İptal ettik kızlar
Evli değilse bakacağını sanmıyorum çünkü bu infertilite halk arasında kısırlık ile ilgili bölüm.
artık muayenelerde evli olanlar olmayanlar diye ayrılacak diyorlardı, garip geldi görünce.
sen istiyorsun diye kimse evlenmek zorunda değil.
ister dini kıysın ister koymasın. isteyen evlenmeden de çocuk yapar. kendi bileceği iş. günahı da kendine sevabı da kendine.
sen çocuğunu istediğin gibi yetiştirirsin ama yarın bir gün kızın seni evinde hamile kalırsa ne yapacaksın? veya oğlu tuttu getirdi hamile birini? BÜYÜK KONUŞMAYIN. KINADIĞI ŞEYİ YAŞAMADAN ÖLMÜYOR KİMSE
konu nereden nereye geldi. sizinle tartışmayacağım.
kimse sizin dayattığınız hayatı yaşamak zorunda değil.
Kimse kimsenin hayatına karışamaz der olmaya başladığımızdan beri toplum bozuldu zaten. Toplumun yapı taşı aile. Aile de bir kurum. Kurum da resmi olarak kurulur. Lütfen bunu çok salmayın. Başımıza her şey gelebilir evet. Ama bu nikahsız da yaşanabilir anlamı taşımıyor. Nikahsız Yaşayan yaşasın ama yaşamayı da normal bir şey olarak göstermeyin
kimin nasıl yaşadığı beni zerre ilgilendirmyor. senin nikahın var veya yok banane sizene
Bu kafa yapısına söyleyecek çok şey var da bişi demiyorum susuyorum sadece yazık diyorum.
mesela herkesin bir görüşü olduğuna saygı duymayan birine de cevap verilmez. neyse yazık der geçerim. iyi günler.
Bu infertilite polikliniği. Doğal olarak bekarlara bakilmamasi normal. Zaten yazıyor resmi nikahı olan diye. Arkadaşınız normal kadın doğum kısmından randevu alıp görüşebilir konu için
Zaten muayene edilecek hasta kriteri belirtilmiş. Niye infertilite polikliniğine almış ki randevuyu?
Hayır bakmaz özellikle doktor belirtmiş hangi hastalara bakacağını
Detaylı şekilde yazılmış zaten bakmaz Dr
Bakmazlar, iptal etsin boşuna
Jinekoloğa randevu alması gerekmiyor mu
1,486,857 soru
24,307,501 cevap
344,536 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın