+1 oy
174 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (804 puan) tarafından

İçinizde böyle olan varmı onu merak ediyorum .evin bütün işi bende maddi manevi iyi kötü yetmeye calisiyorum ama gece olunca kafamın içi resmen konuşuyor sürekli eski şeyler aklıma geliyor çok sabirlisin diyip bazende ağlıyorum.buyuk oğlum 15 yaşında ergenliğe giriyor tabi bizim dinimiz gereği ona biraz nasihat verilmesi gerekiyor bu helal bu haram gibi gusül abdesti böyle alınır gibi.Bugun babasına söylüyorum bunları anlat diye hiç umursamıyor okadar el iyisiki napalim.bende dedim oğlum bak koltuk altında tüyler var artık kılların erkek gibi olmuş felan şakayla karışık bak dedim banyoya senin için permatik koyuyorum kullanabilirsin yüzüme baktı utandı gitti.Yani niye erkeklerin aklı herseye yetiyorda eşi bişey dedimi mallaşiyor anlamıyorum.ne bilim kimse yok dertlesecek yazdım öyle rabbim iyilerle merhametli lerle karşılaştırsın yoruldum 

5 Cevaplar

0 oy
önce (2,112 puan) tarafından

Seni bir çok konuda taktir ediyorum, zor bir yasantin var ama seninde masallahin var nazar değmesin ki 

Çocuklar için anne kader ama baba şans işte, sürekli dürt sıkıştır. Baba ile anne ilişkisi erkek çocukları için çok farklı. Benimde 19 yaşında bir erkek kardeşim var. 

önce (804 puan) tarafından

Tesekur ederim yorumun için.benim bı kız bı erkek kardeşim var 4te erkek evladım var ben çok kitap okuyordum az çok bildiğim seyleri onlarada ogretmeye çalışıyorum ama olmuyo galiba biseyler ters gidince insan kendini suçluyor küçük oğlum hep derdi keşke bende abi olsam diye hamileyken hep karnimla oynardı ama bebeğim 4 aylıktı nöbet geçirdi onu bile kiskançliga bağladım geçen dedi anne ben kardeş istedim ama senin benim yanımda yatmanida istedim ses etmedim aldım bebeği girdik yatakta kudurduk çıktik.benim babam çok merhametli iyi bir babaydi bize karşı bence anne zaten evladına merhametli ama çocuklar için BABA çok önemli gel kız hep bağır çocuk ne goruyorki ne alsın senden     kardeşimin adida cansu buarada

önce (2,112 puan) tarafından

Adaşımmıs ne güzel ♥️ 

Ya herşey hallolur emin ol. Benim erkek kardeşime de hiç öğretmedi ne annem ne babam. Zaten yaşlılar. Şimdiki nesil zehir gibi. Okuldan arkadaslarindan.zaten çok çok öğrenecek kendini çokta üzme. Ama eşinle ilişkisi içinde mutlaka onu biraz buda. Erkek kişiliği malesef kalas oluyor budamak lazım. Sık sık uyar anlat. 

17 yıldır budanmadi kendi gibi etti bizide galiba bı zamana sonra ya pes ediyorsun yada bosveriyorsun namazını kılar hep derim sana hakkımı helal etmiyorum hiç oralı olmaz bunu nerde yontmam lazım bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (4,212 puan) tarafından

Babalara babalığı bazen zorla yaptırıyoruz maalesef 

Malesef 

0 oy
önce (1,603 puan) tarafından

Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama. Güçlü bir annesin 4 erkek varmış galiba oğlub çok zor erkek cocugu zabdetmeside zor senn eşin uyarmiyor yön vermiyormus ama biliyormusun demekten çok onunden ne yapıyor o önemli benim babamda çok deedi hala der beynimizi yer artık insan bıkar mi maddi manevi desteği olmadı anneme arkasında durdum değer verdim diyor da neler yaptı anneme hiç bazen babama çok kziyorum evlat ayrımı yapmiyr diyorum ama anneme onu bile yapıyor bazen annemin bana olan ilgisini bile istemiyor ilgi odak bende olsun der yemek herşey hazr olsun bende. İzinsz gtmesin ister bir karar alırken benden istesn der  ama ne nikah var resmi ne maddi anneme desteği oldu zoruma gidiyor bazen soyledikleri kaldramiyorum ben güçlü değlm çok eleştirip akıl verdiginden mi bilmem kendime ozguven yok kendimi sevmiyorum bile evlenirken bile bütün erkekler böyle saniyordum babam gibi ben yapamam diyordum öyle olmadı şükür soylenenle ugulanan arasında fark a bakıyorum bazen ölüm var diyorum ama şen bir baba isterdim

Ya canım benim Allah iki  kapıyı birden kapatmaz derler.bende çok sen şakrak bı ailede büyüdüm.babam hiç sevgisini esirgemedi ayıp diye bizi sevmemezlik etmedi.gelgorki tam tersi bı kocam var çocuk sevmek ayıp ona bagzi seyleri öğretmek ayıp.kaynanamam okadar ata erkil yetistirmiski izinsiz dışarı çıkamam ama doğrumu bence değil o yüzden çocuklarıma ev iside yemekte bakın görün diyorum yarın evlenince eşinize hayriniz olsun diye diye dilimde tüy bitti.sadece baba sevgisi gören kız dışarda pek sevgi aramiyor ama böylesine düşüncede bocaliyorsun işte 

0 oy
önce (4,285 puan) tarafından

Bizlerde ahtapot kollu değiliz sonuçta yetebildiimiz kadar işte daha fazlasını da kafaya takma .taksanda bişey değişmiyor zaten

Oğlum 13 yaşında bende eşime dedim anlatman gerekiyor yaşı geldi die . Eşim birkaç kez kaçtı bana babammı anlatto sanki dedi

Senin zamanınla şimdi bir değil merakını internetde araştırarak mı bulmasını istersin dedim yoksa arkadaş ortamınamı sorsun dedim. Öyle deyince oturdu anlattı gusül abdesti temizliği.

Erkeklere mantıklı bir açıklamasını yapman lazım sürekli yoksa kafaları basmaz .bizim gibi ince ayrıntı düşünmezler sadece kıskançlık oldumu ince ayrıntısına bakarlar.

Sürekli yönetmen lazım erkeği 17 yıl oldu bıraktım demişin ama bırakma asıl bundan sonra lazım oğulların büyümüş babaya ihtiyaçı var . Yanına oturup güzel güzel ses tonunu kısarak anlat eşref saatini denk getir. Erkek çocukları bu yaşlarda babaya daha fazla ihtiyaçları olur yanlış bir ortama girmelerini istemiyorsan ellerini üzerinden çekme başlarına bişey gelse yine bizim içimiz yanacak de. Sürekli muhabbet etsin şakalaşsın dertlerini dinlesin. 

Çocuklardan elimi cekermiyim ben herşeyi anlatıyorum ama babalarının söylemesi gibi olmuyor tabi.bizimki yontulmuyor bacım bize kim öğretti diyip bırakıyor ama devir o devir değil.kimse çocuğunu rahatça sokağa salamadigi bı zaman şuan.onlar tarlada bağda bahçede kosturarak daha rahat büyümüştür bence.mantikli mantıklı konuşuyorum 17 yıldır dediği tek şey çok biliyosun.bazilarinin imtihanida eşi oluyo galiba

0 oy
önce (3,497 puan) tarafından

Allah sabir versin abla benzer bi durum bizde de var babam oyle benimdeel iyisi de degil ama o kadar vurdum duymaz ki ise gider eve gelir abdest alir namaz kilar yemek yer kotugun ustunde curuttu gencligini tv izleyerek ne bi sohbet muhabbet annem bikti usandi ama huy etmis 30 senelik evli bizimkiler annem hastalik falan atlatti artik hepimiz dd buyuduk heralde biraz toparladi ama hala kendi biseyi akil etmez izin gununde annemi arar bugun ne is yapilacak annem diyecek markete git sunu sunu al elektirigi yatir karta su al vs oyle yapar 2 erkek kardes bizde de var onlarla da oyle aklinasinda konusmadi dedigin konuda eski hali gibi degil ama yine mecbur kalinca konusuyo 

Sjmdi iyi olsa ne olacak annende derman kaldimi acaba içinde kipirdayan heves kaldjmi acaba 

önce (3,497 puan) tarafından

AAlisti artik ya annem napsin bi sekilde bu hayati yasamak zorunda 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 71 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,302 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 336 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Eylulyy2 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 503 göst.
0 oy
7 cevap 351 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,120 soru

23,866,374 cevap

320,658 kullanıcı

...