Çoğu kişi burda açılan postlara aynı yorumları yapıyor , mesela genelde önce yapılan yorumları okuyup, konu hakkında fikri olmayan kişiler diğer üyelerin yorumlarının aynısını yapıyor ☺☺☺
Az önce yine gördüm bir üye post açmış , başka bir üye yorum yapmış , diğeride diyecek birşey bulamamış , yapılan yorumun aynısını almış yazmış ☺☺
Lütfen kendi düşüncelerinizi belirtin, yorumlara bakıp aynı yorumları yapmaya gerek yok ☺
Mesela me gibi yorumlar Doğum yapan kişilere vs zaten aynı yorumlar yapılıyor
Ben bilinçli olduğunu sanmıyorum kimse o kdar gerizekalı değildir yzana para da vermiyorlar bı fikri yoksa bakar çıkar ne kopya çekecek
Kimis oo uyee
İnsanlar bazen aynı düşüncede olabiliyorlar
Kiz millet yapilan her yorumumu okuor ben okuyamam sahsen her yorumu kndi yorumumu yapar birakirim ama belki herkes o zmn ayni fikirdedir bazen yaptgim yoruma dalanlar oluor vay efendim sen nasil boyle dersin die belki insanlarimiz farkli goruste olanlari hazmedemiodur tepki almamak icjnde ayni yorumu yapiolar olabilirlerde ne bilim degisik birsey ya
Şahsen ben okumadan cevap yazıyorum bazen bakıyorum benimle aynı fikirde olanlar oluyo ama dediğin şeye bende denk geldim ama ona bakıp yazmışmıdır muamma
Ben öyle yapmıyorum valla
1,487,675 soru
24,319,157 cevap
345,235 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın