Kızlar arkadaşimin iki kızı var sonrasında iki kere kimyasal gebelik oluştu sonra yine bı kızı oldu yine kimyasal gebelik geçirdi .kızı oğlu olupta hiç kimyasal gebelik yaşayan oldumu .halk arasında oğlan çocuk tutmuyor diye bişey duymuştum doğruluk payı nedir yada tedavi olması gerekiyormu
Cinsiyet hurafelerinde bugün. Daha ne kaldı acaba cinsiyete bağlanabilecek.
Cinsiyetin gebelikte veya öncesinde başımıza gelen hiçbir şeyle alâkası yok.
bir romanda okumuştum canan tan ın kitabıydı herhalde, kız kısırı tabiri diye orada duymuştum. kızı olduktan sonra başka çocuğu olmuyor veya erkek olmuyor gibisinden 😂 güneydoğuda geçen bir hikayeydi. o bölgelerde buna inanılıyor olabilir 😂
romanın adı Piraye 😂
Ne büyük yalan 6 defa kimyasal geçirdim erkek evladım var suan 😂
Yalan tabiki ilk çocuğum kız sonra iki kez hamile kaldım ikiside kimyasal gebelikti sonra üçüncüye sağlıklı kaldım oğlum oldu
Bir kizim bir oğlum vardı kimyasal gebelik geçirdim sonra boş gebelik geçirdim şimdi kıza hamileyim
Oğlan çocuk tutmuyor demek kimyasal demek değil hamilesin düşük yaparsın kızlarda yapmazsan düşük oglanda yaparsan buna denir onuda hocalar boylama diye birşey var onu yapıyor geçiyor etrafımda olan yapan çok
Tam anlamadim ama halamin 2 kizi vardi sonra tekrar istedi 2 kimyasal geçirdi 3uncude oglu oldu
1,456,980 soru
23,903,169 cevap
322,588 kullanıcı