+1 oy
596 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (108 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 11 aylık. Bugün bir dk. başka odaya geçtiğimde emekleyerek  kedi kumunun  yanına gitmiş. Yanına geldiğimde topaklanmış bir kum parçasını ağzında  yerken yakaladım. Hemen ağzını ellerini yıkadım. Acile getirdim ama doktor bu durum için birşey yapamayacağını söyleyip eve yolladı, başka bir hastanenin aciline  gittim tekrar orada ki doktor da aynı şeyleri söyledi ve hiç bir müdahale yapmadan yolladı. Ama içime sinmiyor böylede çünkü yediği kum çişliydi. Daha önce başına gelen olsu mu hiç merak ediyorum.

24 Cevaplar

0 oy
(1,825 puan) tarafından

İçiniz rahat değilse çocuk doktoruna götürebilirsin bebekli evde kedi filan olmaz demisler ama aksine faydası da çok sadece dikkat etmek gerekir bizim de k ö p e ğimiz var çocuk doktoruna da sorduk çocuğun alerjisi yoksa hiçbirsey olmaz dedi çocuklar için çok faydali dedi hatta kendisinin de çocuğunun olduğunu evde kedisinin olduğunu söyledi bunu söyleyen çocuk doktoru yani bir zararı olsa kendisi de bakmazdı korkmayın bu durum park da bile başına gelebilirdi orda kediler köpekler geziyor sonuçta aşısı da vardır aşısız olanlar tehlikeli ki evde baktığınız için bütün aşılarını da yaptırmışsındır

-Reklam-
0 oy
(3,678 puan) tarafından

AA nekadar tuhaf insanlar var ya kedinin ne işi varmış cocuk doğmadan o evdeyse o hayvancağız bebek oldu diye sokağa mı atılmalı ne yapsınlar ??!

Zaten bu mantıktakıler yüzünden sokaklar cins kedi köpek dolu ya süs eşyası gibi alıp hevesini alınca atıyorlar 

Bacım balkon vs yok mu yada daha uzak bir yere koysan hani bebek gidene kadar görsen

0 oy
(20,634 puan) tarafından

Yorumlar şaka gibi kediyi sahiplendir kedinin evde ne işi var vs vs ay sizene size bişey sorulmuş üstünüze vazife olmayan şeylere cevap verip asıl konuyu eş geçmişiniz şaka gibi 

tarafından

Kız sen nur muydun 

(20,634 puan) tarafından

He kız sen kimsin 🤣🤣

tarafından

S.polat 😂

0 oy
(1,424 puan) tarafından

Toxoplazma diye bir hastalık var kedi dışkısından bulaşıyor biliyorsunuzdur. Onun belirtilerini iyi arastirip takip edin o zaman doktorlar bişey yapmıyorsa başka yapcak bişey yok. Bebeğinizi gözlemleyin takip edin hatta bence arada test verin. Onun testi var. Ben kediler içinde büyümeme rağmen hiç gecirmemisim. Bağışıklığım yokmuş o virüse o yüzden hamilelik döneminde doktor kedilerle temasımi yasakladı çok riskli diye 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 258 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zannan (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 442 göst.
+1 oy
30 cevap 466 göst.
23 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Yildiz0101 (25 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,129 soru

24,094,610 cevap