Bizlerde ahtapot kollu değiliz sonuçta yetebildiimiz kadar işte daha fazlasını da kafaya takma .taksanda bişey değişmiyor zaten
Oğlum 13 yaşında bende eşime dedim anlatman gerekiyor yaşı geldi die . Eşim birkaç kez kaçtı bana babammı anlatto sanki dedi
Senin zamanınla şimdi bir değil merakını internetde araştırarak mı bulmasını istersin dedim yoksa arkadaş ortamınamı sorsun dedim. Öyle deyince oturdu anlattı gusül abdesti temizliği.
Erkeklere mantıklı bir açıklamasını yapman lazım sürekli yoksa kafaları basmaz .bizim gibi ince ayrıntı düşünmezler sadece kıskançlık oldumu ince ayrıntısına bakarlar.
Sürekli yönetmen lazım erkeği 17 yıl oldu bıraktım demişin ama bırakma asıl bundan sonra lazım oğulların büyümüş babaya ihtiyaçı var . Yanına oturup güzel güzel ses tonunu kısarak anlat eşref saatini denk getir. Erkek çocukları bu yaşlarda babaya daha fazla ihtiyaçları olur yanlış bir ortama girmelerini istemiyorsan ellerini üzerinden çekme başlarına bişey gelse yine bizim içimiz yanacak de. Sürekli muhabbet etsin şakalaşsın dertlerini dinlesin.