Kızlar bugün hayatımın en önemli konularından biriyle alakalı Cook önemli bir haber aldım. Mutlu bir haber. Ve bu haberi aileme sürpriz yaparak paylaşmak istedim. Ailem 45 dk mesafede oturuyor. Ve eşim beni götürmedi. Telefonla vermek zorunda kaldım . Sebebi de çok para gider çok para harcadık bugünlerde diyor. Çok para da harcamadik. İyice pintileşti. Sevincim içimde patladı resmen.
Siz olsanız ne düşünürsünüz
Keşke 45 dk mesafe olsa aramızda:(
Seninkiler kaç saat
Sevincin içinde patlayıp taşsın🎉 haberin tadını çıkar, haber neyse hayırlı olsunn
Allah'a şükür çok mutluyum ama çok sinirlendim. Yalan yok
Çok teşekkür ederim 🥰
Bizimle paylaş sevincini bacım 💕 olan olmuş daha yapacak bir şey yok maalesef üzülme mutlu haberin keyfini çıkart
Çok şükür Allah razı olsun 🥰
45 dakika çok uzun bir mesafe değil senin için üzücü olmuştur:(
Valla sinir oldum. Her zaman isimi zorlaştırıyor. Kursağımda birakiyor. Ben de bundan sonra ona kolaylık saglamayacagim. İşi yokuşa sürmeden hicbisey yaptirmiycam ona
Mesafe 10 dklik da olsa göndermeyince olmuyor
10 dk.lik.olsa kendim gidiveririm kız ona sormam bile ama şimdi çocuklarla otobüse bin git aktarma yap çok uzun ve zor iş benim için.
Eşin izin vermiyorsa
Yok yok
Bence eşini de anla. Bu aralar sıkıntıdaysaniz 45 dkkalik yola masraf oluyor. Ha yanlış yapmış ama bir de onun açısından bak.
Yarından sonra 30 bin TL ödediği tatile gideceğiz canım. 30 bini veren inan ki 400 500 TL yi de verir. O gereksiz gördüğü zaman biseyi asla olmayacak. Babam ile kardeşim yarın hastaneye gelecekler. Ondan dolayı da öyle.diyor güya. Ama benim böyle bir mutlu günüm bir daha olmayacak. Bu mutluluğumu katlamak elindeydi. Sinir etmeyi tercih etti.
Ben olsam kendim giderdim o zaman. Çok da uzak değilmiş. Ama eşinize kırıldığınızı söyleyin, içinizde kalırsa konu çok uzar.
Biliyo zaten söyledim. Bundan sonra hayatını kolaylastirmami asla bekleme sana da herşey daha zor olacak dedim. Şuan sürat asmiyorum. Ama bundan sonra hakikaten herşeyi zorlaştırmak için ne gerekiyorsa yapicam. Bişey istediği zaman tamam demek yok. Kendim gitmedim.cunku iki küçük cocukla aktarma yaparak otobüse binecektim. Baya zorlanirdim.
Ben o anki sinirle 3 araba da yapardım sanırım 😇
Kırgınlıpınızı anlıyorum. Boş verin, aldığınız güzel haberin tadını çıkarın 🌸
Öyle yapcaz artık 😁
Muradın hayırlı olsun öncelikle. Toplu taşıma yok mu? Dolmuş veya otobüsle bir şekilde gidip hala sevincini yaşayabilirsin. Eşinin götürmesini bekleme hiç.
Erkekler duygusal değiller tamam ama eve tek maaş erkek tarafından giriyorsa anlamak gerek onları da. Benim maaşım Pazartesi yattı, bugün PErşembe üçte biri gitmiş neye gitti anlamadım :)) Kendi kendime kızdım yine neye harcadın acaba diye :D
Öte yandan seni götürmesini nasıl istedin, bu benim hayatımın en güzel haberi, aileme yüz yüze söylemek istiyorum, biliyorum belki seni de zora sokacağım ama senden sadece bunu rica ediyorum ben de maddi konularda elimden geldiğince destek oluyorum sana desen belki daha farklı olurdu. Adrese teslim lafları güdümlü füze gibi salarsan ikna olmayacak insan yoktur :)
Muradın tekrar hayırlı olsun, takılma hiçbir şeye tadını çıkar :) Hayat o kadar uzun değil.
Dediğin gibi.olmuyor dostum. Evet şimdi çalışmıyorum. Ama seneye kızımın 3 yaş olmasını bekliyorum çalışmak için. inan ki yapacagi masraf 400 500 TL en fazla. Ondan çok daha fazlası çıkar . 30 bin TL lik tatile gideceğiz iki gün sonra. 30 bini veren 500 u de verirdi. Ona gereksiz geliyor sadece. İki küçük çocukla tek başıma aktarma yaparak gitmek de istemedim. Zorlanacaktim çünkü. Benim otobüse vereceğim masraf arabayla gitmemizle de aynı olurdu
Olsun sen yine de sevincine 400-500 lira için gölge düşürmemeye çalış. Güzel bakalım güzel gitsin. Canını sıkan kısmı da nazar boncuğu olsun 🧿🧿🧿
Haklısın. Bu arada güzel dileklerin için teşekkür etmeyi de unutmuşum az önce. Allah razı olsun 🥰
Ayyy yoksa düşündüğüm şey mi kız
Ne düşünüyon merak ettim😃
Kendisi açıklamak isterse yazar :)
Belki burda yazmazda özel de yazsaydı çok iyi olurdu
Merak ettim 🥰
Yaklaştım dostum. Ama tam olarak o değil ☺️ yavrularım özelden yazdım arkadaşa merak etme🤣 o beni burda taniyan tek kişi 😁
Ahahah 😄 ♥️ mutluluğun daim olsun canım benim
Amin Allah razı olsun 🥰
Ee banada yazsaydın kız ne olcak tı😊
Rabbim mutluluğunu daim etsin darısı benim başıma inşallah banada dua et🩷🩷
Allah'ım sana da çok güzel haberler nasip etsin inşallah en yakın zamanda mutluluktan havalara uç 😁
AAmin inşallah canım 🩷
Üzülürdüm açıkçası. Yani her zaman olan birşey degil sonucta. Zirt pirt gitmiyorsaniz surekli, busbefer goturebilirdi
Aynen öyle ben de üzüldüm
Hamilemisin cnm bende hamile olduğumu öğrendim bugun
Yok kız öyle bişey değil 🤣 hayırlı olsun sana çok sevindim. ☺️
45 dk cık yol bacım yani
Eşimin götürmesini beklemem gider konu neyse aileme sürpriz yapardım 🤷🏻♀️
Çocuklarla aktarma yaparak gidip gelmem çok zor. Tom'un üstüne oturmadan kalkıp gelirdim. Ve arabayla gidip gelmek ile aynı masraf olacaktı. Sinir etti beni
Anladım canım boşver sıkma canını bu seferlik böyle olsun 🥰
🥰
Haberin tadını çıkar , keyfine var canım.. beklediğin bi haberse özellikle hiç bişeyin gölge düşürmesine izin verme amaaaaa eşinin tribini de eksik etme. 🤭🤭
Yıllardır bekliyordum. Allah'a şükür nasip oldu. Eşim bundan sonra zorluğu gicikligi görecek.
Öyle erkekleri falakaya ytircaksin . Hiç sevmem cimri erkekleri
Yatiralim kız sen kollarından tut ben vurayim🤣
Olur gel
45dakika o kadarda cok deyil neye harcama yapacakki yolda.Uzulme ama onemli olan saglik olmasi mutlulugunun tadini cikar
Aynen öyle . Allah'a çok şükür
Hayırlı olsun gülüm
İnan cok sevindim
Yeter ki sağlık sihhatin yerinde olsun
Çok sağol dostum Allah razı olsun ❤️
Anlayışlı olmak lazım bence
Senin eşine karşı anlayışlı olman gerek canım keşke istediğin olsaydı ama üzülme en azından haberin güzel gelmiş
Elinde olup da yapmadığı herşey için çok kırgın ve kızgınım. Ben elimde olan şeyler için eşimin sözünü ikiletmem. Ama ondan böyle bir tutum gördüğüm zaman kiriliyorum. Durumu olmadığını bilsem zaten ben teklif dahi etmem . O kendince gereksiz görüyor. O sebeple reddediyor.
Çok şükür haberim güzel evet Allah'a şükür ☺️
İnsan emeğinin karşılığını bekliyor tabi helede eşi olunca daha çok kırılır haklısın konuşmayı denedinmi yoksa içinemi attın içine atma dök ortaya ben öyle yapıyorum o yüzden duracağı yeri kırılacağımı hatta ağlayacağımı bilir ona göre davranır haksızlığa hiç gelemiyorum emek verdiysem en azından değeri bilinsin isterim
Söyleyeceğimi söyledim. İçimde tutup kendime hastalik yapamam. Sadece benim canım sıkılacağina onun da sıkılsın.
Aynen öyle
Ben olsam bende üzülür eşime de tepki koyardım bu durumda neyse gönüller bir olsun canım ❤️
Sağol dostum ❤️
1,486,327 soru
24,299,752 cevap
343,986 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın