+1 oy
108 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,070 puan) tarafından

Kızlar benn kahve içmeyi çok seviyorum ama bol köpüklü kahve yapamıyorum mesele geçen hafta misafirim vardı gelinimiz bize kahve yaptı iki kere  aldı  köpüğünü ben bir kere zor alıyorum buz gördün nette buz küpü attım gene  olmadı makinam yok çelik ve bakır cezve kullanıyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (4,287 puan) tarafından

Bende de makine yok çelik cezvem sağolsun çokta güzel yaparım övünmek gibi olmasın her içen de söylenir köpüklü diye 😁 ama bir şey de yapmam aslında kahvemi bol tutarım ve altını çok az açarım ağır ağır pişer 😁

-Reklam-
+1 oy
önce (1,416 puan) tarafından

Kısık ateş soğuk su az karıştırmak 

+1 oy
önce (57 puan) tarafından

Canım ben karıştırıyorum sonrasında bırakıyorum köpüklendiği zaman sona yaklaşmadan alıyorum köpükleri makinede daha iyi oluyor ama maden sodası da çok köpürtüyor diyorlar

0 oy
önce (4,676 puan) tarafından

Kahveyi bol tut ilk kahveni koy suyunu koy karıştır kahve pisirken de karıştırma bol köpüklü olur canım .. yani ben böyle yapıyorum bol köpüklü oluyor 

0 oy
önce (4,540 puan) tarafından

Karıştırırken altı çok açık olmasın 

Kısık olsun 

Mesela karistir bi süre altını kıs ara ara karistir 

Üstüne köpüğü birikiyor o ara kaşıkla üstünden al fincana koy canim

0 oy
önce (2,176 puan) tarafından

1 fincan için 1 tatlı kaşığı kahve, ocağa koymadan karıştır sonra ocağa al ve bir daha elleme. 

bir de kahvenin kalitesi çok önemli. kahve iyi değilse köpürmez

0 oy
önce (944 puan) tarafından

Ağır pişmesi lazım bana da kahvem köpüklü olur derler hatta ben kaynanam gittiğimde misafir varsa Büşra bir kahve yap seninki köpüklü güzel olur der önce kahve sonra suyu en son şekeri koyarım 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 86 göst.
16 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (4,228 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 83 göst.
16 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde sweet rainbow (201 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 301 göst.
+1 oy
8 cevap 166 göst.

Kategoriler

1,454,632 soru

23,872,634 cevap

320,986 kullanıcı

...