Bir tür mantar bu da, ciltte çıkan. Uydurma hikayelerle kendinizi korkutmayın. Bende de oldu hamilelikte. Genelde gebelikte olur. Sabah uyanınca çıkar. Kendi kendine de geçer. Gece oluştuğu için hemen olayı fantastik şeylere bağlamışlar öyle halk arasında uydurulmuş bir saçmalık yani.
Ay evet değişik bi sürü şey yazıyor :) o yüzden buraya sormak istedim. Mantarda yazıyor, 7 aylık hamileyim
Net mantar o zaman :) Ben yanlış okumuşum oğlunda çıktı sandım sende çıktıysa çok normal. Geçer kendi kendine hiç endişe etme
Cilt, uzun süre güneşe maruz kaldığında güneşin zararlı ultra viyole ışınlarından kendini korumak amacıyla yüksek miktarda melanin (cilde rengini veren renk pigmenti) salgılar. Bu renk pigmenti cildin bazı bölgelerinde aşırı derecede birikir ve koyu renkli lekeler oluşturur. Diyor Google. Bunu bir doktordan da dinlemiştim. Öyle ruhani şeylerle ilgisi yok :)
Evet sen söylediğinin farkında mısın? Yağmurlu havada güneş mi olur diyosun. Tartışamıycam valla bu düşünceyle.
Yağmurlu havada Güneş gözümüze batmaz evet ama bu gün ışığı da yok anlamına gelmez. Bir miktar da olsa gün ışığı alırız.
Bak ben seni kırmadan konuşuyorum sabah sabah kırmak istemiyorum gün ışığı yok demiyorum insana saçma sapan muamele yapma güneşli gün etkisi olmaz anlamında söylüyorum işine bak
Bende kırmadan konuşuyorum. Yağmurda güneş mi olur dedin bu ne demek oluyor? Neyse valla tartışamıycam iyi günler
Hayırlı günler sanada
Bendede oldu 3 hafta önce çok üstünde durmadım korktum ama boşverdim çünkü tek kalıyorum evde korkuyorum zaten ara ara
Bende tekim ama kötü bişey aklıma getirmemeye çalıştım diğer gebeliğimde de olmuştu böyle
Bitane dua var sürekli oku bunu bişey olmaz
Bismillahillezi la yedurru ma asmihi şey un fil ardı vela fissemai ve hüvessemiül alimm
Bide nas felak oku bol bol
Sagolasin Allah razı olsun okurum
Günaydın aynı gece benim ve kızımın sağ ayağında da vardı böyle kına herkese sordum kötü birşey değil dediler annaeanemle babaannem melekler yapmıştır dedi çünkü o gece kızımla ikimiz uyuduk bebeklere meleklerden başka kimse dokunamaz mış demişlerdi ertesi gün geçti
Bi çeşit mantarmış
Evet öyle diyorlar ben korkmadım bir sorun görmedim aynı şekil ikimizin ayağında görünce birden şaşırdım sadece
Sakin ol sadece bı mantar enfeksiyonu 😄
Teşekkürler 👋😉
O zararsız bir mantar türü canısı iki hafta önce benimde ayağımın altı öyle idi sonra geçti
1,507,699 soru
24,609,433 cevap
364,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın