Selam güzel kızlar.
Evinde koşu bandı olanlar parmak kaldırsa bi
Evinde manyetik eliptik bisiklet olanlarda kaldırabilir mi.
Hangisini alsam hadi kız fikir verin gurbetcıyim sokağa çıkıp yürüyemıyorum ya heryerde köpek var yada sapık görünümlü gelıyor artık erkekler birde mersin'deyim pek sevemedim burayıda neyse yazın ama
anlik:)))atayim
Yürüyüş bandı daha iyi o zmn kalori yakmada çünkü yürüdükce üst bacak sıkılasır ve karın bölgesi calısır dimi. Yani göbeğim yaglı o yagı eritmek için yürüyüsü önerdin sen
Peki sen kendı aldıgından memnun musun tavsıye eder mısın lınk verır mısın ;)
Birde sence reformer nasıl 8 seans 3 bin dıyor bizim burda
Ayyy sen aynı bensin ya senın burcun yükselenin ne keşke arkadaş olsaydık aynı sehırde olsaydık ah ah sen bana gaz verırdın ben herşeyi alırdım gazla calısıyorum da bıraz .
Sen dıyorsun kı bu koşu bandı iyi yanı aynen relaxı bende gördüm ucuz dıye cazip gelıyor ama kanma kendıne gel sakın onu alma dıyorsun elınde kalır pısman olursun dıyorsun dımı ;) birde diyelım aynı bunu aldım geldi eve beğenmedim iade edebılırmıyım
tabi edebilirsin kutusunu atma kutularain gelir alirlar evden zaten. ama iade etmeye bence gerek yok begenmeme durumu yik yani katlayip koyyosun kosede dikli duruo beni
. tada yatagin koltugun altindada durabilir
Piyasada fıyat performans olarak bunu begendın yani sen
Kız bak sen begendın ya tamam alıyorum
Koşu bandım var memnunum
Kullanıyor musun cidden faydası var mı doğru şöyle bak artık alcam bende
Evet 13 kilo verdim hergun 10 km yürüdüm sabah 5 akşam 5 km olarak ayarladım
Vaay aslanım helal olsun kız maşallah daim olsun çok sevındım hangi marka kullanıyorsun peki sence işe yarıyor mu çünkü tek diyetle yol alınmıyor galıba
Koşu bandı sipariş verdi eşim
Aaa ne iyi kocan var kız hemen almış ne güzel geldi mi memnun musun
Gelmedi henüz canım
Kız lınk versene ne aldınız
Eliptik bisiklet var memnunum o daha çok kaslari çalıştırıyor gibi geliyor bana hem ayak hem kol o yüzden eliptik bisiklet aldım
Kız oda pahalı sankı bıraz
Ben alalı 4-5 sene oldu canım o zaman o kadar pahalı degildi pek de kullanmadım eşime aldirmistim zayiflicam diye
Bende eliptik var uzun süre kullanmam diye ikinci el almıştım
Noldu peki şimdi son durum ;)
Odada yer kaplıyor eşim arada üzerine kıyafetlerini asıyor 😂😂
Kız yazık ya valla kullan bak ben arıyom alamıyom
Benim bebiş kullandırmıyor yoksa ben de kullanmayı istiyorum
1,488,936 soru
24,337,293 cevap
345,907 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın