+2 oy
482 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (16 puan) tarafından

Arkadaşlar ben 6 yıldır kaynanayla altlı üstlü oturuyom esime artık ayrı eve çıkmak istediğimi soyledim oda kabul etmedi sizce bu boşanma sebebi olurmu çünkü huzurum o evde yok bıktım kaynamalardan eşimi ayrı eve çıkmaya ikna olmasa boşanma sebebi olurmu sice

11 Cevaplar

+2 oy
(3,507 puan) tarafından

Tabii ki olur. Arkadaşım karşılıklı oturuyordu kaynanasıyla. Doğum yaptı iki ay sonra evi terkedip babasının evine gitti. Yeter artık dedi. Sonra kocası ikna oldu evi ayırdı arkadaşım annesine yakın bir yerde ev bulup ayrıldı. Şimdi çok daha huzurlu. Ha kadın hala aynı akıllanmadı ama en azından karşılıklı oturur gibi karışamıyor herşeye.

-Reklam-
+2 oy
(2,826 puan) tarafından

Malesef kayinvalide ile aynı evde yaşamak bile bir boşanma sebebi değil tckya göre. Lakin evlilik birliğinin temelden sarsıldığını kanitlarsan bunu bir boşanma sebebi ve tazminat gerekçesi olarak sunabilirsin. Aksi halde yıllardır oturduğun için bu bir boşanma sebebi sayılmıyor. 

+1 oy
(2,140 puan) tarafından

Çocuk yoksa evet boşanma sebebi 

(16 puan) tarafından
+1

Bir tane kızım var ama bıktım onlardan eşimden boşanıp kendime yeni bir düzen kurmak istiyorum

(21 puan) tarafından
+1

Kaynana yaşlıysa eşinde iyiyse kzıın için sabırlı olabilirsin

(16 puan) tarafından
+1

Kaynanam kendini kocam sanıyor kocamin yapmadığı baskıyı yapıyor kaynanam 

(2,303 puan) tarafından
+1

Bunları eşinle paylaşmalısın.

(21 puan) tarafından
+1

Yaşlıysa sabır olmalısın ve saygılı zaten herşey yerine oturuyo

(9,073 puan) tarafından
+1

altli ustlu derken ayri evlerde heralde dimi ozaman niye tasinasinizki acma kapiyi olsun bitain. ayni evin icindeyaeniz bosanma sebebi tabiki. kocan kendi parasiyla gecinmeye gozu yemedigi icin annesinin babasinin evine siginiyor sizide mahkum birakiyor 

(16 puan) tarafından
+1

Manava gididicem kasaba gidecem hep diyor annemde senle gelsin bende bunaldım bunlardan bıktım yemem içmem ayrı ama daha bulaşık yıkama misin beni çağırıyor işin için kendisi evinde hiç iş yapmaz bana yaptırmak  istiyor oğlunu  bu yüzden boşamak istiyorum 

(16 puan) tarafından
+1

Nedre iyiler ana oğul delirtiler

(9,073 puan) tarafından
+1

herkesin evi barki ayri . bulasik cagirinca de anne daha kendi eviminkini yikayamadim. diye hizmetcisi degilsinya. yada de isleri yapamiosan haftalik bi yardimci falan bulalimmi sana bende yapamiyorum artik diye.  sende inip yapma isim var de hastayim var de . az yesinde temizlikci alsin yada kicini kaldirip kendi yaosin cok yasli cik duskun degilse

esinde senle gelsin deyince ne gerek ve ben yoli bilmiyomuyum de. canta gibi yaninda niye surukleyeain yasli kadini . cikarken markete gdiyorum bise laİmmi diye sorarain en fazla . cok bisey isterse hulamadim de gec bi iki ufak biaeyse alir evine cikarken verirain ugrarda. kadini oraya buraya cagirmana gerek yokki

(16 puan) tarafından
+1

Kaynana çok yaşlı değil o evdeki herkes benim kocam gibi bir yre giderken hepsinden izinalmam gerekir gibi kaynanam kendini kocam sahibim gibi saniyor

(9,073 puan) tarafından
+1

izin alma bas git . ucbes sefer oyle gapdinmi bidaha bisey diyemezler. sen durumu kabullenip normallestirmissin . isin alma cik git. balkondan falan gorurse  gorur gttigini. her yere cagirirsan sureklinisini gucunu yaparsan kican degil hizmetcisi saniyor ve emir veriryor yani . kapin ayri bacan ayri. kendi isimi yapamadimki daha de . gitme uc bes gun bulasigini yikama bak nasi kendi yikio hastayim de esinede numara yap esinle arani bozma gerekirse kendi evindede ia yapma bikac gun biriksin kendinislerjnde . esin burda yapiosunda asa inecen diyemi hasta oluodun diyemesin. kendi evinin iainide yapma bikacgun

biyere gderkende he de kocana ama cahirma kaynanai . tamam cagirirm de kocana cagirma . uc bes cagirilmadimi dank eder kaynananin kafayada . aaceleyle indim isimi halledip dondum cagirmaya firsat bulamadim dersin

(16 puan) tarafından
+1

Bunlar benim piskolojimi bozmuslar bacım bosanacam kararliyim

(2,534 puan) tarafından

Asla fırsat vermeyin siz ezin onu surekli

(2,534 puan) tarafından

Ben tek gidicem annen kendi gitsin diyin iyice sinir oldum 

(9,073 puan) tarafından

he ya bende kendime yapilmis gibi sinir oldum😂 bukadar ezdiremezdim heralde kendimi ben. evin yolunu biliyorum  ben kendim gder gelirim . ole ya belki canim istcek baskayerlere de ugrucam. kimene yani magaca magazaavm avm dolanacam belki

(2,534 puan) tarafından

Aşırı sinir oldum ama sizin yazılarınızı okudukça kendime geldim 😅

+1 oy
(5,896 puan) tarafından

Tabiki de olur canım 

Böyle biseye hakkın var 

(16 puan) tarafından
+1

Geçen sene ablası eşine kızdı geldi kızımla gorumcemin oğlu birbirine tat vermediler bu sene evi boyadik  her  yere avize taktik bu sefer eşimin abisi delirmiş bize bucak çekti esime  eve giremiyorum abisi yüzünde kaynimin boş evide bir kacgun kaldık orda kaynanam çocuğumu parka götürüyorum diye kavga çıkarıp esime söyledi ben orda da ayrıldım esime kiraya geçelim diyorum oda yok diyor bende son noktaya geldim bosicam bunların sorunları bitmiyor hersene birşey cikiyor

+1 oy
(6,930 puan) tarafından

Öncelikle Allah sabır versin benimki 40 dk uzak öyle tahammül yok beraber olsak katil olurdum herhalde .

Var diye biliyorum canım araştır rabbim evini gönlünü ferahlatsin 

+1 oy
(9 puan) tarafından

Bence takma evinde dur gidecek biri varsa onlar sen kal evinde

+1 oy
(5,307 puan) tarafından

Bosanacak kadar bunaldiysan, once rest cekmeyi dene derim. Ise mi cagiriyor, gitme. Kapina mi dayaniyor, acma. Eşine de, benim kendi hayatim olmayacak mibhic, kafa mi alip bi disari cikamayacak miyim, kendin al dolastir anneni de. Baktin duzelmiyor, o zaman bosanma asamasinindusun derim. 

0 oy
(2,970 puan) tarafından

Vay be beraber oturmak boşanma sebebi  sayılmadığını ogrendimbenim için katil olma sebebi gibi birşey di bu oysa ..

0 oy
(4,996 puan) tarafından

Öncelikle eşinin ailesine ve eşine rest çekmen gerek. Sınırlarını koy, pat diye geldiklerinde müsait değilim de, dışarı çıkmana karışıyorlarsa haber vermek zorunda değilim size de çık git, iş yaptırmak istiyorsa ben kendi evime zor yetişiyorum de. He bunlara rağmen düzelmez ve eşin de onları savunursa o zaman evet bence boşanma sebebidir. 

0 oy
(1,467 puan) tarafından

Allah kirada olsa kendi evinizi nasip etsin tez zamanda canım. Bende evlenince 3 ay kaldım ama ev ev üstüne olmuyor eşimi ikna ettim ailesi biraz yollamak istemedi bizi ama en sonunda kiraya geldik çok şükür rahat olduk eşimle neredeyse aram bozulacaktı bu yüzden. Bizde öyleydim bir yere giderken izin al söyle para iste çok kötüydü. Eşinle güzelce konuş canım eşin ikna olursa anca olur bu iş

0 oy
(6,329 puan) tarafından

Esin tasinmadi diye bosamasa bile mahkeme kayinvalidenin ettiklerinde esinin senin arkanda durmamasindan sebep bosanma olur yuksek ihtimal. Tabi bunu kanitlamalisin.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 876 göst.
23 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,258 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 594 göst.
+2 oy
8 cevap 393 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,489 puan) tarafından soruldu
+3 oy
29 cevap 672 göst.
17 Nisan 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (297 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,999 soru

24,338,376 cevap

345,945 kullanıcı