Eşimin arkadaşı geldi ailesiyle bize ilk defa
çay içtik yemek yedik meyve yedik yaklaşık beş saat bizdelerdi iyi hoş konuştuk sohbet ettik
Kadını uğurlarken numarami verdim kaydetti çağrı atacaktı çaldı mi acaba dedi (aşağı inmiştik) telefon evde dedim neyse ben sonra mesaj atarım dedi atmadi
Düşündüm de ayıp olmadı mı yani 😀
Normalde ben herkese numaramı vermem verdiğim insan da böyle yaptı
Onların yaşadığı yere gezmeye gidince evlerine gitmeyelim dedim eşime doğru mu düşünüyorum
ben post acip yorum yapanlara cevap vermemeni uygun bulmuyorum
Kendin diyorsun kaydetti diye çağrı geldi diye düşündü belki bu yaklaşımin hiç doğru değil
Hele bekle yarın atar belkı insanlık hali unutmuş olabılır
Üzerinden günler geçti
Okadar insan yorum yapmış dönüş yok siz ayıp etmediniz mi peki ?
Doğru düşünüyorsun ama unutmuş olabilir eğer yazmazsa oralı olma sen de yaninada gitme
Bizde bir sefer eşimin iş arkadaşının evine gittik bu duruma benzer yaşadık kadına ısınamadım nedense sonra hiç görüşmedim 😂
Ben de ısınmadığim insanlarla görüşmek istemem yani bu durumu anlayabilirim belki de kadın evine gitmeyeyim diye böyle yaptı
Ama birkaç kez dedi evime bekliyorum sizi
Bu tarz şeyleri bnce kafana takma .belki sonrasında başka yere de uğramışlardır bı konu geçmiştir unutmuştur kadın .insanlık hali .kesinlikle seninle alakali bir durum olduğunu düşünmüyorum
Sen olsan evine gider misin
Davet ederse eşi eşini veya kendisi seni giderim .Yani böyle durumları bizde yaşıyoruz o an bişey oluyo ve aklımızdan tamamen gidiyo .insanlık hali bı artniyet görmedim
Bence cokta buyutulecek birsey deyil.Unutmus ola bilir aramiz size ulasamammis ola bilir takilmayin kucuk seylere
İnsanlarla anında bağ kopartmaya hazır olmamak lazım unutmuştur olabilir kestirip atmışsınız hemen
Unutmuştur kız. Hemen kötü düşünme. Benim yaptığım oluyo valla.
Kız çok alingansiniz. Unutmuştur. Gidersiniz onun teliyle ne işin var. Esin arar geliyoruz der. Ayiplik bişey yok bnce
Çaldımı demişya çaldırmış kadın demekki düşmedimi teline kayıt çaldırdıysa sonradan niye msj atsınki ztn ben olsam atmazdım yani
Hayır çalmadı yanindaydim kadının. Daha calmadan kapatti
E çağrı attım geldimi acaba demiş. Belkide numarayı 1 rakam falan yanlış yazdı. Yanlış numaraya mesaj attı bilemezsin ki
Ah be bacim bende bazen yapiyorum onu unutup gidiyorum kmcoluk cocuk ev isi koca su bu derken kafa mi kaliyo gelki o da benim gibi dalgindir bekle gorusmek konusmak isterse yazar arar zaten baktin adim yok tamam gitme
Canım bunda alınacak ne var ki
Sana ayıp ne olmadı
1,486,473 soru
24,301,548 cevap
344,068 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın