Kızımın yüzü mahvolmuş karnı sırtı ne oldu ya bunda dünde vardı ama bu kadar fazla değil
Sanki alerji canım doktora gitmediniz mi
Yok cnm birazdan acile götürecem ama bişey yapmazlar bence bir kaç güne de alerji testine götürecem
Acaba eviniz çok mu sıcak isiliğede benziyor. Alerjiyede. Onu bı acile gotirseydiniz.
Yok cnm evimiz çok serin giriş katı olduğu için bide güneş almıyor birazdan acile götürecem
Alerji cnm cok mu tatlı seker yedı domates vede sütte yapıyor
Yok cnm sadece kendi sütümü veriyorum bide çorba yoğurt falan
Tamam işte o verdiğin birsey alerji yapmış
Yumurta veya süt alerjisi olabilir. Alerjiyi hafife almayın nefes darlığı yapıyor Allah korusun . Acile gidin hemen alerji iğnesi yapiyorlar .surupta verirler
Kndı sütünden gecyo işte canım yumurta balık peynir yoğurt bunları kes yeme cocugunada yedırme
Yakın zamanda neler yedirdiğini gözden geçir canım bişe alerji yapmış olabilir mi
Süt ve süt ürünlerine alerji var gibi cnm bekleme git kesin süt ürünleridir eltimin çocugida böyle oldu ve yoğurt ne süt ürünleri vermyr peynir labne vs gibi gibi sonucu yaz merk ederim cnm ne yaptın diye
Doktor yoktu cnm acile gitim ilaç verdiler haftaya randevu aldım normal cocuk doktoruna gidecem bakayım sonra alerji testine gönderir
Gıda alerjisine benziyor
İsilik olmuş canım bende hamileyken bütün vücudum olmuştu dk krem veriyo ama sıcaktan oluyo
Denize götürün isilik çıkarmışa benziyor
Alerjiye benziyor hiç bekleme acile götür
Alerji bu doktorunuza gösterin ona göre neyin alerji yaptığını söyleyecektir
Yakın zamanda yüksek ateşi oldu mu. Tam anlamadım ama ateş döküntüsü olmuştu benim bebeğimde bu şekilde kulak arkası boynu bütün gövdesi ve sırtı
Evet dişten dolayı olmuştu cnm iki gün
Alerji canım bu kıyamam yavruma
Kesinlikle alerji bu bende hep.olur bir iğneyle hemen kizariklik gidiyor acile götür cnm geçmiş olsun kendiliğinden pek geçmez kaşıntı olur sonrasında
İğneyi kaldıramaz dedi doktor ilaç verdi cnm geçer mi bide günde bir kere ver yazmış 2 defa kullansak bişi olur mu
Hemen geçiyor cnm fazla ilacda verme tam alarji olmazsin
Geçmedi ama cnm aynı halen
Yarına kadar iyileşir cnm
Alerji gibi ama başka sebepler de olabilir.
Yakın zamanda ateşli hastalık geçirdi veya antibiyotik kullandı mı? Bunlar döküntü yapar.
Ateşi var mı? Boğazı acıyor mu? Bunlar varsa kızamık olabilir.
Dıştan dolayı ateşi çıkmıştı iki gpn cnm
Alerji canım bu benim oğlumda olmuştu taze cevizi çok yediği için acile götürün bı iğne vuruyorlar sonra geçiyor
İğneyi kaldıramaz diye yapmadılar ama cnm sadece ilaç şurup verdiler hala geçmedi az pldu ama günlük bikere demiş iki defa kullansam nolur
1,455,392 soru
23,882,400 cevap
321,406 kullanıcı