+3 oy
525 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,063 puan) tarafından

Çok sinirliyim eşime olayı anlatıyorum olduğu gibi ona göre haksızsam haksızsın deyin lütfen. Istanbulda yaşıyoruz annemler karşıda oturuyor biz beylikdüzünde oturuyoruz burda hiç arkadaşım akraba kimsem yok iki arkadaşım vardı taşındılar evliliğinin de 2. Yılı olucak bir kızımız var. Üstteki komşu kadınla numaramız var konuşuyoruz bazen biri daha taşındı daha 20 yaşında ben 25 yaşındayım bazen bize geliyor bisey lazım olunca falan arkadaş olduk numaramızı verdik konuşuyoruz birbirimize gidip geliyoruz. Eşim görmüş numarasını kac saattir tartışıyoruz bosanıcakmış beyefendi sebebi numaramı kadına vermem ya başkasına verirse diyor çıldıracağım kime versin kız numarayı beni sinir etti 

26 Cevaplar

+7 oy
önce (4,769 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Eşin maalesef hasta. Sanki sen 9 yaşındasın 3-A'dan Ayşe Fatma Zeynepmişsin gibi muamele ediyor. Böyle sorunlu tiplerle evleniyorsunuz sonra bu ruh hastaları da kendini nimet sayıp güç ispatı için sizin hayatınızı mahvediyor.

Bekar kızlar da okuyordur inşallah. Böyle hasta erkekleri yanında bir çuval altınla verseler almayın. 

önce (1,063 puan) tarafından

Canım 2 yıl sevgili olduk 1 yıl da arkadaştık asla böyle biri değildi yada kendini çok güzel gizledi çok merhametli biriydi. Sadece biraz kıskançtı evlenince böyle oldu tanıyamıyorum artık 

önce (4,769 puan) tarafından
+1

Emin ol muhakkak işaret vermiştir. İnsan görmek istemiyor o dönemde. Biraz kıskançtı bile bir işaret. Kıskanç erkekten kaçacaksın. Sakınmak başka. O çok normal. Sağlıklı bir his. Ama kıskanmak hastalık. Yetersiz insan kıskanır. 

Doğru canım ben fark edemedim belkide. 

-Reklam-
+2 oy
önce (420 puan) tarafından

Sen haksızsın demek için akıl hastası olmak gerek. Eşiniz size bir fanusa falan mı almak istiyor. Saçma sapan sebep bulup, sizi yalnızlaştırmaya çalışıyor sanki. Bu adamla psikolojik hasta olursunuz ilerde.

Sorma canım sinirlerimi bozuyor. Elinde olsa balkona da çıkma der. Kızımın aşısı var daha ona gidemedik kendi çalışıyor tek bırakmıyor da

önce (420 puan) tarafından

Size saplantılı bir şekilde bağlanmış. Normal değil..

Normal değil canım evet bu herkesi böyle zannediyor bunlar ona normal geliyor 

+2 oy
önce (2,635 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Numara sizin numaranız, istediğinize verir ya da vermezsiniz. Olgunlaşmış, evlenmiş hatta bir çocuğunuz var. Kimin iyi ya da kötü olduğunu akıl edecek yaştasınız. Aynı bunları söyleyin eşinize. Karşı cins olsa ya da uzaktan bilmem kime verseniz hadi neyse de. Kendi çevrenize de karıştırtmayın. Henüz 2 yıldır evlisiniz. Daha tecrübeli biri olarak söylüyorum, daha baştan her dediği saçmalığı kabul ederseniz, sonu gelmez, gelmeyecek.. 

+1

Söyledim canım anlamıyor ki sen safsın diyor hiçte saf değilim kız ne yapacak numaramı diyorum. Ben neler gördüm dedi 

önce (2,635 puan) tarafından

Sizi doldurmak gibi bir amacım yok. O yüzden hakkınızda hayırlısı olsun. Sadece kendi emin olduğunuz kararlarınızın arkasında durun. 

+1

Sağol canım yorumun için biraz konuşmak iyi geldi 

+1 oy
önce (558 puan) tarafından

Canım eşin haklı. Sonuçta ne olabilir deme.  Belki bı yanlışını gördü senin görmediğin. Elin kızı için eşinle dövüşme. 

Ya canım kız yeni taşındı 6 7 Ay olmuş eşim onları görmemiş bile 

Kavga etmedim ki sileyim numarasını o zaman diyorum sen safsın diyor

Olsun. Neler oluyor hayatta. Yalnızlık zor ama yanlış kişilerden iyidir. Boşver elin kızı için eşinle kavga etme. Verme dediyse kız hoşuna gitmedi sevmedi belki bı yanlışını gördü huylandi. Yoksa niye bu kadar kavga etsin bı numaran için basit düşün.

Bak sevmemiş kızı. Huylanmis demekki. Sen iyi niyetlisin demekki kötüsünü göremezsin. Hele bu devirde valla kimseye güven yok. Annen baban kardeşin varsa yeter. Diğerleri güvenilmez kişiler. 

Doğru canım silerim numarayı diyorum onada bisey demiyor bosaniyorsa kendi bilir ben çalışır kızıma bakarım 

+1 oy
önce (5,583 puan) tarafından

Düpedüz saçmalamış eşin guvensizligi neden sordun mu

Kimseye guvenmiyor ki.  hep böyle kimseye güvenmiyorum diyor 

Canım bende 25 yıllık evliyim benim eşim de kıskanç qma bukadar degil otobüse dolmuş bindirmez beni de kendi götürüp getirir ama boşanma konusu saçma olmuş 

Valla abla her kavgada bunu diyor kızımız var 18 aylık onuda sana vermem diyor sanki kızımı bırakırım da

Çok afedersin p..k ona verirler bebeği bezini koklatmazlar

Biliyorum abla bazen diyor çocuk büyüsün görürsün falan. Kızım prematüre erken doğdu gebelik zehirlenmesi nedeniyle hep beni suçladı 

+1 oy
önce (4,201 puan) tarafından

Eşin boşanmaya yer arıyor olabilir mi

Olabilir canım her kavgada bosancam diyip duruyor git ac davayı diyorum 2 3 gün sonra kedi gibi geliyor barışıyor

önce (4,201 puan) tarafından

O zaman eşin sorunlu yani psikolojikmen

Kac kere dedim doktora git benide hasta ettin gitmiyor 

+1 oy
önce (21,830 puan) tarafından

Eşin tedavi olsun. Kimseye guvenmiyorsa dışarı da çıkmasın. Tövbe yarabbim. Komşuya telefon numarası vermekten daha doğal ne olabilir ki. Ayrıca başkasına diyelim ki dediği gibi numaranı verdi. Engellersin geçer. En fazla numaranı değiştirirsin. Bunun bı tık üstü sizofrenlik

Çok kıskanç bir yere yollamaz hamileyken markete gittim diye kaç kez kavga ettik saçma sapan şeylere bosanıcam deyip duruyor

önce (21,830 puan) tarafından

E bosansin.  Böyle.omur mi geçer 

Dedim ac davayı tabi açmaz eve gelince 2 3 gün trip atar haklı gibi 

+1 oy
önce (3,784 puan) tarafından

Esin saçmalamış sadece şu noktada haksız olabilirsin eşinin çok kıskanç olduğunu ya da buna kizacagini bildigin halde numaranı verdiysen bu yanlış olmuş ama bu yine de eşinin tepkisini hakli yapmaz 

Bunada kızacaği aklıma gelmedi valla canım kimse yok bir çay içelim sohbet edeceğim parka bile gidemiyoruz hep ev 

+1 oy
önce (1,945 puan) tarafından

Evet eşin kimseye güvenemeyebilir zaman kötü ama boşanma konusunda saçmalamış.

Her kavgada bu ağzında evde değil şuan geldiğinde 2 3 gün trip atar sonra barışmaya çalışır hep yaptığı bu büyük kavga çıkarırsa anneme gidicem

Benim ex elti de en ufak birşeyde bosanalim dermiş harbi de boşandı.

Bosansa babası annesi hiçbiri yüzüne bakmaz kayinpederim beni kızı gibi seviyor eve bile almazlar yemez yani o yüzden bosanmaz

Yani herşeyi ailelere anlatma taraftarı değilim ama bu konuyu kayınpederini açabilirsin mesela. O da eşinle konuşur belki oylelikle eşin kendine çeki düzen verebilir.

Bir kere anlattım eşimi arayıp saydirmisti baya yaşlı adamı neden aradı ona bisey olur diyordu yarın gelsin bakalım ne diyecek

+1 oy
önce (3,882 puan) tarafından

Peki diğer komşularında var mı numaran canım 

Yada sadece bu komşuya mı verdin

Yok daire neredeyse 15 daire var iki komsumda var sadece

önce (3,882 puan) tarafından

Acaba dairede bir konuşma filan oldu da eşin duymuş olabilir mi 

Bayanla ilgili 

Diğer komşuna verdiğin zamanda kavga etmiş mıydı 

Yok canım ya 

+1 oy
önce (22,050 puan) tarafından

Kime verecek ne alaka diyelimki verdi nolabilir hat değişir neden bu kadar büyütüyor

Yani canım bende dedim kız kime niye versin diye bana dediği sen safsın ben neler gördüm 

+1 oy
önce (493 puan) tarafından

Biraz soğuk yap yüzünü as sürekli 1 gün 2 gün derken anlayacak değerini 

Anlamaz canım kendi trip atar 

önce (493 puan) tarafından

Gerçekten şu dönemde trip atmayan erkek bulmak zor insan gönül rahatlığıyla trip de atamıyor

+1 oy
önce (2,042 puan) tarafından

eşin ruh hastası

Biraz öyle maalesef 

+1 oy
önce (310 puan) tarafından

Esin haksiz neden birisine versinki bu nasil dusunce cok sacma.Herhalde ona veriyorlar numara o yuzden kendinden biliyor herkesi

Valla anlamıyorum kimseye güvenmiyor 

+1 oy
önce (1,882 puan) tarafından

Verirse başkasına beni arasa bende sana söylerim dersin.

Anlamiyor ki kime verecek numaramı sanki 

+1 oy
önce (1,500 puan) tarafından

Valla şu konuda haklı olabilir eşin hani daha yeni tanıştınız hemen numaranı neden verdin deyip sana kızsa tamam derm ama işi boşanmaya getirmek birazcık saplantılı olmak demek yani çok saçma çok çok saçma hem de  bu konuda haklı değil bir tek haklı olduğu konu şöyle deseydi tabii hani yeni tanıştinz ne olur ne olmaz biraz daha iyi tanışsaydınız yine de sen herkese işte numaranı verme ne olur ne olmaz deyip hafif böyle bir sitem ederek kızsaydı Tamam derdim ama o hale getirmesi kesinlikle onu haksız olarak ilan ediyor kusura bakmasın yani sen onun kölesi değilsin psikolojik baskı resmen boşanıyorsa da boşansın canım sırf bunun için boşanacaksa da Kendi kafasında sorun var derm hiç canını sıkma bence

Sağol canım doğru söylüyorsun böyle böyle dese tamam derim mesela ben evi temizliyorum beğenmiyor bağırıyor bu böyle mi olur şu böyle mi olur kaynana gibi

önce (1,500 puan) tarafından

Bu gbilerin derdi bitmez ettiği alay sorun hiç bitmez takma kafana bir tane de bende var çünkü ne yapıyorsa.da yapan kendi kaybeder

0 oy
önce (631 puan) tarafından

Senin kocan katıksız mal bence. Ben böyle cahillik görmedim.

Bide bana saf diyor ne alakaysa

0 oy
önce (3,009 puan) tarafından

Eşinin zihniyetine göre benim kocamı boşamam lazım. Numarası da adresi de google da var 😀

Saçmalamış hepten, baktı yanlış ve zararlı tip bas engeli . Olmadı hat değiş. Bahane aramış sanki geldi bana yada canı başka şeye sıkkın

Ay bilmiyorum canım evdeydi gündüz bir sıkıntı yoktu isyerine gitti akşam böyle yazdı 

0 oy
önce (3 puan) tarafından

Eşin fazla saçmalamış böyle bişey olabilir mi ya sakın taviz verme onun hiç telefon numarası paylaştığı arkadaşları yok mu

Var canım olmaz mı erkek ya o öyle düşünüyor 

0 oy
önce (842 puan) tarafından

Kendi numarası arkadaşlarında yokmu ya onlar başka kadınlara verirse numarasını ne saçma bi düşünce eşin hasta galiba canım yada seninle tartışmak için bahane arıyor boşansın bakalım bu sebeple boşanabiliyomu öyle eften püften seylere boşanacam diyip durmaya başladıysa ztn bşyler bitmeye yaklaşmış. Ben senin yerinde olsaydım onun ağzına ederdim sen ne demeye çalışıyorsun benim numaramı dağıtsa ben erkekelerle konuşurum seni aldatırım mı demeye getiriyorsun bu yüzden mi boşanıcam diyosun diye ortalığın içinden geçerdim git boşan kapı orda  ama sen yinede sakin kalmaya çalış 🙂

önce (1,312 puan) tarafından
+1

E ama o ERKEK yaaaa

Aşkım evde olsa büyük kavga çıkardı dünden beri iş yerinde akşam gelecek ona kalsa erkek o canım 

önce (842 puan) tarafından

Erkeği kadını yok bu işin hiç boyun eğme canım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 495 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 842 göst.
23 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sezen (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 659 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,446 puan) tarafından soruldu