Kızlar normalde böyle şeylere takilmam umrumda olmaz ama böyle sahte geldiği için size de sorayım dedim. Ben farklı şehirden gelin geldim burda esimin ailesi ve cevresi var sadece. Eltim benden 2 3 yaş kadar küçük. Geçenlerde sohbet ederken bana Instagram storylerini gizledigini farkettim . Yan koltukta baskasiyla sohbet ederken bugun story attim bla bla muhabbeti geçti bende görmedim o story i bi bakayim dedim kendi kendime baktım bende görünmüyor bu şekilde anladım. Eskiden bana samimi içten gelirdi yardımsever biriydi. Ama böyle yapması beni biraz şaşırttı yani bu memleketye tek yasitim o . Gerçi ayda 2 ayda 1 buluşur bişeyler yaparız eşli ama. Ne bileyim bu zmaana kadar hiç olumsuz kötü bisey olmadı aramizda öyle çok sohbetimiz de yok. Yan yana gelince o kadar. Neden yaptığını anlayamadim. Sizde neden yapti
Sana bunu eltin yapmış bana koskoca kaynanam yaptı canm . Paylaştıklarını ben görmeyim diye kısıtlama koymuş . Çokta umrumdaydı sanki bende takipten çıktım whatsaptanda engelledim . Madem görmemi istemiyor beni hiç göremesin dedim😂
Kız booooşver amaaaan gizlerse gizlesin ne kaybedersin herşeyi kafaya takmayın valla yazık
Sende onu engelle takipten çık ne canını sıkacan. Belliki kıskanç. Seni istemeyeni sen hiç isteme. Çokta meraklisisinda bide kisitlamis. Kendince mibirleniyor işte
aman napiosa yapsin eltin oldugu icin degil benki bikac kisiyle arasinda muhabbeti espirisi donen birsey paylasti sacede o kisiler gorsun istedi. o seyin geyigini bilen kisilere paylasti yani belki vokta muhim bise degil amaaann tin de gec
Orda direk sorsaydın ne derdi acaba
Benm görümcem çok yapar bazen gizler bazen gizlemez geje bazen istegramda gizliyor wp de unutuyor😁😁
Zerede umrumda olmuyor bende bazen paylaşıyorum sırf ona inat onu gizler kaynimi kaynanamj açık bırakıp paylaşırım sırf anlasın diye🤣🤣🤣
1,459,362 soru
23,932,335 cevap
324,107 kullanıcı