Günaydın hanımlar
Dün öğleden sonra farkettim mutfaktaki Fransız balkonun oraya bir kuş gelip duruyordu ötüyordu sürekli bir baktım soğan saksimin içinde yavrusu var ne yapacağımı şaşırdım yem ve su koydum sürekli gittim geldim baktım sabah tekrar baktım hala orada sanırım buraya düşmüş çıkamıyor annesi gelip besleyip gidiyor elimle alıp çıkarayım dedim annem kokusu değişirse annesi bırakır gider sahip çıkmaz dedi ne yapayım bir akıl verin
Bu annesi
Bu da yavru
İnternetten baktım saka kuşu diyor
Birsey olmaz ya kedinkopek oconde oyle derlerdi ama ben yavruları hep ellerim kurtar hayvanı yazik
Canım bunun nesli tükenmek üzere imiş o yüzden zarar vermek istemiyorum orman muhafaza birimini aradım dönüş yapacaklar
Iyi olmus akk8llics valla benim aklıma gelmezdi tebrikler
Akşama kadar kalsın annesi götürmez ise birim gönderip aldiracagiz dediler canım
Bu kuştan 800-900 arası kalmış o yüzden çok kıymetli imiş zarar verirseniz cezası var dediler
Annesi olmasaydı kutuya ya da kafese alıp bizi bekleyin derdim ama annesi varsa onun müdahale etmesini bekleyelim dediler
Ne kadar güzel demek nesli tukeniyormus ay canım ya
Evet bu kuşları beslemek de yasak biz de bulmuştuk ama halkaliydi o. Halkalilar yasak değilmiş
Kesinlikle elleme, annen haklı, kurtarayım derken ölümüne vesile olursun yavrunun
Baya büyümüş zaten birkaç haftaya kalmaz uçup gidecek kıvama gelir
Orman muhafaza birimini aradım dönüş bekliyorum nesli tükenmekte imiş bunların
Eldivenle al sende
Canım nesli tükenmekte imiş bunların ya
Orman muhafaza birimini aradım dokunmayın bizden haber bekleyin dediler
Çok güzelmiş ya
Yaaa çok tatlı annesi ulaşıyorsa elleme kalsın derin
1,487,794 soru
24,320,796 cevap
345,302 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın