Sorun nedir anlamadım
Boykotya. O yüzden diyordur
bende ekran goruntusunde erkekler sapik zayiflar goze batmiyor falan yazmis ya coca cola ile ne alaka yaa diyorum ne sapigi zayifi😂😂
Selamünaleyküm
Bu gibi şeylere inat direnmeliyiz boykota devam etmeliyiz yeni açtığım postuma herkesi bekliyorum İnşâAllah
Aynen 👍👍👍👍
bende yok. turkcell, koton, ebebek falan çıkıyor. girdiğim son şeyler aslında
🤣🤣🤣 Yıllardır kola içmeyen biriyim. Hiç ilgilenmem de ama bende de çıktı şuan reklamı. Son girdiğimiz şeylerden biraz bağımsız reklamlar çıkıyor bence
tabi bazen özellikle para alıyorlar belli reklamlar için ama bende hiç çıkmadı gün boyunca
Evet bu yüzden hesabımı sildirip uygulamayı da silecegim
Yazık gerçekten yaaa
Kimdi bu arkadaş
Bende de Evvahe, Bosch ve mustela var. Kola yok. Mustela ne alaka bilmiyorum kullanmam ama evvaheye bakıyorum. Geçen bi çamaşır makinesi bakmıştım Bosch ordan heralde. Yani biraz baktığımız tıkladığımız şeylerle alakalı sanırım reklamlar
Aaaa şimdi çıktı bak
Kimse tepkisiz kalmasinn
Mevzuyu anlamadım
Boykot bir ürün
Postu görene kadar bende yoktu. Posttan sonra bende de çıkmaya başladı. Aynı tepkiyi uzak şehir izlerken bende verdim. Bizim midyat halkı ayaklanmış. Özür dilemezseniz burda çekim yapmanıza izin vermeyiz demişler.
Evet yaa çok oldularrr
Ordaki olay nedir
Dizi arasında Beko ve coca Cola reklamı yaptı ozan akbaba ve sinem Ünsal. Üstelik bunu kendi sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Diziyi izleyen insanlarda sinirlendi boykot yapıyorlar diziyi.
Bende aynısı var aynı seyi uzak şehir diziside yaptı
Çok olmaya başladılar bu ne ya öyle
Evet aynı şeyi bende düşündüm sürekli burada reklam olarak çıkıyor
Bu reklam sürekli çıkmaya başladı bende de
Bende de çikiyor ölenler müslüman değil başka bir dinden de olsa boykot ederdim ben bebekler ölüyor masum insanlar ölüyor onlarla beraber insanlık ölüyor
Biz boykot dedikçe şu reklamların ısrarla paylaşılmasi hiç olmadı .
Aynen öyle çok oldularrr 😡
Uyarı ver canım köşede çarpıdan geri bildirim yap
Bnde de mustela çıkıyor
1,453,874 soru
23,863,079 cevap
320,494 kullanıcı