+5 oy
563 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,642 puan) tarafından

Rabbime bin şükür 13 gündür yolunu gözlediğim erkenci kuşum minik kızım bugün küvezden çıktı evine yuvasına geldi çok mutluyum ❤️

Dua eden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲❤️❤️

image

27 Cevaplar

+2 oy
(2,508 puan) tarafından

Sağlıkla büyüt inşallah 

(2,642 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inşallah 🤲❤️

-Reklam-
+2 oy
(1,462 puan) tarafından

Amaaaneeeyyy minnak premsessss maşallah maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin kardeşim 

(2,642 puan) tarafından

Allah razı olsun canım aminn hepimizin yavrusu sağlıkla sıhhatle büyür inşallah ❤️🤲

+2 oy
(1,099 puan) tarafından

Hayırlı olsun cnm kaç haftalık doğdu bende 32 haftaym yatıyorum hastanede büyük ihtimalle alicaklar çok korkuyorum daha 32 haftalk

(1,099 puan) tarafından

Sancım var hiç bi şekilde dinmiyo

(2,642 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım benimde ilk çocuğum sezeryanla olduğu için buda sezaryen olacaktı sancım çıktı 2 tane serum takıldı durmadı sonra kasılmalarımı takip ettiler 10 dakikada 1 5 dakikada 1 gelince doğuma aldılar acilen

(1,099 puan) tarafından

Benide ameliyata alicaklar şimdi dua edin lütfen 

(2,642 puan) tarafından

Ay hadi sağ salim inşallah rabbim yardımcın olsun 🤲❤️

(15,743 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun ❤️ sağ salim kucagina almayı nasip etsin sana inşallah benimde erken doğum riskim var seni çok iyi anlıyorum ilk çocuğumu da erken doğurdum gerçekten çok zor dualarimiz seninle 

+2 oy
(2,435 puan) tarafından

Hadi sağlıkla büyüt inşallah ❤️ 🥰 hayırlı uğurlu olsun inşallah canım ❤️ 

Konudan bağımsız kuzum çocuğa bu kadar kalın giydirme ve şapka takma, isilik olur çocuk 

(2,642 puan) tarafından

Ankara canım biz yanıyoruz ama bebeğe böyle yap deyince hemşire öyle yaptım oğlum 27 eylülde doğmuştu kalın kalın giydirip durdum ama bunda ne yapacağım bilemedim

(2,435 puan) tarafından

Vallahi şimdi prematüre diye müdahil olmak istemiyorum ama normalde çok fazla bu 

(2,642 puan) tarafından

Evet canım bende anlamadım cuma günü kontrolümüz vr soracağımız doktoruna yine 

(2,435 puan) tarafından

Aynen sen en iyisi kendi doktoruna sor

(2,642 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım bilgin için yine onu sorayım daha iyi olur ❤️

+2 oy
(2,773 puan) tarafından

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına❤️ maşallah minnoşuna

(2,642 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım teşekkür ederim 🤲❤️❤️

+2 oy
(15,743 puan) tarafından

Ya Masallah gözün aydın canım ❤️ 😍 

(2,642 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🤲❤️❤️😍

+2 oy
(8,116 puan) tarafından

Maşallah canım sağlıkla büyüt yavrunu. Kaç kilo doğdu 

(2,642 puan) tarafından

Allah razı olsun canım ❤️🤲🤲 2680 doğdu kilo kaybı oldu tabi şişlik felan gidince 2300lere.düştü bugün yine 2570 oldu 🤲

(8,116 puan) tarafından

Maşallah canım . Minik bebegi de tattım tombiş bebeği de . Minigi bir ay fazladan seviyorsunuz geriden geldiği için 🤭

(2,642 puan) tarafından

Benimde oğlum 4 kilo doğdu şuan bize kızım çok minnak geliyor kıyafetleri kocaman nasıl büyüteceğim diyorum 🥲🥲

+2 oy
(2,626 puan) tarafından

Oy Rabbim bagışlasın çok zor ya benim de 3 aylık bebişim var doğduğunda sarılık çıktı sadece bir gece yattı oda bende yanındaydım kuvezi odamıza getirdiler sizin ki neden yattı canım

(2,642 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 🤲❤️ 35+3te doğdu solunum problemi vardı sonra kanında enfeksiyon çıktı antibiyotik tedavisine başladılar bizede hergün sarılık var gibi diyip ölçtüler çıkmadı te sarı dün anne bebek uyum odasına çıkarttılar bugün yine sarılık var deyip kan aldılar şükür yokmuş taburcu ettiler🤲❤️

+2 oy
(2,929 puan) tarafından

Allahım ayırmasın. ben de 14 gün ayrı kalmıştım. eve getirdiğimiz an bayramdı 💙😍

(2,929 puan) tarafından

maske tak canım 

(2,929 puan) tarafından

kız 2.5 kiloymuş ya maşallah, benim bebemi eve getirdiğimde 1850 gramdı 🤭🤭 şimdi 23 aylık bıcır bıcır bir kız😍

(2,642 puan) tarafından

Oy maşallah seninki de bayağı küçükmğş zaman su gibi akıp geçiyor yaşarken zor oluyorda geçmişe bakınca nasıl geçti. Diyor insan ☺️☺️

(2,929 puan) tarafından

baya minnoştu😍 sanki dün doğmuş gibi ams kocaman oldu

(2,642 puan) tarafından

Zaman çok acımasız zaten 🥲 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize🤲🤲

+2 oy
(22,224 puan) tarafından

Oy küçücük minnoş🥰 annesi bu bebiş de büyüyecek bu kıyafetlerin içini dolduracak. Mucize gibi gün gün büyüdüğünü gorecksin inşallah ☺️ geçmiş gitmiş olsun 

(2,642 puan) tarafından

Eveeet çok küçük 2570 gr şuan nasıl büyüyecek bilmiyorum ☺️☺️Allah razı olsun canım ❤️🤲

(22,224 puan) tarafından

Sasirirsin büyüme hızına. Allah çok güzel bı düzende yaratmış 

(2,642 puan) tarafından

Öyledir canım illaki rabbim büyüktür 🤲 oğlum iriydi kızım minnacık oldu küçük olan daha hızlı büyür derler bakalım ☺️

(22,224 puan) tarafından
+1

İnşallah inşallah ☺️ 

+2 oy
(4,044 puan) tarafından

Ah prensesim benim bekledigim post oh guzelim masaAllah sana Rabbim anana babana hayirli evlat etsin vatanina milletine hayirli ol Rabbıme layik kul Efendimiz sav e layik ummet ol insaAllah Rabbim kolay imrihanlarla imtihan etsin seni yolun bahtin acik olsun guzel kuzum benim sen nasilsin incim kizimiz aldigina gore toparlandin insaAllah 

(2,642 puan) tarafından

Allah razı olsun canım senden desteğini hiç esirgemedin her  bunaldığımda yardımcı oldun motive ettin rabbim sanada hep destek çıkan yardımcı olan eş dost arkadaş nasip etsin inşallah 🤲🤲❤️

Aminn inşallah rabbim yolunu bahtını iyi etsin

Ben hala hastayım ama bulaşıcılığım ne durumda bilmiyorum 😟😟

(4,044 puan) tarafından

Kiz deme oyle seyler ben napiyosam Allah rizasi icin yapiyorum tabiki yaninda olcam o nasil laf butin guzel dualarinin 10 misli senin olsun insaAllah hayatim bu kadar oldunuz ya gerisi duzelir Allahin izniyle maskeyle yaklas bi kac gun gulceme 

(2,642 puan) tarafından

Olsun canım hakkını helal et çok destek oldun❤️❤️ 

Valla ben maske taksam da oğlum takmıyor ve yanına gidiyor rabbim korur inşallah rabbime emanet🤲

(4,044 puan) tarafından

Helal olsun gulum ne demek her zaman ozelim acik biliypsun ♥️ Rabbim esirgesin kuzum 

(2,642 puan) tarafından

❤️❤️🩷🩷🤲🤲

+2 oy
(2,810 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰🌻

(2,642 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım aminn ❤️🤲❤️❤️

+2 oy
(2,347 puan) tarafından

Çok sevindim göz yaşım pıt 🐥 benim kızımda 1 ay kaldı eve geldiğinde 3 gece uyumadım izlerken. Çok güzel bir his. Allah bir daha sana ihtiyacı varken ayırmasın yanından ❤️

(2,642 puan) tarafından

Canım benim 🩷🩷 ne kadar zor 13 gün bana fazla gelirken 1 ay çok fazla insan bekliyor tabiki iyi olsun sadece yeter diyorsun da aklın hep orda kalıyor rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin inşallah yanımızdan ayırmasın 🤲🤲❤️

(2,347 puan) tarafından
+1

Amiiiin ❤️ sağlıkla buyusunler 

(2,642 puan) tarafından

İnşallah canım inşallah 🤲❤️

+1 oy
(4,922 puan) tarafından

Allah'ım bal bal

(2,642 puan) tarafından

Teşekkür ederizzz❤️❤️🤲

+1 oy
(406 puan) tarafından

Oyy hadi gözün aydın 

(2,642 puan) tarafından

Allah razı olsun canım teşekkür ederim ❤️🤲

+1 oy
(25,943 puan) tarafından

Oyy kokusu huzur veriyordur cok tatli yaa. Sağlıkla büyüsün minnak ❤️

(2,642 puan) tarafından

Ben kokusunu henüz bilmiyorum canım 1 hafta önce bronşit oldum maskeyle yaklaşıyordum şimdi evde de sürekli elimi yüzümü yıkayıp yüzüne yaklaşıyorum maalesef 😟

+1 oy
(5,907 puan) tarafından

Maşallah minik prenses evinde annesiyle dahada toparlar gözün aydın olsun hayırlı evlat olsun inşallah

(2,642 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inşallah güzelce toparlar ☺️❤️🤲 Aminn inşallah 🤲❤️

(5,907 puan) tarafından

Toplarlar merak etme sen güzel bakarsın kuzenim 34: haftalık doğum yaptı 19 gün kuvezde kaldı üç ay içinde yaşıtlarını yakaldı şimdi 9 aylık oldu 

(2,642 puan) tarafından

Oy maşallah umarım herşey yolunda gider sorun sıkıntı olmaz ❤️🤲❤️

+1 oy
tarafından

Oyyy maşallah ev bayram yeridir şuan ☺️ benim kizimda sairliktan iki gün kaldı eşim aldı eve getirdi koşa koşa kapıya gitmiştim . Gözün aydin

(2,642 puan) tarafından

Ya evlat olunca insan nasılda çaresiz kalıyor rabbim beterinden korusun inşallah evlatlarıkızı 🤲❤️Allah razı olsun canım 🤲❤️

+1 oy
(911 puan) tarafından

Rabbim bağışlasın.  Acısını göstermesin canm 

(2,642 puan) tarafından

Allah razı olsun canım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah 🤲❤️❤️

(911 puan) tarafından

Amin canım.

Sütün var mı 

(2,642 puan) tarafından

Şimdilik var canım bakalım ilerde ne olur 

(911 puan) tarafından

Çok şükür inşallah artar daha çok 

(2,642 puan) tarafından

İnşallah canım 

+1 oy
(1,125 puan) tarafından

Maşallah sana kızçe rabbim sağ saglim büyütmeyi nasip etsin.erkenci olanlar daha çabuk toparlanıyor🙂

(2,642 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 🤲❤️❤️ evet öyle derler bakalım gerçek mi yoksa uydurmacamı☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 335 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Dilaray1404 (309 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 151 göst.
0 oy
23 cevap 540 göst.
3 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zehra0504 (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 734 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde renklidunya (960 puan) tarafından soruldu