Kızlar çok doluyum o yüzden bura yazıyorum yeni biri değilim yani. Dün söylemiştim ya ailemler İstanbula gelicek diye. Şükür dayımda öyle ciddi sorun çıkmadı boyun fıtığı varmış ilaçlar alıcak. Hem kardeşimde geldi kafası dağılsın diye akşam yemeği dışarıda yedik. Hava sıcak ve ben sıcak aylarda atlet giymiyorum 26yaşında kadınım çocuklarada bazen giydirmiyorum terlemekten iyidir. Yandan büzmeli bluz pantolon giydim yemekte küçük oğlumu kucağıma aldığımda eğildim belim açıldı zaten dar bir model işte annemle dayım yok bu ne biçim kiyafet diye saydırmaya başladılar bende kocam birşey demiyor dedim eşimde karışmaz ve bilinçli açmadığımı söyledi annemde yarın birgün göbeğini açar dedi eşimde yapmayın Allah aşkına dedi. Sonra annem babama sardı kızını görüyormursun diye babamda bende gördüm ama sizin gibi yüze vurmadı kendisi bilerek açmadı dedi. Ne desek boş annem dayım falan ama Allahın cahilleri gerçekten sanki küçük çocuk gibi birde yok öyle giyenler orospular falan diyorlar. Allah bilir bazıları onlardan daha akıllıdır. Şuan bizim evdeler salondalar ama ben yanlarına inmek istemiyorum çocuklar huysuz dedim odadan çıkmıyorum ama çok sinirlendim. Şuan keşke sadece babamla kardeşim olurdu diğerleri olmazdı
Hatta dayım o kadar cahilki karısını lazere bile gitmesine izin vermiyor. Karısı 37yaşında kendini savunmuyor neden çünki annem boşar gidersin köye diyor. Tek dileğim yarın akşam burda kalmamaları