Bugün kurbanda anneme yardım ettık çok geç saatte eve geldim kaynanamla küsüm çok büyük abartı sebeb yok ama kırgınım yani bugün de et yollamış yarın bayramlaşmaya gideyim mi sizce siz olsanız gider miydiniz yinede artık yüzsüz gelmiş gibi şeyler düşünür mü sizce ne bilim kırgınım gitmek istemiyorum ama kararsızm
Konuyu bilmeden bişey diyemem. Eşin istiyorsa gitmek gidebilirsiniz.
Bayram bu. Bence uzatma kuslugu ama mesafeli de olabilirsin bundan sonrasında.
Bende zaten artık öyle düşünüyorum mesafe ne bilim gitmesem bak gelmedi derler mi
E derler tabi. Kim olsa der. Ama arada cokmm buyuk bişey yok gibi. O yüzden bence küs kalmayın ama yakın da durmayın yani
Gttigimde eski konuları acaym mi sizce
Yok ya. Agirliginla git agirliginla dön. Onlar açarsa cevabını verirsin.
Sebebnini öğrendikten sonra söylüyorum gitmezdim arayarak et için teşekkür ederdim iyi bayramlar derdim o kadar
Elalem ne der diye biseyler yapma bence bende kaynanamla iki yıldır konuşmaz benle yani evimden kovdum neyse sabah kalktım ilk onu aradım hı hı iki kelime ettim kapattım bunu onun için yada kocam için değil allah rızası için yaptım geriside kim ne demiş önemli değil sen kendine yakışanı yap hangisi hesabına geliyorsa
Bayram İçin git canım tabi kırgın üzgün olursun :)
Gidersin bi el öpersin et için Allah kabul etsin diyip teşekkür edersin yarım saat 1 saat kadar oturup çıkarsın canım samimiyet istemiyorsanda el öpüp çıkarsın gezeceğimiz yerler var diyip
1,486,444 soru
24,301,232 cevap
344,060 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın