+3 oy
567 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,497 puan) tarafından

Oncelikle merhaba kizlar 

Lutfen gercegi soyleyin haksizsam hamilelikten abartin diyin

Evlendigimizden beri balayina tatile hic gitmedik 3cu yilimiz

İki yasinda kizim var ve 6aylik hamilegim hamileligimin 7ci ayinda yasadigimiz sehire yakin koyde otel begendim cok guzel doktorun izin verirse ora gidicez diyordum esime

Bugun kendi koyumu ozledim diyor kendileri ucak  mesafesi bu arada

Gidelim annem babam dayim falan balik tutmaya erkeklerle bunu yapariz onu yapariz diyor.ee bende sadece ikimiz gidelim diye hayal kuruyorum diyorum zateb kaynvalidemler ne benle nede esimle anlasiyor.

Hatta konusmuyoruz bile

Tamam bu yil hic bir yere gitmek yok zaten hamilesin diyor.az once ucakla kendi evlerine gidiyorduk ama((cok sinirlendim kustum esime.ben hep esimi dusunup herseyde ona destek oluyorum

Ama o hic beni dusunmuyor.hic bir hayalinde ben yokum((

17 Cevaplar

+2 oy
önce (6,298 puan) tarafından

Ayy cok istiyosa o gitsin baligini tutsun. Muhtesem tatil olani. 

Sakin gitme. Sende evde hizmet edersen.

önce (1,497 puan) tarafından

Yoo canim ne giderim nede yollarim.cinqar cikaririm asla kendisinide yollamam.zaten aylarla hizmetlerini yaptim balayi tatilimdede onlara hizmetci olmam 

Bide cokta misafirperver degiller zaten kedimiz goturup kendimiz pisirip kendimiz yiyoruz.

önce (6,298 puan) tarafından
+1

Aman gitme canim. Zaten aranizda yokmus ne gerek var. 

önce (8,045 puan) tarafından
+1

Kız ikinci yolda diyorsun daha balayı mi kaldı 😂

-Reklam-
+1 oy
önce (130 puan) tarafından

Hepsimi aynı olur ya sende o zaman çağır aielni piknik olsun

+1 oy
önce (474 puan) tarafından

Ben olsam gitmezdim kusura bakmasın orda o keyf yapacak ben niye gidiyorum kendi gitsin o zaman

+1 oy
önce (127 puan) tarafından

Yani 7 aylık hamilesin balayına gitmek nedir Allah korusun yolculuk vb tehlikeli şeyler erken doğuma sebep olabilir bu hikayede seni haksız buldum her şeyin bir yeri ve zamanı var ayrıca balayına gitmemiş olabilirsin ne olmuş herkes balayına gidecek diye bir durum yok kaldı ki senin evliliğin üç yıllık iki yaşında kızın var demek ki yine hamile olduğun için gidememissin e hemen ardından bir daha hamile kalmışsın iki çocukla balayı dersen elalem sana güler tatil de bari şuan ben senin yerinde olsam karnımdakini düşünür riske atmazdim bir tanidik da yolculuğa çıkmıştı senin aylarda çocuğu erken doğurdu nerdeyse oluyordu çocuk doktorlar zor kurtardilar 

0 oy
önce (60 puan) tarafından

Ay şu erkeklerin köy sevdasından nefrett yani. Dr izin verirse tatile gitmeye ikna et derim. 

0 oy
önce (593 puan) tarafından

Ay aynı dertten bende muzdaripim. Bende eşimle ikimiz biseyler yapalım istiyorum cocgumuzda yok. Ben bile sözümü geciremiyorum. Bu erkekler kalabalık ortamlarda ne buluyor anlamıyorum. Sadece ikimiz biseyler yapalım diyorum bı bakıyorum cumbur cemaat gitmişiz. Ben hizmet ediyorum onlar keyif yapıyor. 

0 oy
önce (695 puan) tarafından

Sen haklısın canım. 

0 oy
önce (1,262 puan) tarafından

Bu kayınvalide kayınpeder kapatılsın eşimle hamileyken özel bir anımız olmadı kontrolde bende geleyim bende geleyim yatağıma bile girecek diye korkuyordum bir aralar 

önce (527 puan) tarafından

Biz de kaynana olucaz Allah nasip ederse öyle deme gıı

Yok ben kız annesiyimm

Kız annesi kaynana olmuyo mu 😂

Gelin kadar kötü dusunmezler erkeklerin kafaları calismiyo pek

0 oy
önce (934 puan) tarafından

Kendisini düşünüyor o balığa gidecek sen evde oturup hizmet edeceksin 

0 oy
önce (21,678 puan) tarafından

Bu erkeklerin köyüne gitme sevdası beni öldürecek madem öyle kalsaydım köyünde neye geldin demek istiyorum 

0 oy
önce (4,760 puan) tarafından

Sen haklısın tabi. O gezsin stres atsın kafa dinlesin akşam eve dönünce hazır yemek çay hazır yatak oh mis.

0 oy
önce (608 puan) tarafından

Hamileyken bile senin gönlünü hoş tutmak yerine kendi keyfini düşünüyorsa o tatile götürene kadar burnundan getiririm her şeyi. Maddi sıkıntıdan dolayı otel istemiyorsa daha uygun bir yer bulurum. Olmaz derse kendi de köye filan gidemez. Otursun madem evde

0 oy
önce (7,465 puan) tarafından

Erkekler neden eşleriyle vakit geçirmek istemiyor bu planı neden hep kadınlar yapıyor. 

0 oy

Açıkçası seni haksız göremedim bacım. Hamilelikle falan alakası yok, insan kendi ailesiyle baş başa birşeyler yapmak istiyo bazen, başkaları dahil olmasın istiyo, ki, en doğal hak bence bu. Eşin abartmış durumu. 

0 oy
önce (1,634 puan) tarafından

Ayyy tatil hayali kurarken kaynana yanina gitmek mi fecaat evde otur daha iyi tam cinnetlik

0 oy
önce (4,123 puan) tarafından

Kesinlikle abartmiyorsun. Evlenince analarinin kıymeti artıyor herhalde. 7 aylik ucaga almazlar zaten bensiz gidip annenle keyif yapabilirsin de. Ve kesin tavrını koy. 

0 oy
önce (1,657 puan) tarafından

Nasıl alisirsa öyle gider bence bu herşey için geçerli gercii şuan özel durumun var hamilesin ama bu sene olmasa bile artık yazları bikac günde olsa tatilimiz olsun diye belirlemek lazim

İlgili sorular

+1 oy
37 cevap 1,295 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
16 cevap 650 göst.
0 oy
25 cevap 1,304 göst.
+1 oy
24 cevap 1,195 göst.
25 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde First (54 puan) tarafından soruldu

Kategoriler