+1 oy
668 göst.
Diğer kategorisinde (1,501 puan) tarafından

Iki senede bir gderim oda 3 4 saatlik yol kendi koyune her byram gderiz ama koyleri konfor acisindan iyi deil su yok tuvalet dsrda cocuklar icin iyi olur diyor ama kendi ailemin evide köy gbi bi yerde bir haftaligina bile izin vermez geçen yaz gttm evime gelene kdr hep bnle kavga etti tamm cocullar icin degisiklik guzeldir ama bnm ailemden de hep uzak tuttu cocuk dayi teyze bilmez  iki sende bi gtmemw ragmen bir hafta tek kalcaksin diyor bni rezil ediyor oglum 3 yaşında cok konuşmuyor  köy ona iyi gelcek onun icin kal diyorum ee ailemin yaninda da cocuk var sosyallesme ordada var  bn her iki ailedede fazla kalmayi sevmiyorum evim var duzenim var orda rahat degilim cocugum 4 aylik gecen köyden abisi cocuklari geldi dye bebegim hastalandı hastanay3 yatrdilar  suan hastanedeyiz bebegimi ortamlara sokmucsm diyorum oda bugun cocugu alip köye gtti msj atmis hastaneden ciktgnda koye goturcem diyor cocuk burda kalsin diyor delirdim ya  annesi de ztn hasret kalmis onlara hzmet etmeme içinde ukte kalmis ama bnm evim ayrı 

9 Cevaplar

+5 oy
(25,125 puan) tarafından

Böyle anlayışsız adamların eline çocukları doğurup veriyorsunuz sonra kendinizi de onlara mahkum ediyorsunuz bir yerden sonra kendini belli etmiştir yani beni aileme göndermeyecek adamın alnını karışlarım ben 

(1,501 puan) tarafından
+1

Esim cok baskin karakterli 

(4,167 puan) tarafından
+2

Matıklı ama altı boş laf bunlar. Evlilik kumar gibidir. Kimi adamın huyu nikahtan sonra, kiminin ki yataktan sonra kimilerinin ki de çocuktan sonra çıkar ortaya. Her kuşun eti de yenmiyor malesef. Alnını karışlamak büyük laf. Kime göre, neye göre?  Manipüle, psikolojide büyüyle denk bir kelimedir. Neyi neden yaptığınızı bile anlayamazsınız. Hadi kelime kelime akıl ver, yapsın bakalım.

(25,125 puan) tarafından

Dün böyle oldu demiyor yalnız evliliğin başından beri böyle diyor. Dediğiniz gibi kumar ise bile kimse kaybedeceği oyuna oturmaz. En başından beri aynı olan değişmeyeceği belli olan birinden bahsediyoruz sonradan değişmemiş ki ayrıca kime göre neye göre diyorsunuz ya bana göre çünkü ben mutsuz evliliğe çocuk yapmam mutsuz evliliği de çocuk için sürdürmem kendime göre zaten yorumu da kendime göre yaptım. sizin belli ki aklınız çok buyrun siz verin aklı heyecanla bekliyorum sanırım psikologsunuz 

(4,167 puan) tarafından

Estağfirullah psikolog değilim :) kendinizceyse iyi yorumlar diliyorum. 

(9,081 puan) tarafından
+1

nekadar baskin karakter olursa olsun. ben kimsenin kopegi degilimki baglasin beni de gindermeain birere . izin almaya da gerek yokki suraya gdiyoruz der giderim dunyanin bir ucu degil ya 4 saatlik yol . cumadan gtsen annene pazar aksam dönersin zaten yada cumartesi kahvatiya gdersiniz aksam mangal falan . pzar sabahta kahvati edio cikar dönersiniz evinize. . izin veriyomusun gidebilirmiyim diye soruyosunda oda izin vermiyorum mu diyirki anlamadim.? yarin annemlere gdecez ekstra bir program yapma haftasonu icin dersin esine oda kendini ona göre ayarlar .zor bisey degilki bunu yapmak

-Reklam-
+2 oy
(1,255 puan) tarafından

Sakin ol önce alt yorumlara yazmışsın bir sürü mesaj attım ne yapim diye. Sinirle olmaz güzelce halletmen lazım. Özellikle buranın gazına gelme 

(1,501 puan) tarafından
+1

Esim guzellikten anlamıyor ki

+2 oy
(17 puan) tarafından

Boşa bacım boşa aileye gitmeye izin vermiyorsa s....... sen anladın bence orayı yani öyle şey mi olur ya yeri geldiğinde sesini çıkaracaksın 

(1,501 puan) tarafından
+1

Keske okdr kolay olsa

(17 puan) tarafından
+1

Biliyorum kolay değil ama bugün yapama yarın yapma c9k daha körü olacak emin ol

+2 oy
(7,077 puan) tarafından

baştan tepki koymadıktan sonra düzeltmek çok zor. ilknizim vermediği an kıyameti koparacaktın. o zamna yapmadığın şeyi şimdi yaptığında sanki hata sende gibi oluyor, eşine göre. çünkü başta göz yumdun.

kimsesiz bir kız bulup onunla evlenseymiş o zaman, ağaç kavuğundan çıkmadık hiçbirimiz

(7,077 puan) tarafından

yeni evli ya da evlenecek olanlar pkur görür inşallah. 

evliliğin başında aman sorun olmasın aman kavga çıkmasın diye susunca oluyor böyle şeyler. büyüklerin de etkisi var. aman kızım ses çıkarma düzelir gibi laflar. 3-5 sene diş sıktıktan sonra düzelmeyince de insanın canına tak ediyor. sonra karşı gelince kadın kötü oluyor. 

tarafından

Beni tanıyorsun eminim🤦

(7,077 puan) tarafından

kadınların çocuğunun derdi aynı. tanımak için illa yüz yüze tanışmamız gerekmiyor çoğu zaman. senin derdini ya annem yaşamıştır ya ablam ya da arkadaşım. benzer hikayeler her yerde 

tarafından

Gerçekten böyle eşle imtihan çok zor Allah merhamet versin kalplerini yumşatsin

(7,077 puan) tarafından

aminn

+1 oy
(1,501 puan) tarafından

Cok sinirlendim bu sürü msj attım 

+1 oy
(1,501 puan) tarafından

Be yapim bn bu adama

+1 oy
tarafından

Galiba bazı konularda büyük konusmamak gerekiyor bende birisi ölmüştü kızı cenazesine kocası yüzünden gidememiati bende çok kinadim ama başa gelince öyle olmuyor yontulmamis odunla evlenince işler değişti aileme bende gidemiyorum bunlar kapalı onlar açık diye hep sorun olmuştur hiç bı duzelmede olmuyo malesef hep arada kalan sen oluyorsun ve en kotusude bı zaman sonra alışıyorsun yada bosveriyorsun Allah kötüye anlayışsız insana düşürmesin.iyi bayramlar 

(1,501 puan) tarafından

Ah ah bacim ya rabbim sbr versin aciksiniz ozmn almssymis icimi okudun bi saatten sonra bisveriyorsun iyi bayramlar 

0 oy
(1,479 puan) tarafından

Ya cidden nasıl müsade edilorsun, ailene 2 yılda bir izin verip kendisi her yıl köye gitmesine, hiç bir ortalığı yıkmıyorsun

Bak benim eşim Erzurumlu çok baskın ve gelenekselci o bile zorla beni baba evime göndermeye çalışıyor , vicdan yaptırıyor 1, buçuk ay filan şehire anneme gönderiyor ki en azından onun köyüne yılda 15 günde olsa kalayım diye..

Yani bu senin kararın ailen. Nasıl kalmazsın kendi ailende  1 hafta,senin Ailen peki nasıl rıza gösteriyor bu kdr az kalmana, birşey demiyor mu?

0 oy
(3,927 puan) tarafından

Ben böyle adamla bir gün bile kalamazdım 

Ne kadar iğrenç bir huyu var, kendi ailesine okey ama senin aileni yok sayıyor malll malll hareketler. Kendini ne sanıyor bu senin efendin mi? Sende kölemisin. Böyle bir insanla hayat gitmez yürümez, ya kendini değiştirecek yada ben onu değiştiririm şöyle ki boşanırım net 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 538 göst.
0 oy
24 cevap 1,436 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 424 göst.
12 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde 63 anne (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,326 göst.
14 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Fatma41 (85 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,993 soru

24,257,985 cevap

341,310 kullanıcı

...