0 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (27 puan) tarafından

Eşimle yaklaşık 2 senedir evliyiz eşimin erkek kardeşinin bizi dolandırması nedeniyle çok fazla borca girdik sonrasında işsiz kaldım o dönemde kredi vb kart harcaması derken eşimde bende icralık olduk.ve bu olaylar yaşanırken eşimin ailesi bize kapısını dâhi açmadı bizde dardayiz kardeşine para vermeseydin denildi.Neyse biz açıkta kaldık benim kendi öz babam da dedi gelin burada beraber yaşayalım iş konusunda da yardımcı oluruz olmadı sigortasız iş lerde çalışırsınız vb denildi.Biz gittik bir aydır öz annemlerde kalıyoruz ama annem çok kötü davranıyor kaşinda gözün var gözünde kaşın var ikide bir sizin için de zor bizim için de diye laf çarpar oldu.eşim çok şükür iş buldu bende bakıyorum ama henüz bulamadım sürekli beni rahatsız ediyor sen evden ciksana iş baksana vb bende anne bizi istemiyor san açık söyle diyince saçmalama ortalığı karistirma öylemi dedim diyor.en ufak şeyden kavga çıkarıyor.dolabin aynasına bakmak için dolabın kapağını çektim öne doğru geri unutmuşum napıyorsun içine toz girecek kıyafet tozlanacak şu bu kavga çıkarıyor.kahve dökmüsum bezi niye iyi yıkamadin diye bağırdı çağırdı hani en ufacık şeyler bile gözüne batar oldu.nefret edermi bı insan annesinden ediyormuş.ne olur akıl verin gidecek başka yerimde yok sürekli üzerime geliyor babam eve gelince ama asla onun yanında böyle davranmıyor.iş bulmak kolay değil psikolojik olarak borç kolay değil öz annem böyle davranıyor.özgivenim iyice kırıldı.babama anlaticam yaptıklarını diyince bana hele bide babana birşey olsun dizi bu evde barindirmam diyor daha bir ay oldu geleli.

3 Cevaplar

0 oy
(655 puan) tarafından

Annemde bir süre kaldım hamileyim bebeğim küçük ağrılarım çoktu, ve en son kavga edip evime gittim çünkü cidden zor bide eşinle gidip oraya yerleşmek daha farklı emin ol en iyisi aç bile kalsan kendi evin , çocuğuma ben bakarım her şeyine iki dk telefon elime alım bin tane laf , gece bebek uyur telefona bakarım bin tane laf sanki bebeğe bakmıyorum gibi bide aşırı çocuğuna düşkün bir anneyim herşeyi ile ayrı ilgilenirim yaparım, o kadar ağrılarım var yerimden kalkamıyorum ona rağmen bebeğimi çıkarırım dışarı annem der ver bana yok derim yorulma sen ama olmuyor işte evime geçtim kafam rahat ekstra stres yani arıyor gel hastasın son ayin evde bebekle tek ne yapıcan ben ne dedim ki diyor hepsi aynı o yüzden kendi evine geç kuru ekmek ye , çünkü eşinle de aran bozulur evliliğine yansır 

(27 puan) tarafından

Psikolojim bozuldu eşimle daha çok kavga eder olduk eşim iş buldu bende bulsam evimize geccsez ya daha bir ay oldu geleli evde gündüz babam yok eşim yok sürekli bana laf sokuyor annemden nefret ettim resmen, eşimin yanında sürekli aynı evde kalmak sizin için de bizim için de zor dedi sonra herkes tercihlerini yaşar şu bu bı kahve dökülmüş ağzıma tükürdü napicam şaşırdım 

(655 puan) tarafından

Çok iyi anlıyorum seni o yüzden gerek yok boşver iyi yada kötü kendi evin iyi Şimdi anneme sor hala der bir şey demedim kendi gitti diye , sanki ne yapıyoruz madem öyle baştan söyleyin gelmeyelim , dedim ya evime geçtim kafam rahat yapabildiğim kadar yapıyorum sadece bebeğime bakıyorum ağrım çok fazla ama evimde rahatım , yine en son kötü olan sen olursun, ya duymuycan kalicaksan yada çekip gidicem sabırda bir yere kadar 

(27 puan) tarafından

1 aya kadar ancak cikabilcez birikim için sonrasında bende iş bulmam şart yoksa dönemeyiz ama o zamana kadar ne yapmalıyım bilmiyorum nefes alamaz oldum

-Reklam-
0 oy
(3,666 puan) tarafından

Evde durmayacaksın canım .  Çık dışarı bütün marketlere avm deki kurumsal yerlere cvp ni bırak. Işin olsun diye uygulama var oradan daha kolay iş buluyor ordan başvuru yap. Turizm bölgesiyle kaldığın yer modotel diye bir uygulama var . Orda sürekli ilan açıyorlar ve başvuru yap. 

(27 puan) tarafından

Bulunduğum şehir küçük bir yer kadın olarak ıs bulmak zor birde ben sigortasız arıyorum üzerimde icra var.na
picam bilmiyorum sigortalı işe girsem en fazla 25 verirler icra sebebi ile 4/1 gidiyor zaten birde işverene çalışanın icra sebebiyle maaşının 4/1 buraya yatacak diye belge gidiyor bu sefer iş veren icralık adamla ugrasamam vb diye belki işten çıkarır kafayı yemek üzereyim annem de üzerime geliyor.

Artık çok gururuma dokunuyor en ufak kahve dökülmüş buna bile laf ediyor. Bugün çok kötü birbirimize girdik babama söylesem adam sağlığı bozulacak bende kafayı yedim artık eşim olmasa belki intihar ederim o kadar ki çok üzerime geliyor annem bir kere bile Allah büyük kafanı yorma demedi

(3,666 puan) tarafından

Çocuk var mı?

(27 puan) tarafından

Yok Allah'tan 

(3,666 puan) tarafından

O zaman canım çevreye haber salın ev temizliklerine merdiven silmeye filan gidersin en azından. Yada tarım işçisi olabilirsin. 

(27 puan) tarafından

1 aya kadar ancak cikabilcez birikim için sonrasında bende iş bulmam şart yoksa dönemeyiz ama o zamana kadar ne yapmalıyım bilmiyorum nefes alamaz oldum

0 oy
(4,156 puan) tarafından

Biran once cikmaya bak ordan ilerde esin bunlarin hepsini tuzune vuracak yaptilarda cok mu ice sindirdi anan diyecek ne kadar kotu olursa olsun o zaman annene soylenen laf zoruna gidecek sen esine bisey yansitma biran oncede cikin gidin 1 goz oda bulun basinizi sokun 

(27 puan) tarafından

Bulunduğum şehir küçük bir yer kadın olarak ıs bulmak zor birde ben sigortasız arıyorum üzerimde icra var.napicam bilmiyorum sigortalı işe girsem en fazla 25 verirler icra sebebi ile 4/1 gidiyor zaten birde işverene çalışanın icra sebebiyle maaşının 4/1 buraya yatacak diye belge gidiyor bu sefer iş veren icralık adamla ugrasamam vb diye belki işten çıkarır kafayı yemek üzereyim annem de üzerime geliyor.

Artık çok gururuma dokunuyor en ufak kahve dökülmüş buna bile laf ediyor. Bugün çok kötü birbirimize girdik babama söylesem adam sağlığı bozulacak bende kafayı yedim artık eşim olmasa belki intihar ederim o kadar ki çok üzerime geliyor annem bir kere bile Allah büyük kafanı yorma demedi

Ben onun öz kızıyım niye böyle yapıyor bilmiyorum 

(4,156 puan) tarafından

Annelerde oluyo bazen boyle ya benimki de baksan hic kiyamaz cocuklarinini icinde sozde beni kayiriyo ama beni de cok uzdugu seyler oldu biraz kendilerini de dusunuyolar canını sıkma sen sacma dusunceleri de sil kafandan kurtulacan mi oylebelayi veren Allah sabret duzelecek 

(27 puan) tarafından

Ne yapmalıyım bilmiyorum anneme karşı, kendi evime geçsem bir daha arayıp sormam ama şuan ne yapmalı bilmiyorum çok zor durumdayim

(4,156 puan) tarafından

Anneni tavlamaya bak o zaman bi sure sevecegi biseyler al kilik kiyafet tabak canak falan olur gezmeye cikar birazda lafini yap bunun mesela bi kiyafet aldigin zaman sen seversin diye aldim hadi canin sikilmistir swni bi gezdireyim falan de 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 125 göst.
0 oy
4 cevap 383 göst.
12 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 574 göst.
9 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Askercocugum (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,395 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu