+1 oy
108 göst.
önce Diğer kategorisinde (355 puan) tarafından

Hanımlar hayırlı günler herkese. Bebeğim tarhana çorbası dan başka birşey yemiyor biliyorum zamanı değil ama evdeki imkanlarla yapmak istiyorum. Burda her şehirden arkadaşlar var bana memleketinizin meşhur tarhana tarifini verirmisinz rica edersem. 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (951 puan) tarafından

Kastamonu tarhanası güzel ama yapım aşamasını bilmiyorum bir sürü ot falan lazım mayalanması falan lazım 

-Reklam-
0 oy
önce (2,181 puan) tarafından

ben maraş tarhanası seviyorum ama tarifi bilmiyorum 😂 sanırım dövme ve yoğurt var ama emin değilim 😅

yapana kadar hazır alsana organik satan güzel markalar var

önce (6,298 puan) tarafından
+1

Dövme ve yogurdu karistir bez torbaya koy sonra 3-5 gun beklet eksisin ,mayalansin. Sonra sekil ver tarhana otu uzerine ser gunese koy. Hemen hemen boyle :D 

Ayy canim nasil istedi hem cig hem pismis halini :))

önce (59 puan) tarafından

Kahramanmaraş tarhanası yoğurt değil katıkla yapılır. Ve söylediğiniz kadar basit değil.

önce (6,298 puan) tarafından

Onu bilmiyorum. Yogurt ve dovme yazinca bildigim tarhana sandim. 

0 oy
önce (2,673 puan) tarafından

Tarif bilmiyorum teyzem yapıyor gönderiyor sağolsun da ☺️ ama bittiği zaman Tarım kredi marketin tarhanası çoook iyi tavsiye ederim bölgenizde varsa

Ayrıca bebek için e bebekten falan alabilirsiniz tabi insan kendi yapsa imkan varsa daha iyi elbet yazacak arkadaşlar vardır YouTube da bakabilirsin tarif için 

önce (355 puan) tarafından

Hem tarıma hemde e bebeğe bakarım canım çok teşekkür ederim yorumun için çok sağolasın 

önce (2,673 puan) tarafından

Rica ederim afiyet şifa olsun kuzucuğa 🥰

0 oy
önce (810 puan) tarafından

Tarhanayi hiç sevmem aslında kokusu ağır diye ama Sakarya'da bı abla bebeğime getirdi dedi yaptım kokusu çok güzeldi tadida guzeldi içine ekmek hamuru mayası koyuyoruz dedi çok tarhana gördüm ama burda yapılanlar çok güzel bı Sakaryalı varsa ondan alın tarif 🙂

Canım çevrede varsa sorar soruştururum çok teşekkür ederim yorumun için .

önce (810 puan) tarafından

🙂

0 oy
önce (3,494 puan) tarafından

Tarhana mi 😍 yok mu usakli kimse en cok oranin tarhanasi meshur 

Canım valla evde idareten yapsam güzel olacak ama bende pek becerirmiyim oda belli değil:)) internetten bakayım bı dediğin yere

önce (3,494 puan) tarafından

Canim hazir al o zaman

0 oy
önce (8,094 puan) tarafından

image

sinopluyum bizde böyle harç yapılır sebzeleriyle yogurduyla ekşitilir dökülür kurutulur sonra elekten geçirilir toz halinde olur

Çok teşekkür ederim canım yorumun için.gorselde pek iştah açıcı yaaa kocaman bir emek.

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 327 göst.
24 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Prensimibekliyorum (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 1,943 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 292 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,674 soru

23,873,127 cevap