+1 oy
481 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,064 puan) tarafından

image

annem....

12 Cevaplar

+2 oy
(137 puan) tarafından

Cok zor be arkadaş annem varken yok gibi olmak 

Ben de çok özlüyorum 

Bayram geliyor benim neyime 

İçim yangın yeri

(1,064 puan) tarafından

Aynen öyle iki saatlik yol bile gidemedinmi gurbet işte insana

-Reklam-
+1 oy
(4,472 puan) tarafından

Kavuşma ihtimalli bile insanı hayatta tutar güç verir... Ya ihtimal yoksa

(1,064 puan) tarafından

Malesef dogru

+1 oy
(1,197 puan) tarafından

Bende çok özledim hemde çok çok anlatamam yazarak... 2010 dan beri herşeyimiz yarım hiç tamamlanmayacak.... 

(1,197 puan) tarafından

Ağlattın beni 😔 keşke  dediğin gibi yaşasaydı uzakta olsaydı.. ben annemin ölmesinden çok yaşayamadan ölmesine  üzülüyorum yanıyor içim.. 

(1,064 puan) tarafından

Benide ağlattın babamı yeni kaybettik 2 yıl olacak o gurbetligide bilirim rabbim mekanlarini cennet eylesin

(3,460 puan) tarafından

Benim babam yetimdi kimsesizdi ah babam kimsesizligini bana miras mi koydun

Anam da cilekes hrp fedakarlik cirpinma calismayla gecti omru herkese gonlunu acti ama kardaslarina analik yapti kimseli kimsesiz gibilrdi hayirsizlari miras mi koydun canim anam dilerim Rabbim den sizlerin de benim de ana babalarimzin cektigi sikntilarin mukafatini misliyle alirlar ahirett ayriligi vermesin Rabbim cennetinde kavustursun

Helal edin hakknizi gonlum yarali ama ozel gunlerde yuregim daha kayniiyor cigerim 

Rabbim bizlere sabir versin @..isa @Bikahve

Sira bizde kizlar bizde evlattik bir zamanlar bize her kosulda sevgi verdiler bizde insAllah evlatlarimiza yasatacagiz onlar analik babalik sinavini gecti darisi bizlere insAllah 

(1,064 puan) tarafından

Amin canım inşallah mekanları cennet kabirleri nur dolsun 🥺🥺

(3,460 puan) tarafından

Amin cnm 

0 oy
(6,480 puan) tarafından

Burnumda tütüyor ve ben gidemiyorum 1 buçuk saat var aramızda 😔😔😔😔😔😔😔 kanayan yaram 

(1,064 puan) tarafından

Hastalık yüzünden mi gidemiyorsun yoksa

(1,064 puan) tarafından

Hicbi yere gitmem gidemem yıllardır böyle bari bayramda ses etmez diyorum napicaniz diyo eş var eş var🥺🥺

(6,480 puan) tarafından

Evet hastalıktan canım tehlikeye atmak istemiyorum bu ara ağrılarim var  

Bizde burda değerlendirelim dedik adalara filan gitmeyi düşündük

(1,064 puan) tarafından

Hastalık ayrı Allah şifa versin bizimde var bı imtihan kolayca geçsin inş.herkes bı şekilde sinaniyor bu hayatta eminim 4 4 Luk mutlu insan yok 

0 oy
(1,133 puan) tarafından

Saat 4 gibi gelip alacak babamla annem beni çok şükür şimdilik yanımdalar anne gibisi yok 

(1,064 puan) tarafından

Oh ne güzel maşallah valla kıymetlerini bil xokca vakit geçir sana tavsiyem keşke babam olsaydı ceketini satar genede bu durumuma izin vermezdi😭

0 oy
(5,824 puan) tarafından

Gurbetlik zordur eminim yaşayan bilir bende çok aileme düşkünüm annemle aramızda 10 dk yürüme mesafesi var hafta da iki gün görüşürüz en iki kez telefonla konuşuruz eşim farklı bir ile tayin isteyecekti ben ayrılıkğa dayanamam diye vazgeçti sağolsun Rabbim başimizdan eksik etmesin inşallah çok uzakta değilse yada imkanın varsa git süpriz yap hepinize iyi gelir bayram hediyesi olur

(1,064 puan) tarafından

Ne güzel maşallah 

0 oy
(1,988 puan) tarafından

2 sene görmemiştim bu yıl gelmek kısmet oldu gurbet çok zor 

(1,064 puan) tarafından

Evet bende 5 yıl Urfa'da kaldım şimdi Sakaryadayim ama şehir fark etmiyor iki adımda olsa gidemedinmi aynı galiba

(1,988 puan) tarafından

Eşinizin bu tutumu hoş olmamış götürmek mi istemiyor

(1,064 puan) tarafından

Çok degisik bı tıp sanki bu dünyada kendi tek yaşıyor babasının mezarı Urfa'da gitme halai kurar ama benimki 2 saatlik yol hiç demez yani gitmek istermisin zaten tek bı bakkala bile göndermez hasta ya valla 17 yılımı tüketti benim.hic değişmez saldım artık okadar içimden laf dedimki hasta şuan ama hala aynı Allah iyilerle karşılaştırsın hep böyle demek lazim

(1,988 puan) tarafından

Esir hayatı resmen Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm 

(1,064 puan) tarafından

Evet babam yogunbakimdayken bile kırk kavga çıkarır giderdim çok zor insan yaşamadan bilemez Allah biliyoya hiçbir kadın yasasında istemem saol

0 oy
(1,304 puan) tarafından

Bende bayram için geldim yanlarına 1 hafta kal dedi eşim kendinin ailesiyle yaşıyoruz ama benim aileme gelince hep bi gonulsuzluk var valla saldım artık dinlemiyorum biizmkide 3 saatlik 2 3 ayda bir geliyorum 1 2 hafta kalıp gidiyorum özel değilse siz neden gidemiyorsunuz aileniz ne diyor bu duruma 

(1,064 puan) tarafından

Cok uzun konular hep sikintiliydi zaten dinlemezsem eğer kavga gürültü bitmiyo alıştım artık ama boğuluyorum bazen anneme diyim onuda üzmek istemiyorum.12sinde ameliyat olacak gidecek yol param bile yok ohalde bile dil ucuyla ben nasıl yapsam diyorum senmi ameliyat edicen felan diyo yarabbim diyorum susuyorum bide kaçarak evlendik zorla oldu yani o yüzden pek anlasamazlar

(1,304 puan) tarafından

Yok çok şükür eşim acil konularda getiriyor o konuda hakkını yiyemem Rabbım eşine de merhamet versin ne diyim canım kaçarak evlendigin için de sıkıntı olmuş baştan 

(1,064 puan) tarafından

Evet ama düzelmeyen düzelmiyor bence 17 yıl oldu beni duvar etti okadar 

0 oy
(3,071 puan) tarafından

Benimki gelecekti bi turlu gelemedi ya dün gelecekti nasip olmadı şimdide dedem hastanede halen çıkarsa annem gelicek çıkmazsa gelmicek çok özledim:(

(1,064 puan) tarafından

Geçmiş olsun inş cikarda gelir 

0 oy
(535 puan) tarafından

Bende çok özledim ailemi 4 ay oldu geleli sindi gene gün sayıyorum çok zor aile özlemi birde halden anlamayan insanla daha zor Allah yardımcın olsun 

(1,064 puan) tarafından

Amin evet bencil hep benci insan çok zor

(535 puan) tarafından

Çok zor seni çok iyi anlıyorum cnm 

0 oy
(2,097 puan) tarafından

Bende yarın memlekete gidiyorum urfadayim yolculuk 16 saat sürecek ama yılda bir kez gidip görebiliyorum zaten. Evimi bırakıp gitmek ayrı üzüyor buraya dönsem ailemden ayrılmak ayrı üzüyor zor bu gurbetlik

(1,064 puan) tarafından

Amin amin 

(520 puan) tarafından

Lütfen herkesi aynı saymayalim heryerin iyiside var kötüsü de 

(1,064 puan) tarafından

Ben kendi adıma konuştum tabi canım bende karsliyim mesela heryerde iyide var kötüde şehir değil insan dedim bakarsan

(520 puan) tarafından

Bende insanları dedim sen kötüsüne raslamissin

(1,064 puan) tarafından

Evet malesef 

0 oy
(1,605 puan) tarafından

Benim annem çok şükür hayatta anneme haftada bir iki kere giderim sabahtan gider geceye döneriz ama ertesi gün kalkıp dün ne güzel geçti annemin kardeşlerimin yanında olmak ne güzeldi keşke orda kalsaydım diye düşünüyorum yani eve geldiğim an tekrar özlüyorum gibi başka birini böyle özlemem eve gelir gelmez ama annem ve kardeşlerim bütün hayatım allahım onları eksik etmesin hiç birinin acısını yaşatmasın babamın acısını yaşadık 3 sene olmak üzere anneme gidince babamın sürekli oturduğu bi koltuğu var o oda da tek başıma kalınca babamın yattığı oturduğu hatta güldüğü konuştuğu şekli gözümün önüne geliyor çok zor kötü bi durum ailenden birinin gitmesi :(

(1,064 puan) tarafından

Bende iki yıl olacak babamı toprağa vereli okadar doluyumki aslında şuan ki halimi girse beni dinlemedin der dururdu çok zengin değildik hiç ama elinden geleni yapardı rabbim kat kat versin karşılığını 

(1,064 puan) tarafından

Babam en son 7 ay kaldı yoğun bakımda artık herşeyi bitmişti ben urfadayim o istanbuldaydi bakırköy de yattı amcama dk demişti uazkta kimsesi varmı amcam demiş kardeşi bide kızı var neyse dk demiş sanki can vermek için birini bekliyo beni aradı gel dedi o yol biter mi bana baktığında çok güçlü dururum dışardan ama içim çok yaşlı geldim gördüm kulağına kelimeyi şahadet getirdim çıktım eve gondum 4 gün sonra vefat etti.hala inanmıyorum sonra istemeden gebe kaldım babamla kayinpederimin adını koydum oğluma herzaman Allah'a şükrederim taşındım buradada kimsem yok rabbim verdiki bana sabır olsun diyemi acaba evet çok zorluk çekiyorum ama bin şükür verene.napalim en azından iyi hatirliycaz neler duyuyo insan neler

(1,605 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım babanın 

Rabbim dermansız dert şifasız hastalık vermesin gerisi hallolur inşallah her insanın dönem dönem maddi manevi anlamda inişleri çıkışları oluyor önemli olan o anlarda bile kendini kaybetmemek 

Sen nerde yaşıyorsun canım kaç çocuğun var 

(1,064 puan) tarafından

Geçen sana yorum attım ya baksana aynı acıyı görmüşüz Sakarya dayım 4 oglum var🤦

(1,064 puan) tarafından

Seninde babanın mekanı cennet olsun inşallah arkasında dua eden evlat bırakanın amel defteri kapanmazmiş hep dua edelim inşallah 🤲

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 711 göst.
2 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 405 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 528 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ftm1234 (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 888 göst.