0 oy
174 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (890 puan) tarafından

Ortanca kızımı tuvaletini yaptırayım derken bebeğim kucağımdaydı ağladığı için başını havluluk oluyor ya askılık hafiften bıngıldak tarafı oraya değdi Biraz ağladı acaba şimdi uyusa sıkıntı olur mu kusmadı Bir şey olmadı şişlik kızarma yok

4 Cevaplar

+2 oy
önce (2,232 puan) tarafından

2 saat ne olur ne olmaz uyutmayin gözlemleyin ama küçük bir vurma. Sert bir zeminse metal gibj ne olur ne olmaz gözlemleyin geçmiş olsun 

önce (890 puan) tarafından

Demir canim dusmedi çarptik sadece bilemedim uykusuda geldi 

Bingildak zarar görurmu ufak carpmada korkuyorum 

önce (4,498 puan) tarafından

Ben bıngıldak tehlikeli diye biliyorum

önce (2,232 puan) tarafından

Bıngıldak sanıldığı kadar hassas ve az korunaklı bir bölge değildir. Çok ağır bir darbe olmadıkça hafif çarpma türü darbelerde hasar görmez. Tehlikeli değildir. Yumuşak ve esnektir ancak çok hassas ve korunaksız bir bölge de değil. Cok sert darbe olmadıkça bıngıldak hasar görmez ve beyin dokusu zarar görmez korkmayin

-Reklam-
0 oy
önce (1,205 puan) tarafından

Biz doktora götürürken kızım uyumustu arabada ne yaptim uyanmadı doktora söyledim uyuyabilir demişti 

Bende uyuttum bir bucuk saat sonra peki bu tarz çarpmada bingildak zarar görurmu 

önce (1,205 puan) tarafından

Bilmiyorum ki canım 

0 oy
önce (979 puan) tarafından

Nasıl şimdi geçen benimkide kafa arkası düştü hemen kustuda Allah korusun hepsini 

Allah'aAllah'a şükür hafif çarptı ama ben biraz ev hamlıyım Allah'a şükür şu an iyi hiçbir şey yok diş çıkarıyor Çok ağrısı var sürekli ağlıyor Ona ne iyi gelir bilmiyorum ama

önce (979 puan) tarafından

Soğuk şeyler sur damagina karanfil zeytinyağına ez dolaba koy onu sur çok iyi gelmişti bize diş için bı ilaçta var ama çok pahalıydı alamadım ben onada bakın isterseniz

0 oy
önce (1,599 puan) tarafından

Benim çocuklarım kafalarını çok vuruyor çok düşüyorlar gün içinde mutlaka 1 kere düşme kafa vurması oluyor ama vurma falan olduğu zaman 2 saat uyutmuyorum sizinde aklınızda bulunsun çarpma düşme durumunda kafa hasar aldıysa en az 1 saat uyutmayın çoğu kişi böyle söylüyor 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 292 göst.
0 oy
4 cevap 128 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde HilalF (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 731 göst.
5 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,726 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,659 soru

23,899,763 cevap

322,326 kullanıcı

...