+3 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (1,220 puan) tarafından

4 gün önce sezaryen yaptım ama çok kötü geçti özelde yapmama rağmen :( ilk sezaryenimde tamamen bel altım uyuşmustu hiç bir şey hissetmemiştim konuşa konuşa muhabbetle ameliyatım olmuştu. Bunda ise belimden iğneyi vurdular hadi hadi şeklinde yapmak istediler. Bakın daha uyuşmadım ayağımı kaldırabiliyorum dedim inansınlar diye. Parmaklarımı oynattim sol ayağımı bir karış kadar kaldirabildim gösterdim kendimde görüyorum yaptıklarımı hayal değil yani. Ameliyat esnasında tam uyuşursun bişey yok dediler ama canımdan can gitti bağıra bağıra ahhlayıp durdum uyuşmadim ben diye diye. Sonra ağlamaya başladım dayanamadım korkudan kasılıp kusmaya başladim. Normal doğuracak gibi ıkın ıkın diye beni ıkındırttılar. Sonra Bebek dogdu. Bebek doğdu göstermediler doktor bayiltin hastayı dedi meğerse kordon dolanmış yavrum mosmor cikmiş iyice korkacam diye beni bayiltmişlar açıklarını da kapatmak için bayilttilar bence. Ameliyat esnasında ne tansiyonum ölçüldü ne nabzım şaka gibilerdi ben orada bağırırken onlar müzik açıp maaş konuştular. Ameliyattan çıktığımda zaten bebek solunum desteğindeymis kendimde kötüymüşüm eşim ailem hep korkmuş. Yanıma gelip ilk defa bı tansiyon olctuler o da 16 çıktı. Ameliyatta o an kaçtı bakalım :( Allah aşkına benim anlamadığım ameliyati böyle hisseden oldu mu yoksa benim ilk ameliyatim asıl olması gereken sekildi değil mi

14 Cevaplar

+1 oy
(131 puan) tarafından

Benim maalesef çocuğum yok uğraşıyoruz ama cidden böyle şeyleri duyunca gerçekten çok korkuyorum ya çok üzüldüm haline yaşadıkların hani gerçekten korkunç ama şöyle düşün geçti çok şükür sağlıklısın atlatıcaksın kolay bişey değil ama geçicek

(1,750 puan) tarafından

Benim ameliyatım harika geçmişti belden olduğum iğneyi bile hissetmedim iğne yarım metre olduğu halde.

Korkmayın Rabbim hayırlı evlat versin

(131 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim ❤️

(1,220 puan) tarafından

Rabbim hayırlı evlat nasip etsin canım benim Allah'ım iyi doktorlara rastlatsın seni inşallah ❤️ ilk ameliyatim muhteşemdi hepsi bir olacak diye bir şey yok Allah'ın izniyle sizinde güzel güzel gecsin tüm evreleriniz

(131 puan) tarafından

Yaa çok güzel kalbiniz var cidden tebessüm ettim amin inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim sizinde gönlünüze göre nasip etsin inşallah 🤭💕

-Reklam-
+1 oy
(1,750 puan) tarafından

Şikayet edin.

Ben ne iğneyi ne ameliyatı hiç bişey hissetmedim harika bir ameliyat geçirdim 

(1,220 puan) tarafından

Bende ilk ameliyatimda öyleydim resmen muhabbet etmiştim oradaki ebelerle doktorumla gülerekten o doktorum çok iyiydi:( ama bunda kasabın eline düşmüş gibiydim sanki merdiven altı yer gibi :( 

(1,750 puan) tarafından

Çok üzücü neyse ki bebeğiniz ve siz şimdi iyisiniz

+1 oy
(512 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun şikayet edin lütfen .

Ben belden iğneyi hissettim çok acıdı ama uyusmami beklediler yani

(1,220 puan) tarafından

Sadece kendi baş hekimine etsem bir şey değişmeyecek. Sayfalarına muhakkak yazacağım herkes görsün diye ama başka şikayet edecegim yer var mı bilmiyorum. Aldıkları para haram zıkkım olsun zaten hergün hala ağlıyorum çocuğum mu doğdu ne hissedemiyorim daha korkularimdan :(

(512 puan) tarafından

Ah canm bnm unutmaya düşünmemeye çalış bebeğin sana unutturucak zamanla insallah

(1,220 puan) tarafından

İnşallah canım inşallah Allah razı olsun :(

(512 puan) tarafından

Senden de canm 

+1 oy
(170 puan) tarafından

Ben de devlette oldum. Belden uyuşturdular iğne yaptılar uyuşmadı. Panik oldum dedim uyuşmadı ayaklarımı oynatmaya çalıştım. Karnıma sıcak bir şeyle hafif yaktılar tepki verdim ondan sonra genel anestezi verdiler hemen. Spinalde ilk uyuşmuştu ama ben çok kötüydüm son anlarında sağ tarafta kasıkta acı hissettim söyledim özeldeydi. Acıyor diyorum acısa duramazsın diyorlar. İlki özelde sipinal oldu hiç memnun kalmadım. İlk başta yazdığım devletteydi sağolsunlar ne dediysem dikkate aldılar 

(1,220 puan) tarafından

Bende sanki birdaha epidural asla olamam gibime geliyor bu korku ne biliyim :( sanki yavrumla bile bile ölümden döndük bı verdigimizin karşılığını aldık gibi hissediyorum :( 1 hafta önce de deli gibi nst de sancım çıkmisti doktor izne ayrılıyordu izne ayrılacam diye doğuma almamıştı beni. 1 hafta normal doğuracak gibi sancı çekmiştim evde. O an anlamaliymişim aslinda da işte bir dunyanin parasını verdim paket yaptırdım iyidir kötü olacak hâli yok ya doktorun diye düşündüm ama yanlış düşünmüşüm:(

+1 oy
(2,401 puan) tarafından

Benm doğumda berbat geçti içimde parça biraktilar servise çıkacaktım muane ettiler o ara fark ettiler tekrar elleriyle girdi temizleme derken rahime zarar verdiler kanamam oldu durmadı acil doktor çağırdılar tampon koydular baya acı içinde kivrandim doktor iki kolula girdi içime ağrıdan oldum bagirmaktan boğazım yırtıldı kan geldi fenalastim tansiyon çıktı kendimi kaybettim sonrası yok baktım bitti kalk yürü dediler odaya kalkamadım birileri koruma girdi odada gelip gidiyorlar konusmaiyordum sonrası ancak kendime geldim geceleyin şikayet edecem dedim sizleri et kanaman vardı yapmasak ölecektin dediler bende ne kanaması parça birakmistiniz sorumsuzlugunuz yüzünden diyince inkar ettiler kendimi toparladim sonra şikayet etme baş hekime gidince ne soylesemde fayda etmedi üstünü kapattılar parça kaldığını demediler yoğun kanamam var dediler üstelik dikislerim hepsi patladı tekrar dikiş attılar ben 2 ay boyunca dikişlerle kaldım öyle Allah'a havale ettim şuan 3 ay oldu psikolojik olarak daha kendimde değilim

(1,220 puan) tarafından

Bende şikayet etsem hiç birşey olacağını düşünmüyorum canım siz gibi :( ama diyorum aldıkları para helal olmasın işte böyle yapanların. Hakkıyla yapan varken Allah bunların eline mi düşürmesin :( ben de daha çok tazeyim 4 günlüğüm her gün korkup ağlamaya başlıyorum istemsizce gözümü kapattikca önüme geliyor

(2,401 puan) tarafından

Üzme kendini Allah katından bulsun olan oldu kendini daha çok üzme sütun azalır bu sefer bebeğine odaklan şükür durumu iyi diye 

+1 oy
(2,930 puan) tarafından

kendi sezaryenım geldi aklıma. ameliyathaneyi inletiyordum ağrıdan. sanki dediğin gibi hiç uyuşmadan kestiler beni. bebeğimin sesini duyana kadar bağırmaktan benim sesim kısılacaktı nerdeyse. sonra da ağrı oldu ama kızımın ağlamasını duymak için bağırmadım. erken doğduğu için göstermediler direkt küveze koydular. ameliyathanede sadece sesini duydum ve kolunu görmüştüm. 

(1,220 puan) tarafından

Anesteziyi az verince oluyor bence bu. Çünkü ben ilk dogumumda böyle deyler hiç yasamamıştım mükemmel geçmişti canım ,:(

(2,930 puan) tarafından

ilk doğumumdu, acil sezaryena aldılar preeklemsi yüzünden plesanta ayrılması olmuş diye bir anda ameliyathanede buldum kendimi. bu şekilde olduğu için ya tam beklemediler diye düşünüyorum ya da dediğin gibi az dozda verdiler.

ve korkudna 2.yi yapamam gibi geliyor 😔

+1 oy
(97 puan) tarafından

Bende ilk sezeyanımda 3 yıl önce özelde baş parmağımı bile oynatamıyordum güzel geçti sadece sağa sola çekiştirmeler hissettim ama bu 2. Ci sezeryanımda tam bi uyuşma olmadı sizin gibi ayağımı bi karış kadar yuları kaldırabiliyordum ama uyuşuktumda çünkü belime değen sıcak şeyi hissetmedim biraz ağrılı geçti sırtım acıdı ameliyat sırasında ama dedikleri gibi uyuşmasaydı duramazdık galiba genel olarak bu anestezinin etkisini düşürdüler 😄 ama yinede iyi geçti benim 2. Sezeryanımda ağrı hissetsemde devlette oldum bu arada 2. Ciyi

(1,220 puan) tarafından
+1

Benimki biraz ağrılı filan değildi canım yemin ederim bas bas bağırdım ahlayarak canımdan can gitti gibi :( tabiki tamamen uyuşuksuzluk olsa dayanamazdim ama az uyuşmayla da ameliyat olmazdı yani alalaceleye getirildim surekli hadi hadilerle,:( en sonunda vücut refleksim gitti bağırmaktan nabız atışımı hissedemedim içime cırpıntı gibi bişey girdi öğürmeye.başladım :(( doğdu bı 3 sn sesini duydum sonra da kordon çok dolanmış diye paniğe bindiler görmemem için çocuğumun morluğunu bayilttilar :( madem bayiltacaktiniz keşke önce bayiltsalardı. İlk dogumum halbuki o kadar mükemmel geçmişti ki bununla uzaktan yakından hiç alakasj yoktu :(

+1 oy
(1,972 puan) tarafından

Ben belden iğne yaparken bile hissetmedim doğuma giren doktorum çok güzel destek ve moral vermişti ki ağlayarak doğuma girmiştim korkudan.  Devlet hastanesi bu arada . Çok geçmiş olsun hatirlamamaya çalış şikayet et bence baştan savma yapmislar

(1,220 puan) tarafından

Kime nere nasıl edeceğimi de bilmiyorum. Sayfalarına yazmaya yazacağım kafaya koydum zaten ama anca boşa yazacağımı da biliyorum :( aldıkları para helal olmasın zaten hergunum hala korkuyla ağlamakla geçiyor annem bile üzülmekten mahvoldu iyice,çocuğum mu doğdu mutlu muyum anlayamıyorum bile :( dikişim iltihap olursa bidaha ameliyat derlerse diye bile düşüncelere kapılıp korkulara giriyorum iyice:(

+1 oy
(2,371 puan) tarafından

11 gün önce bende spinal sezeryan oldum şehir hastanesindr ama çok şükür çok iyi geçti 

En çok korktuğum sizin başınıza gelendi zaten çok üzüldüm çok geçmiş olsun 

(1,220 puan) tarafından

3. Doğumum filan olursa epidural yapabilecek hiç cesaret bende şuan yok zaten bitti:( ciddi ciddi ölümden döndüğümüzü düşünüyorum çünkü. İlk oğluma ameliyatimdayken tansiyonum sürekli ölçülüyordu nabzım için cihaz bağlanmıştı iyi miyim diye kontrol altında tutulmuştum sorularla.. bunda resmen kasap gibiydim. Tansiyon nabız ölçme hiç ama hiç bişey yapılmadan bağlanmadan yat kes biç şeklindeydi. Daha birde üzerime ışık gibi ayna gibi bişey koydular güya ışık doktorun ameliyati dikkatli görmesi için olur ama maşallah kafamı her kaldırdığında o aynadan o kestikleri biçtikleri yeri ben görüyordum..Aldıkları para helal olmasın inşallah. Şimdi de dikişe bişey olursa iltihap vs tekrar ameliyat denirse korkusu içine girmişim durduk yere o kadar artık etkilenmişim ki ağlayıp duruyorum her gün ameliyatı hatırladıkça çocuğuma bile bisey olacakmış diye :((

(2,371 puan) tarafından

Dikiş yerini kuru tutmaya çalış canım bende dikkat ediyorum, anlattıklarin gerçekten çok kötü çok üzüldüm dediğin gibi benim devamlı tansiyon nabız ölçüldü sık sık iyimisin diye soruldu arada doktor ağrı sızı var mı tarzında sorular sordu , sizin birde özelmis çok tuhaf inşallah unutursun o kötü günleri en yakın zaman da 

+1 oy
(3,071 puan) tarafından

İğneyi batırdılari an canımdan can gitti keserken hissettim bende çok kötüydü sesim çıkmıyordu nedense bebek çıktı dediler ama sesi yoktu vurdular duyuyordum ama bebeğin hiç sesi yoktu bebeği gösterin dedim tabi hiç gostermediler burası soğuk yukarı kata çıktı dediler içim içimi yedi bebekte aklım kaldı birseyde demiyorlar bi ara gittim geldi bilgisayar ottu doktor iyi misin dedi sadece bön bön baktım konuşamadım şükür bitti çıktım eşim karşımda korkmuştu bebek nerde nasıl dedim odada iyi sen niye geç çıktın dedi oda ayrı korkmuş meğer bebek nefes alamiyormus makina bağlamışlar ben odama gidince bebeği gördüm içim o zmn rahatladı ayakta fazla dursam belim kopuyor duramiyorum o iğne yeri halen ağrıyor sızlıyor 2.cocuk nasil olacak bilmiyorum korkuyorum uzun bi süre ztn düşünmüyorum 

(1,220 puan) tarafından

Off sizinde kötü geçmiş:( ben bebeği hiç sormamisim bile sayikliyormuşum çıktığımda sadece acıyor diye:( eşim bana bebeği söylememiş zaten solunum desteğinde olduğunu saklamiş benden, bı bana bebeği gördün mü diye sordu göstermediler diyordum. Meğerse ağzımı aramış sağ doğdu mu diye. Gözümü her kapattigimda o anı yaşıyorum tekrar :(

+1 oy
(3,071 puan) tarafından

Hatta şöyle birsey sorayım ben aynadan baktım sırtıma sırtımda üst üste 4 tane delik vardı o normal mi sizlerinde öyle oldu mu 

(1,220 puan) tarafından

O bende yok canım iğne yeri var bı vurduğu. İlk vuruşta yapamadı iki tane var

+1 oy
(213 puan) tarafından

Bence şikayet et hakkını ara Allah muhafaza sana yada bebeğine bişey olabilirdi Allah korumuş çok geçmiş olsun canım 

0 oy
(7,536 puan) tarafından

Neler yaşamışsın okurken çok kötü oldum ben ya. 

0 oy
(293 puan) tarafından

Benimde ilki çok kötüydü iğneyi 4 kere denediler aşırı acidiıvalla onu gectim hemen yatırdılar bende herşeyi gördüm ilk keside hissettim 2 de hisettim sonra bayılttılar uyandığımda acıyor diyodum keşke böyle deney tahtası yapmasalar direk bayiltsalar 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 250 göst.
24 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,990 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,639 soru

23,936,241 cevap

324,452 kullanıcı

...