiç işlerim bitmedi 😑😑😑 özeniyorum valla böyle postlara 12 ye kadar ben ancak okula gitmeye hazırlanıyorum kahvaltı beslenme küçük bebeğim zaten durmuyor sürekli paçama yapışık 😏

Bende öyleydim tekk çocuktaaa canım enerji doluydum ama şimdi sıfır pil 😁

Kaç çocuk var şuan benim destekçim var gercide 

2 çocugğum var 6 yaş 7 aylık benim destekçim felan yok kendi kendime destek olmaya çabalıyorum 

Yaş aralığı cokmus zor oldumu ? Bende kararsız kaldım yaş araliginda yaa

Aksineee benim için daha kolaylık oldu bazen diyorum ki Allah'ım iyiki de kızım kişisel bakımlarını kendi yapabiliyor diyorum yoksa kafayı yerdim herhalde gerçekten iki çocuk zor oluyor hele ki yaşları küçükse 

0 oy
önce (835 puan) tarafından

Hazırlandık birazdan gidecez misafirliğe afiyet olsun kurabiye yaptm onu falan paketledim

Ellerine sağlık canım 💕 

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 1,031 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu
+5 oy
18 cevap 876 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (5,646 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 333 göst.
+5 oy
13 cevap 346 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde BETIGUL (8,841 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,614 soru

23,859,916 cevap

320,323 kullanıcı

...