merhaba hanımlar napiyosunuz bitti mı işleriniz, valla havalar çok sıcak canım bı soğuk kahve istedi onu almmaya gittik küçük hanımla 🥰 onu yatırdım şimdi oturdum kahvemi içiyorum, sizde durumlar nasıl?
Afiyet olsun canım çok tatlı olmuş minnoş❤️❤️
Bende istekleri biterse birazdan uyutup poğaça yapıcam biraz da dinlenirim uyanana kadar inşaallahh
Teşekkürler canım ❤️
ellerine sağlık şimdiden 🥰
Benim oğlum da bugün Poğaçayı istedi Fakat benim süt yok eşim de saat yediye kadar hiçbir yere çıkmayın dedi çok aşırı sıcaktı şansı yani insanın gözünün içi bile yanıyor sabah bir ekmek almaya gitmiştim
Yoğurt yok muu ben yoğurtla kabartma tozlu poğaçadan yapcam. Çıkmayın cidden bi kaç gündür ayrı bi sıcak akşamları bahçede otururduk terlemekten onun bile tadı kalmadı
Güle güle sağlıkla giysin prenses çok yakışmış 🌸 afiyet şifa olsun canım hava yanıyor ortalık 🥵
Teşekkür ederim canım 🥰❤️
Burada yanıyor kizceye maşallah suphanallah ❤️bende bebemi uyuttum mutfağı topluycam inş
teşekkür ederim canım 🥰 kolay gelsin sana
İşin az bugün sabahtan baya yaptım sadece dolma yapıcam o kaldı elbise de kızın kadar tatlı maşallah nazar değmesin inşallah
çok teşekkür ederim canım 🥰 ellerine kollarına sağlık
Elbise çok güzel olmuş
Civelek
Eline sağlık
Çocuğu parka cikarcam
Cok sıcak
Ağlıyor ya.
teşekkürler canım
bende götürecektim biraz oynasın diye ama o sıcağa dayanamadım hemen markete gidip geldim eve😂
Ya biraz serinlik çıksın götürürüm
Merhaba canim sana masaAllah bacim ben 4 gundur kosturuyorum oldum bittim canim cikacak az kaldi kayinvalidem ameliyat oldu bir evi karinca basti iki biz ayri ilacladik bi de bina ilaclamasi yapildi bayo wcye de uygulandi uc ve ben 3 gundur dip kose camlar kapilar yaptigim temizliğin pesine mutfak dolaplarini komple bosaltmak mutfagi ilaclamak zorunda kaldim cunku anlatamayacagim sekilde bi karinca istilasi vardi bildigin gibi degil sabah 8 bucukta kalktim mutfak dolaplarina bi basladim gala isin icinden cikamadim kayinvalidem cikmis eve gelmis gidemedim bile daha sukur bi corba cikarabildim ona da cocugu yatirdim simdi mutfakta kalan islerimi bitircem ufak tefek atisririp cocuk uyaninca kaynanama gitcem aksam gelince de banyo wc yikanacak temizlenecek kendimi o kadar yalniz hissediyorum ki boyle sikistigin bi donemde bi Allahin kulu da yok yardimima gelecek esim kendince yapmaya calisiyo dun cok yardim etti ama gece ise gidip geldi yatti mecbur keske annem gelseydi ya da kiz kardesim falan olsaydi da bi kolimdan tutanim olsaydi cok kirginim suan
Minigin elbisesine bayildim harika guzel gunlerde giysin insaAllah ♥️
Amin canim Allah icin de cok yorgunum ya
Ay Merveciğim Rabbim selamet versin yorma kendini İnan ki o yüzden yani yapabildiğin kadar Yapamadığın kalsın yorma böyle işini bölerek yap zaten görüyorsun işler bitmiyor hep iş hep iş insanında morali bozuluyor biraz sal kendini Yavaşla sakinleş kahvaltıyı ihmal etme gün içinde su içmeyi unutma yoksa yani bu yoğun tempoyla İnsan gerçekten hasta olur
Ah gulum nerde kahvalti mahvalti 2 tane kek yedim o tuttu biraz basliyorum islere nasil yapmayim hayatim banyo wc ilacli cocuk sabahtan beri pet bardaga cisini yapiyo mutfak mecbur tekizlenecek napiyim
Bunlar Mecburiyetten dediğin gibi Ay Canımın içi Rabbim kolaylık versiiinn
Amin kusum amin
Elbisesi çok şirin allah bağışlasın
Amin canım teşekkür ederim ❤️
Elbise çok güzel Ben sadece fiyonk detayını Sevemedim yani fiyonk hiçbir yerde Sevemiyorum yalnız işte elbisenin Papatyaları o kadar şirin ki çok yakışmış maşaAllah Rabbim nazarlardan muhafaza eylesin🌺🌺🌺
Biz de evde sıcaktan bayılıyoruz şu an Eşim işe gitti oğlum su baloncu patlatıyor havuza Su doldurdum Beraber gireceğiz evi şöyle bir bulaşıkları yıkalım süpürdüm sildim çamaşırlar var katlanacak namazımı kılmam lazım bir kahve içeyim de
Amiin canım Allah razı olsun ❤️❤️ afiyet olsun şimdiden 🥰
Çok yakışmış maşallah 🧿
Tam serin birşeyler düşünürken postunu gördüm bende kendime yapıp geliyorum hemen
teşekkürler canım ❤️
sana da afiyet olsun
1,502,266 soru
24,528,971 cevap
359,884 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın