Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız
Neler yapıyorsunuz içildimi keyif kahveleri gelin azıcık sohbet edelim
Menüde neler var yapmayanlara fikir olsun
Dünden tarhana çorbam var yaninada sarma sardım pişiyor
İşlerim bitti gibi ama yatılı misafirlerim vardı yatak yorgan yikiyorum
Dün acelem vardı büyüğü dil eğitimine götürdüm mecbur misafirler evdeydi erken gittiğimiz içinde onların yataklarını toplama şansım olmadı çocukları yatıyordu
Abla toprağın odasında koltuğun üzerine bırakırsın dedim oda gitmiş gelişi güzel yüklüge fırlatma yapmış temiz pis karıştı şimdi ne var ne yok yıkıycam
Ama keyfim yerinde eşimi ikna ettim sonunda çarşıya gidince balkonuma masa üstü nargile seti Alicam 😂😂😂
Şimdi anne saati 🤗
O kadar yorgunum ki bütün gün mutfakla uğraştım halısını yıkadık eşimle kiler dolabını sildim mutfak dolaplarını boşalttım biraz kullanmadıklarımi kaldırdım üstten sildim içleri temizdi yemeğimi yaptım birde un helvası kavuruyorum 🥴 nasıl olmuş bacım bir yorumlarda yazın 🤣🤣🤣
Valla bunu çok taktım ne yalan günlerce üzüldüm ağladım kendimi harap ettim temizlik yapcam diye sonra eşim biraz kendime getirdi beni
Helal enişteye valla helal süt emmiş demek ki
Önemli olan seni korusun kollasın ezmesin ona buna ezdirmesin
Bunun mutluluğu bu işte
Ne takıyorsun cnm ya saçmalama benim temizlik ve yemek takıntım var bilirsin düzeni severim buna rağmen kaynanam pis derdi bana ağlardım eşim çok kızardı bana değmez inan
Tabi ya evliliklerde eşin desteği çok önemli
Benim ki her türlü nazımı ceker
Ben ağlarım ailemi özledim diye
Oda oturur benimle birlikte ağlar
İlk defa öyle bişey duydum ya bide çocuktu gebelikti derken ister istemez dağınıklık oluyordu oda gözüne battı cadı karinin
Eşimde yerine göre savunur yerine göre de karışmaz ortayı buluyor kendince işte bu
Sabah bizimkisi dayı dayı diye ağladı aradım annemi kahvaltıyı hazırla geliyoruz dedim geldiğimden beri sadece altını değiştirdim ve yemek verdim onun dışında hep dayısı ve anneannesi oynadı baktı bende dinlendim
Annem kardeşim gidiyor diye samsemok yapıyor bende gün böyle yani dinlenme günü ilan ettim kendime
Benimkileri de alsana yanina ben azıcık uyuyayım
Afiyet olsun abla.bendede huzursuz bir bebe var.uyumuyor öyle.ayakta salanınca tek susuyor.
Ah gülüm bende o huysuz uyumayan 2 tane var düşün sarmalari gece 3 te sardım sabah 7 de sonunu tencereye koydum kesinlikle uyumuyorlar ama alıştım ben
Bilmezmiyim benim de 2 tane.abisi hele aşırı hırçın bişeye sinirlensin hemen hırlayıp ısıyor.bebeği uyutuyorum gidiyor yatağa çıkıp uyandırıyor.Allah yardımcımız olsun.tamda zor dönemleri
Bu günlerde geçecek inanıyorum
Afiyet olsun bende evin perdelerini ewime sokdurtdum yikadim en son bugun bitti utuledim yarisini kendim tutdum yarisi icin esimi bekliyorum.Aksama tavuk yemeyi yapiyorum yanindada salata karpuz ayran yeterli
Ellerine sağlık canım
Afiyet olsun canım. Sabah karışık dolma yapıp ocağa koymuştum dinlenince daha çok seviyorum ben. Yanına şehriye çorbası yaptım. Komşum doğum yapmıştı onu hayirlamaya gittim az önce geldim. Şimdi de eşim için fırına atacam dolma yemiyor diye.
Afiyet olsun Büşra. Bu arada çok sık tarhana yapıyorsun. Ben de çok severim. Nasıl temin ediyorsun? Satın mı alıyorsun kendin mi yoğurup yapıyorsun?
Canım Sakarya'dan aldığım sabit bir yer var ordan alıyorum veya gelen birine getirtiyorum
Bizde çok severiz ama birazda eşimin yüzünden bu kadar sık yapıyorum çünkü adama 1 tane ekmek al diyorum 3 tane alıyor 2 tane diyorum 4 tane alıyor ister istemez Bayatliyor bende ekmekler Ziyan olmasın yensin diye lokmalık doğruyorum kıtır ekmek yapıyorum oda tarhana ile güzel gidiyor
Rabbim nasip ederse geçen eşimle konuşuyorduk sonunu yaptım getirtelim diye oda bu sene bizde deneyelim dedi bu sene kendim yapmaya niyetim var
Ben de iki senedir yapıyorum. O kadar özeniyorum filan ama bir şeyler eksik oluyor. Yapacağın zaman güzel yapan birinden tarif al. Yoksa gerçekten çok emek veriliyor. Bekliyorsun günlerce. Döküyorsun kurutuyorsun, ufalıyorsun yaparken ki malzemelerin işlemleri filan çok emek
Benim ablam yapıyor cnm ondan Alicam tarif Sağol sun 5 kiloluk kavanozda veriyor ama yetmiyor o yüzden bende yapmak istiyorum
Eğer yaparsan bir ara müsait olduğunda bana da tarif atar mısın?
Olur cnm
Aleyküm selam olsun bacikom
Evdeyim
Yemeklerim hazır
Uzun makarna
Patlıcan yemeği yaptım bol etli
Çay yaptım simdi 2.bardaķ
İçiyorum
Birazdan bahcede çiçek sulucam
Eve gelirim
Cocuk oynuyor
Cok sıcak burası
Yapış yapış
Ilık dus alıyorum yine terliyim
Ah bilirim oralari ama inan İstanbul daha beter havasız
ben kaçtım ondan 2 yıl olacak kasımda
İstanbul cok sıcak diyorlar
Darısı başıma inşallah 🤲 çok amin
Amin canikom
Aleykümselam canim cok yorma kendini nasil oldun saglik durumun ne daha iyisin insaAllah cocuklar nasil benim menude mercimek corbasi etli patates yemegi pilav vardi yogurtla yedik mecbur
Kaynanam ameliyat oldu dun sabahtan bugun hala cikarmadilar agrilari varmis cikinca bana getirin siz anlamazsiniz kadinin halinden dedim afedersin dus alacak olur wcye gidecek olur ben hallederim dedim de kayinbsbam yol hallederiz dedi yinede belli olmaz ben heran cikip gelebilirlermis gibi hazir olmaya calisiyorum evi temizledim camlarimi sildim perdelerimi falan dun hallettim bugun mutfak dolaplarini silecektim karincalar tezgahta dolabin iclerinde halay cekiyolar resmen sezonu actik dedim komple dolaplafi kucuk odaya bosalttim ne cok esyam varmis oldum valla sicak bi taraftan esim ilacladi artik yarin silinecek mecbur
Cocuk oglen uyumadi simdi erkenden yatirdim biran once uyusa da onun dolabini duzenlicem kucuklerini ayircam yeni gelenler fazlalar hele bi de oyuncaklar cok is var onun odasinda vakit kalirsa mutfak dolaplarini silebilirim belki hic sanmiyorum ama bakalim
O kadsr yorgunum ki evin isi hic bitmiyo soyle erkenden isini bitirip oturan kadinlara hayran oluyorum gercekten bende cok gec kalkmiyorum 9 en gec 9 bucuk olsun ama yok millet diyo ki yemek dahil butun evin isi 2 bucuk 3 saatte bitiyo diyolar ben bi odayi yapana kadar 80 tanr baska isim cikiyo ki hangisini yapayim cok yoruldum biktim is gucten
Geçmiş olsun
Çok şükür bu sıkıntım yok kanamam devam ediyor ama umursamıyorum
Gecmis olsun canim
Aleyküm selam çiceğim aşure efsane ellerinden yeseydim şimdi ayy ne güzel görünüyor MaşaAllah🌺🌹ben parka geldim oğlumla canım akşam ezana kadar takılırız nasibse
Ah keşke yakın olsak da yesen ne güzel olurdu
Düşünmen yeter Allah razi olsuuun ellerine sağlık 🌹❤🌹❤🌹
Aleykümselam canım çok şükür iyiyim sen nasılsın 🤗 bütün gün temizlik yaptım vallahi ne olsun bugün burası da ayrı boğucu bir sıcak vardı anlamadım
Menüde de taze fasulye pilav cacık karpuz vardı yedik çok şükür
Sana da afiyet şifa olsun aşure çok güzel görünüyor 😋
1,488,652 soru
24,333,058 cevap
345,731 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın