0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (715 puan) tarafından

1 kızım 3 yaşında 1 oğlum var oda 40 günlük doğumdan sonra 5 baktılar bana sonra tek kaldım çok zorlanıyorum 2 çocukla nasıl yapıyorsunuz kafayı yemek üzereyim her gün agliyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bende tek büyüttüm canım çok zor kolay degıl ama 6 aylık falan olunca alısıyosun

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Sakin ol büyüyorlar benimde aynı iki tane biri üç yaş sendromunda şuan 

+1 oy
(278 puan) tarafından

Benim büyük oglum 6 yasinda küçüğüm 1 yasinda bende cok zorlandim yas farki baya olmasına rağmen bide cokk.gazliydi tek basima baktım hep daha yeni rahatladım biraz allah yardımcın olsun geciyo zaman bi sekilde bende ağladım baya emin ol saatler gunler geçmiyordu 1 yasina girdi şimdi 

+1 oy
(121 puan) tarafından

Kızımı uyuttum 3 yaşında oğlum da 5 e giricek biraz daha büyüdükçe rahatlıyorum ama okula gitseler yada tek oğlum gitse daha iyi olucak kreş dusunebilirsin maddi imkanıniz varsa cnm 

(13,575 puan) tarafından

Keşke devlete verseydin oğlanı bu sene öğleden sonra en azından. Seneyede ikiside gider biri 4 biri 5yaş

0 oy
(1,122 puan) tarafından

Biri 5bucuk yasinda biri 4bucuk aylik ben 40gun annemlerde kaldim yardim etdiler sagolsunlar.Sonra evime geldim bende yalniz bakiyorum oglum buyuduyu icin zor olmuyor bana anliyor artik birsey istediyi zaman kardesiyle ilgilendiyimi bekliyor aglamiyor.Beni zorlayan bebeyimin gazi

0 oy
(3,372 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Gözümü açıyorum bir bakıyorum akşam olmuş 😄 gün ne ara bitiyor anlamış değilim 😀 oğlum şuan 6 yaşında kızımda 9 aylık oldu. Ama çok zor. Herşeye yetişmeye calışıp kendini yıpratma. Ay ben çok duzenliyim herşeyime yetişiyorum diyenlere de inanamıyorum. Birini yapsam öteki kalıyor. Hele birde birimiz hasta olursak ipin ucu iyice kaçıyor evi tam anlamıyla bo.k götürüyor. Biraz daha büyüyünce rahatlayacaksın ama 40 günlük bebek ve 3 yaş bebek kolay değil. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 543 göst.
30 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,773 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,035 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 703 göst.
11 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde mayas (804 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,989 soru

24,282,769 cevap