3 yıllık evliyiz eşim ortak işte çalışıyor çok çalışıyor ve yoruluyor ama en başından beri para alamıyor azar azar verip en azından faturalarımızı ödüyordu azar azar da harclık veriyordu şimdi hiç bişey vermiyor 100 falan zor arada ... başka işlere de başvurdu eşim geri dönüş olmadı üstelik gebeyim evimiz de kiraydı en azından o zaman onu karsılıyordu şimdi kendisine daire düşmüş otura durun dedi sevindik kira parası bize kalır diye onu da kesti kotta ve rutubetli küflü havasız daire çok şükür tabii o evi bulamayanlar var ama bebeğim için hamile oldugum için eşime annemgilde kalalım dedim annemgilde kalıyoruz uzun zamandır.. Ben eşime çok üzülüyorum onunla işlerden paradan çocuğumuzun geleceğinden konuşup incitmek istemiyorumo yüzden buraya yazdım amacım sadece içimi dökmekti bu kadar dua etmekten başka yapacak bişey yok sanırım
Allah yardımcıniz olsun kuzum
100 lira ney ya çocuğamı veriyor evli barklı adam düzgün aylık bir maaş versin bir zahmet eniştesi çocuğunuz olacak hem nasıl gidecek bu düzen böyle olmaz ki çocuğun bezi vesayresi zaten büsürü para ( içini dökmekle en iyiysini yapıyorsun keşke bende içimdekilerini döke bilsem ) ALLAH yardımcın olsun inşallah eşin tez zamanda düzgün bir iş bulur
1,489,610 soru
24,346,119 cevap
346,254 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın