Hanımlar hayırlı günler herkese. Bebeğim tarhana çorbası dan başka birşey yemiyor biliyorum zamanı değil ama evdeki imkanlarla yapmak istiyorum. Burda her şehirden arkadaşlar var bana memleketinizin meşhur tarhana tarifini verirmisinz rica edersem.
Kastamonu tarhanası güzel ama yapım aşamasını bilmiyorum bir sürü ot falan lazım mayalanması falan lazım
ben maraş tarhanası seviyorum ama tarifi bilmiyorum 😂 sanırım dövme ve yoğurt var ama emin değilim 😅
yapana kadar hazır alsana organik satan güzel markalar var
Dövme ve yogurdu karistir bez torbaya koy sonra 3-5 gun beklet eksisin ,mayalansin. Sonra sekil ver tarhana otu uzerine ser gunese koy. Hemen hemen boyle :D
Ayy canim nasil istedi hem cig hem pismis halini :))
Kahramanmaraş tarhanası yoğurt değil katıkla yapılır. Ve söylediğiniz kadar basit değil.
Onu bilmiyorum. Yogurt ve dovme yazinca bildigim tarhana sandim.
Tarif bilmiyorum teyzem yapıyor gönderiyor sağolsun da ☺️ ama bittiği zaman Tarım kredi marketin tarhanası çoook iyi tavsiye ederim bölgenizde varsa
Ayrıca bebek için e bebekten falan alabilirsiniz tabi insan kendi yapsa imkan varsa daha iyi elbet yazacak arkadaşlar vardır YouTube da bakabilirsin tarif için
Hem tarıma hemde e bebeğe bakarım canım çok teşekkür ederim yorumun için çok sağolasın
Rica ederim afiyet şifa olsun kuzucuğa 🥰
Tarhanayi hiç sevmem aslında kokusu ağır diye ama Sakarya'da bı abla bebeğime getirdi dedi yaptım kokusu çok güzeldi tadida guzeldi içine ekmek hamuru mayası koyuyoruz dedi çok tarhana gördüm ama burda yapılanlar çok güzel bı Sakaryalı varsa ondan alın tarif 🙂
Canım çevrede varsa sorar soruştururum çok teşekkür ederim yorumun için .
🙂
Tarhana mi 😍 yok mu usakli kimse en cok oranin tarhanasi meshur
Canım valla evde idareten yapsam güzel olacak ama bende pek becerirmiyim oda belli değil:)) internetten bakayım bı dediğin yere
Canim hazir al o zaman
Çok teşekkür ederim canım yorumun için.gorselde pek iştah açıcı yaaa kocaman bir emek.
1,454,674 soru
23,873,127 cevap
320,998 kullanıcı