+2 oy
2,753 göst.
Diğer kategorisinde (1,760 puan) tarafından

image

Günaydın kızlar, gece oğlum tuvalete kalktı elim bu şekildeydi yıkadım çıkmadı, sabah yine yıkadım çıkmıyor bi kaç kulak duyma bildiğim var, ama neden olur tam bilmiyorum bu nedir siz biliyormusunuz

6 Cevaplar

+2 oy
(9,841 puan) tarafından

Bir tür mantar bu da, ciltte çıkan. Uydurma hikayelerle kendinizi korkutmayın. Bende de oldu hamilelikte. Genelde gebelikte olur. Sabah uyanınca çıkar. Kendi kendine de geçer. Gece oluştuğu için hemen olayı fantastik şeylere bağlamışlar öyle halk arasında uydurulmuş bir saçmalık yani.

(1,760 puan) tarafından

Ay evet değişik bi sürü şey yazıyor :) o yüzden buraya sormak istedim. Mantarda yazıyor, 7 aylık hamileyim 

(9,841 puan) tarafından

Net mantar o zaman :) Ben yanlış okumuşum oğlunda çıktı sandım sende çıktıysa çok normal. Geçer kendi kendine hiç endişe etme 

-Reklam-
0 oy
(2,443 puan) tarafından

Cilt, uzun süre güneşe maruz kaldığında güneşin zararlı ultra viyole ışınlarından kendini korumak amacıyla yüksek miktarda melanin (cilde rengini veren renk pigmenti) salgılar. Bu renk pigmenti cildin bazı bölgelerinde aşırı derecede birikir ve koyu renkli lekeler oluşturur. Diyor Google. Bunu bir doktordan da dinlemiştim. Öyle ruhani şeylerle ilgisi yok :) 

(2,443 puan) tarafından

Evet sen söylediğinin farkında mısın? Yağmurlu havada güneş mi olur diyosun. Tartışamıycam valla bu düşünceyle. 

(9,841 puan) tarafından

Yağmurlu havada Güneş gözümüze batmaz evet ama bu gün ışığı da yok anlamına gelmez. Bir miktar da olsa gün ışığı alırız.

(32,477 puan) tarafından

Bak ben seni kırmadan konuşuyorum sabah sabah kırmak istemiyorum gün ışığı yok demiyorum insana saçma sapan muamele yapma güneşli gün etkisi olmaz anlamında söylüyorum işine bak

(2,443 puan) tarafından

Bende kırmadan konuşuyorum. Yağmurda güneş mi olur dedin bu ne demek oluyor? Neyse valla tartışamıycam iyi günler 

(32,477 puan) tarafından

Hayırlı günler sanada

0 oy
(32,477 puan) tarafından

Bendede oldu 3 hafta önce çok üstünde durmadım korktum ama boşverdim çünkü tek kalıyorum evde korkuyorum zaten ara ara 

(1,760 puan) tarafından

Bende tekim ama kötü bişey aklıma getirmemeye çalıştım diğer gebeliğimde de olmuştu böyle 

(32,477 puan) tarafından

Bitane dua var sürekli oku bunu bişey olmaz

Bismillahillezi la yedurru ma asmihi şey un fil ardı vela fissemai ve hüvessemiül alimm 

Bide nas felak oku bol bol 

(1,760 puan) tarafından

Sagolasin Allah razı olsun okurum

0 oy
(2,066 puan) tarafından

Günaydın aynı gece benim ve kızımın sağ ayağında da vardı böyle kına herkese sordum kötü birşey değil dediler annaeanemle babaannem melekler yapmıştır dedi çünkü o gece kızımla ikimiz uyuduk bebeklere meleklerden başka kimse dokunamaz mış demişlerdi ertesi gün geçti 

(1,760 puan) tarafından

Bi çeşit mantarmış 

(2,066 puan) tarafından

Evet öyle diyorlar ben korkmadım bir sorun görmedim aynı şekil ikimizin ayağında görünce birden şaşırdım sadece

0 oy
(2,314 puan) tarafından

Sakin ol sadece bı mantar enfeksiyonu 😄

(1,760 puan) tarafından

Teşekkürler 👋😉

0 oy
(4,298 puan) tarafından

O zararsız bir mantar türü canısı iki hafta önce benimde ayağımın altı öyle idi sonra geçti 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 202 göst.
10 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sarioglusumm (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 418 göst.
0 oy
6 cevap 440 göst.
14 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahdevefaa (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 742 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,699 soru

24,609,433 cevap

364,006 kullanıcı