0 oy
275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar çok doluyum o yüzden bura yazıyorum yeni biri değilim yani. Dün söylemiştim ya ailemler İstanbula gelicek diye. Şükür dayımda öyle ciddi sorun çıkmadı boyun fıtığı varmış ilaçlar alıcak. Hem kardeşimde geldi kafası dağılsın diye akşam yemeği dışarıda yedik. Hava sıcak ve ben sıcak aylarda atlet giymiyorum 26yaşında kadınım çocuklarada bazen giydirmiyorum terlemekten iyidir. Yandan büzmeli bluz pantolon giydim yemekte küçük oğlumu kucağıma aldığımda eğildim belim açıldı zaten dar bir model işte annemle dayım yok bu ne biçim kiyafet diye saydırmaya başladılar bende kocam birşey demiyor dedim eşimde karışmaz ve bilinçli açmadığımı söyledi annemde yarın birgün göbeğini açar dedi eşimde yapmayın Allah aşkına dedi. Sonra annem babama sardı kızını görüyormursun diye babamda bende gördüm ama sizin gibi yüze vurmadı kendisi bilerek açmadı dedi. Ne desek boş annem dayım falan ama Allahın cahilleri gerçekten sanki küçük çocuk gibi birde yok öyle giyenler orospular falan diyorlar. Allah bilir bazıları onlardan daha akıllıdır. Şuan bizim evdeler salondalar ama ben yanlarına inmek istemiyorum çocuklar huysuz dedim odadan çıkmıyorum ama çok sinirlendim. Şuan keşke sadece babamla kardeşim olurdu diğerleri olmazdı 

Hatta dayım o kadar cahilki karısını lazere bile gitmesine izin vermiyor. Karısı 37yaşında kendini savunmuyor neden çünki annem boşar gidersin köye diyor. Tek dileğim yarın akşam burda kalmamaları 

6 Cevaplar

+1 oy
(3,072 puan) tarafından

ailenin genel bir sorunu var. herkesi oru.. görüyorlar mübarek. dönüp de aynaya baksınlar. dayının marifetlerini annenin neden babana anlatmadığı belli, annende aynı kafa. 

-Reklam-
+1 oy
(9,181 puan) tarafından

Dayının maşallahı var o ..... Alemini çok iyi biliyor galiba önüne gelene bunu yapıştırıyor edepsiz insan ya kocamın yanında bunu bana biri dese valla yığardı oraya benim kocam yine seninki sakin durmuş 

(2 puan) tarafından

Eşim şu yıla kadar asla karışmadı böyle konulara hep sakin burdada sakin oldu ve bence kalkıp vursaydı daha kötü olurdu

(9,181 puan) tarafından

İlla vurmasına gerek yok ama haddini bildirin isterdim karısına söylenen laf yenilip yutulur şey değil hoş kocamdan önce ben ayarını verirdim dayı falan demez 

0 oy
(11,998 puan) tarafından

Annenle dayın gerçekten sorunlu 

0 oy
(1,307 puan) tarafından

Ailen gerçekten sorunlu özellikle dayın cahiller yani ama bence kocan seni biliyorsa gerisine aldırış etme derim bu kadar kafaya takma 

(2 puan) tarafından

Kocamla aramız iyi ama "ailem" asabımı bozdu sanki küçük çocuğum

0 oy
(2,212 puan) tarafından

Misafirliğe gelmişler söylenecek yapılacak şey değil hemde bir annesin eşinin yanında hoş olmamış dayın neyse de annen neden böyle kışkırtıcı

(2 puan) tarafından

Annem hep kardeşlerini sever. Erkek çocuğu yok ama 2kardeşi onun çocuğu gibi 

0 oy
(3,627 puan) tarafından

Senin anne tarafın niye sürekli size oros.pu diyor. Baban eşin bunları duyup nasıl susuyor . Fazla yüz vermişsiniz.  Şiddete karşıyım ama. Diyenin ağzının ortasına iki tane bir çaksınlar bak bakalım bir daha ağızlarını açabiliyorlar mı? Kovun evden gitsinler. Öyle anne dayı benden uzak cehenneme yakın derim ben. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (5,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 484 göst.
24 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minekm (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 779 göst.
17 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fatmaa (1,814 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 520 göst.