+1 oy
129 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (334 puan) tarafından

Kızlar arkadaşimin iki kızı var sonrasında iki kere kimyasal gebelik oluştu sonra yine bı kızı oldu yine kimyasal gebelik geçirdi .kızı oğlu olupta hiç kimyasal gebelik yaşayan oldumu .halk arasında oğlan çocuk tutmuyor diye bişey duymuştum doğruluk payı nedir yada tedavi olması gerekiyormu

6 Cevaplar

+7 oy
önce (4,881 puan) tarafından

Cinsiyet hurafelerinde bugün. Daha ne kaldı acaba cinsiyete bağlanabilecek.

Cinsiyetin gebelikte veya öncesinde başımıza gelen hiçbir şeyle alâkası yok. 

önce (2,507 puan) tarafından
+1

bir romanda okumuştum canan tan ın kitabıydı herhalde, kız kısırı tabiri diye orada duymuştum. kızı olduktan sonra başka çocuğu olmuyor veya erkek olmuyor gibisinden 😂 güneydoğuda geçen bir hikayeydi. o bölgelerde buna inanılıyor olabilir 😂

önce (2,507 puan) tarafından
+1

romanın adı Piraye 😂 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,175 puan) tarafından

Ne büyük yalan 6 defa kimyasal geçirdim erkek evladım var suan 😂

+1 oy
önce (5,681 puan) tarafından

Yalan tabiki ilk çocuğum kız  sonra iki kez hamile kaldım ikiside kimyasal gebelikti sonra üçüncüye sağlıklı kaldım oğlum oldu

+1 oy
önce (11,134 puan) tarafından

Bir kizim bir oğlum vardı kimyasal gebelik geçirdim sonra boş gebelik geçirdim şimdi kıza hamileyim 

+1 oy
önce (402 puan) tarafından

Oğlan çocuk tutmuyor demek kimyasal demek değil hamilesin düşük yaparsın kızlarda yapmazsan düşük oglanda yaparsan buna denir onuda hocalar boylama diye birşey var onu yapıyor geçiyor etrafımda olan yapan çok 

0 oy
önce (3,748 puan) tarafından

Tam anlamadim ama halamin 2 kizi vardi sonra tekrar istedi 2 kimyasal geçirdi 3uncude oglu oldu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 268 göst.
0 oy
12 cevap 501 göst.
7 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 114 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Minnoşbiranne (1,135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,980 soru

23,903,169 cevap

322,588 kullanıcı

...