+1 oy
24 göst.
önce Diğer kategorisinde (516 puan) tarafından

29 haftalık gebelikte adet sancısı gibi sancı normalmi şiddetli değil ama boyle vuruyor karnıma akıntım da var ama beyaz renkte acaba doğum belirtisi mi birde Allah korusun doğsa yaşar mı bebeğim çok korkuyorum acilden de korkuyorum alttan muayene ediyorlar haftam etken açılmaya neden olur diye korkuyorum 

1 cevap

+2 oy
önce (1,776 puan) tarafından

akıntı kısmını ben de sormuştum şurada bekleyeyim bakalım akıntı normal miymiş?

doğarsa yaşar mı kısmına cevabım var ama ben 29 haftalık ama 25le uyumlu ikizlerimi doğurdum doğum sonrası 850 ve 900 grama düştüler. şükür gayet iyiler. yaşama olasılığı var ama tabi ki çok erken ve hala yüksek riskli. 

önce (516 puan) tarafından

Benim en baştan beri akıntım var zaten hani kan yok şimdilik o olursa acile giderim erken doğsun istemiyorum enazindan 35 haftaya kadar sabretsin 

bence iyi gidiyordur. 24 haftalıkken benimki 750 gramdı. 27de 1250 çıktı. şaşırtıcı derecede iyi gelişmiş gibi geldi bana açıkçası. seninki de iyi gibi geldi şuan bana. benim kızlarım karnımda 29. haftada doğum öncesi son ultrasonunda 800 gram ölçülmüştü. 

Ay inşallah canım benimde zaten senin gibi bir kaç gün önden gidiyor işte insan korkuyor hani yaşadığım için tekrarı olur diye Rabb'im zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aynı şeyleri yaşamayalım bir daha 

inşallah inşallah. bu defa hamile fotoğraf çekimi ve doğum sonrası hastane odasında bebeğimle kucaklaşma hayallerim var. inşallah gerçek olur. hastane çıkışı alacağım mesela bu defa. öncekinde nasip olmamıştı bunda inşallah giydirip çıkarmak istiyorum hastaneden. inşallah ikimize de sağlıkla nasip olur o günleri görmek

Amin amin inşallah canım ❤️ 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 101 göst.
0 oy
2 cevap 152 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nermin Eliyeva (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 251 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sibel01 (928 puan) tarafından soruldu