Selamünaleyküm ay kızlar polis geldi kapıya isim soy isim sordu teyit yapıyoruz dedi dün biri daha sormuştu burda polis geldi diye biraz korktum ya
Bence yalan bu . Polisin kapı kapı gezdiğini de ilk kez duydum. O anda direkt 112 yi arayıp sorun böyle bir uygulama var mı diye . Kapıyı tam açmayın karşıdaki kişi de görsün duysun aradığınızı . Bilgi vermeyin hiçbir şekilde.
Kesinlikle katılıyorum
Karşı daireyede sordu bilemedim ki
diğer postunu da görmüştü bu kadr da olmaz.. kapı kapı dolaşıp evde misiniz değil misiniz diye de bakan hırsız da olabilirler.
bencede direk arayip sorulmali biyle bir uygulamani varmi diye yarin sabahtan hatta ara sor. burayada yaz millet bilinclensin gercekten pilismi yoksa oyle uygulamami yok derlerae buraya ya
Dolandırıcı falan mı acaba tanıdık polis veya normal arayıp sorun neden böyle yapılıyor dolmadırıcı falan mı diye süphelendik deyin bakalım
Alt komşu binaya girerken polis aracı görmüş
Dün postu görüp polis tanıdığımıza sorduk, çünkü yaklaşık 2-3 ay önce benim kapıma da polis geldi yan komşu evde yoktu, bu kişi burada mı oturuyor diye sordu adres teyidi yapmaya geldik dedi ondan dolayı merak ettim. Son zamanlarda kaçak olarak ülkeye girip sözleşmesiz kirada oturan saklanan insanlar çoğaldığı için bu uygulama varmış . Bide ikameti başka yerde kendi başka yerde oturanlar varmış ve buda suçmuş
Bende sordum arkadaşıma evet arada geziyorlar dedi oda
Sivil mi gelenler yoksa polis üniforması var mi
Sivil ama yelek vardı üzerinde
Neyi teyit ediyorlarmış bende anlamadım dünkü postu da pek anlamamıştım neden gezsin ki polis garip geldi valla
Arkadaşımın eşi polis bazen geziyorlarmış adreste oturanlar doğru kişiler mi diye
Inanmayin öyle şeylere ya
Dünde dedim polisin işi gücü yokta kapi kapi dolaşıp isim soyisim mi alacak
Çağırır emniyete bizzat teyet eder
Vermeyin bilgilerinizi
Ben olsam derim eşimle geliriz emniyete diye
Adamlar yapay zekayla dolandiricilik yapıyor
Böyle mi yapmayacaklar
Polisin kapı kapı gezdiği nerde görülmüş ya inşaallah bilgi paylasmamissindir
Direk kendisi isim ve soy ismimi söyledi başka bişey sormadı
Biliyor yani isminizi ne bileyim ben ilk kez bu platformda gördüm polisin kapı kapı dolaştıgini
Alt kattaki komşu eve gelirken polis aracı görmüş binanın kapısında
Ben belge istemeden isim soy isim vermem
Okul kayitlari için adres değişimleri çok oluyor.ve cezası 20 bin TL kusur sikayet feln gttyse onlara bakıyorlar arkadaşımda ceza yedi o sekilde
Ben ve karşı dairede okula giden cocuk yok ki ama
Hangi il acaba?
Bursa
Diğer arkadaşa sormuştum,seni diğer yorumda da gördüm cnm
İstanbul
Bana sacma geldi yani dolandırıcı olabilir
Ay bilmiyorum ki ya
Polis kapı kapıı dolaşmaz hanımefendi orda mutlaka başka bişey vardır inanmayın emniyeti arayıp bilgi alırsanız içiniz rahatlar
Arkadaşımın eşi polis evet bazen geziyolarmış dedi
Ne için geziyolarmış ilk kez duydum
2 gundr böyle post görüyorum hangi şehir cnm
Suriyelilere geldiğini gördüm ama diğer türlüsünü görmedim hiç
Karşı komşumda Türk onada gitiler
Okul kayıt dönemleri adres taşıyan çok olur birde yerel seçim dönemleri o yüzden polisler adres teyiti yapar .şimdi 1 temmuzda okul kayıt bölgeleri açıklanıyor millet adres taşımaya başladı harıl harıl .o yüzden olabilir uygulama .yan komşuya soruyor ,daire sahibine soruyor burda bu isimle yaşayan varmı diye .yok derse cezası var 8 bin 9 binlira gibi birşey yanılmıyorsam tutarını .e devlete para da lazım o yuzdn kapı kapi gezdiriyorlar polisi bu dönemlerde .En azından İzmir de böyle uygulama .antalyada da var aynı uygulama
1,488,983 soru
24,338,078 cevap
345,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın