Günaydın.... 🤗
yeni haftanız güzel başlasın öyle de devam etsin hanımlar...
bizde kızımla kahvaltı dateindeydik 😅 alırız bir maşallah 🧿
bu küçük hanımın doğum günü geldi çattı.
fazla kalabalık olmayacağız.
az ama öz doğum günü menüsüne ihtiyacım var
Tuzlu kurabiye , cupkek, çerez, etipufu ve yumuşak şekeri çöp şişe geçirip bardağa koyduk şekil olsun diye ☺️
Yemekli yapacaksan sarma kısır patates salatası yada makarna salatası olur .
tuzlu kurabiye ve makarna salatasını sevdim ✌🏻
Kızımda puding yaptım çocuk çok diye kendim yaptim paket değil poğaça makarna salatası mercimek köftesi yalancı su böreği un kurabiyesi 2 çeşitte pasta vardı meyveli çikolatalı hatirladiklarim bunlar canım başka bişey var mıydı hatirlayamadim ama sen az kişiyiz dersen
Börek
Basit bir poğaça
Makarna ya da patates salatası
Pasta yanına bir çeşitte tatlı bişey yaparsan yaparsın tabi yeterli olacaktır benim menü 20 kişiden fazlası içindi
çocuk olmayacak o yüzden puding vs olmaz ama makarna salatası, börek güzel fikir.
Canım ben yaptım yakın zamanda makarna salatası börek poğaça sarma mercimek köf. Çiçek kurabiye yaptım. Az kişiysen çeşit azaltıp miktar çoğalt bence mesela az kişi olsaydım poğaça ve mercimek köftesi yapmazdım
sarımsaklı köfte yapar kaynanam büyük ihtimalle, o yüzden mercimekli köfte olmaz ama makarna salatası tam yaza uygun güzel olur
Çok tatlı ya
teşekkür ederiz🤗
Afiyet olsun prensese dün bizde yeğenime birthday partisi yaptık menüde
Cupcake
Yaprak sarma
Kurabiye
Kısır
Fellah köftesi
makarna salatası
Ve pasta vardı
Çok geldi tabaklar tam bitmedi sen eksiltebilirsin
fellah ve makarna salatası olur büyük ihtimalle börek veya tuzlu kurabiye olabilr 🤔
fazla olmasın kalıyor valla sonra, yazık günah
senin yeğeninin de kutlu mutlu olsun yeni yaşı 😘
Ben de burda bekliyeyim kızıminda doğum günü 25 temmuzda
şimdilik fellah köftesi, makarna salatasında karar kıldım. börek, tuzlu kurabiye veya poaça bunlardan birini yaparım bi de pasta dışında ttalı bir şey olsa yeter herhalde
Daha ne olsun cnm bende sarma yaparım ekstra
Maşallah prensese afiyet şifa olsun
Menü de
Kurabiye börek mercimek köftesi ya da kısır sarma olabilir bunlar aklıma geldi 🤗
teşekkür ederiz 🤗
biz genelde fellah köftesi yapıyoruz o yüzden kısır veya mercimekli köfte olmaz ama diğerleri olabilir
Nice mutlu yıllara prenses çok tatlı 🥰
Ben cuma gunu yaptim. Pogaca,kiymali pide, kisir, makarna, havuc salatasi vardi. Dogum gunu masasini ayri yaptim. Orda da eti puf, waffeln, muffins, cubuk kraker, cips cesitleri, haribo bir kac cesit bir de patlamis misir vardi. Resim atabilirsem atiyim bi bakarsin. Pastasini da kendim yapmistim
Bu da masamiz umarim net gorunuyordur
Olmasi yoruma atayim
kızının adı defne mi? 😍
benim mavişimin de tam adı Defne Mavi 😍💙
çok güzel görünüyor
Evet Defne♡
Bu sekilde masa
çok şık olmuş beğendim.
Patates çanağı, şalgamı şehriye salatası, peynirli börek yeter sanki canım pasta da var sonuçta
şalgamlı şehriye salatası nasıl? şehriyeyi şalgamla mı pişiriyorsun?
1,486,517 soru
24,302,146 cevap
344,093 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın